Şimdi Ara

Sezon 4 ve personal rating (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle şu şekilde yapalım. PvP ve PvE birbirlerinden çok farklı 2 faktör olduğu gibi PvP de PvE talent'i verilipte oynanması inanılmaz farkediyor. Ben PvP olduğum için. Retri de kalıp azda olsa Protection gidemem Fanatacism'i iptal edip Protection giden arkadaşlarım DMG düşüklüğü nedeni ile Duel dahi yapmıyor Neden çünkü Pala da Duel istiyorsan Burst DPS şarttır. Az dayanıklı olacağım diye DPS'imden kısıp Defans'a yatırım yapamam ha bu nerelerde etkili olur 3 v 3 yaparsın iş bu uygulama gerçekten çok işine yarar. Ama bu sefer'de Duel'i unutursun neden? Çünkü 3 v 3 takım oyunudur Burst DPS den ziyade uyumlu oynamaktır. Benim Holy'e vermemin sebebi ise benim istediğim şekilde etki etmesi yüzündendir.
  • 5v5 te partideki tek paladin olunca birde partideki herkes bok pls diyince mecbur protection talentine veriyorsun.

artık oyunda o kadar değişik talent şekilleri ortaya çıktıki akıl almıor. yani artık pvp talent ve pve talent diye sınırlamak yetmiyor.pvp bile 2v2 yada 5v5 diye değişik talent şekilleri barındırıor bünyesinde.

bunun kanıtıda bütün 2k + ratelere ulaşmış paladinlerin 20/41 talentini kullanarak bunu başarmış olmasıdır

http://cromfel.battlefield.fi/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1536

quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Öncelikle şu şekilde yapalım. PvP ve PvE birbirlerinden çok farklı 2 faktör olduğu gibi PvP de PvE talent'i verilipte oynanması inanılmaz farkediyor. Ben PvP olduğum için. Retri de kalıp azda olsa Protection gidemem Fanatacism'i iptal edip Protection giden arkadaşlarım DMG düşüklüğü nedeni ile Duel dahi yapmıyor Neden çünkü Pala da Duel istiyorsan Burst DPS şarttır. Az dayanıklı olacağım diye DPS'imden kısıp Defans'a yatırım yapamam ha bu nerelerde etkili olur 3 v 3 yaparsın iş bu uygulama gerçekten çok işine yarar. Ama bu sefer'de Duel'i unutursun neden? Çünkü 3 v 3 takım oyunudur Burst DPS den ziyade uyumlu oynamaktır. Benim Holy'e vermemin sebebi ise benim istediğim şekilde etki etmesi yüzündendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthalion -- 15 Nisan 2008; 14:49:49 >

• quote:

Az dayanıklı olacağım diye DPS'imden kısıp Defans'a yatırım yapamam ha bu nerelerde etkili olur 3 v 3 yaparsın iş bu uygulama gerçekten çok işine yarar. Ama bu sefer'de Duel'i unutursun neden? Çünkü 3 v 3 takım oyunudur Burst DPS den ziyade uyumlu oynamaktır.

Demek istediğim de buydu zaten.
  • Devilbozzo PvP fantazileri sezon4
  • Evet
  • Bence şu anki durum için son derece yanlış daha doğrusu adil değil.

Bu oyunda hala Arena takımına giremeyen classlar ve talent tree'ler var. Daha doğrusu girmesi için onu taşıyacak grup bulması gerekiyor bu class ve talent tree'lerin. Daha bunu düzeltmeden bu kadar yüksek rating istemek adil değil.

Bundan daha önemli bir olayda var. Oda eşleştirmeler. Sezon 1 li adamların önüne full sezon 3 lü adamlar gelip 15 küsür puan alırken nasıl olurda iyi oyuncular belli olur veya adil olabiliyor bu oyun.

Birçok defa gördük özellikle 2v2 de bosslatan oyuncuları.

Yalnış anlaşılmasın bende isterim iyi oyuncunların ortaya çıkacağı bir sistemi ama rating yükselterek bu belli olmaz ne yazıkki.

İlk önce classları ve talent ağaçlarını eşitle(en azından makül olarak) şu boost ve adil olmayan maçları ayarla ondan sonra rating'e abanırsın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.