Bildirim
Sezon 4te neler değişecek sizce? Y
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kısa vadede pek bir değişiklik olmaz (Nerf-buff abartılı olmazsa). Zaten midde assasinler çoktandır var . 3 Oyundan 2 sinde denk gelirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 12 Eylül 2013; 16:11:02 > -
3 yerine 4 olacak -
ad spellwamp gelecek bence -
ap heroları yavaş yavaş solo geçmeye başlıyor diana olsun kennen olsun vladimir vs. ad herolarda mide yöneldi iyice zed jayce pantheon lee sin vs. -
quote:
Orijinalden alıntı: Deathlessss
ap heroları yavaş yavaş solo geçmeye başlıyor diana olsun kennen olsun vladimir vs. ad herolarda mide yöneldi iyice zed jayce pantheon lee sin vs.
saydığın herolar çıktıklarından beri solotop oynanıyor zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer
quote:
ap heroları yavaş yavaş solo geçmeye başlıyor diana olsun kennen olsun vladimir vs. ad herolarda mide yöneldi iyice zed jayce pantheon lee sin vs.
saydığın herolar çıktıklarından beri solotop oynanıyor zaten
-
quote:
Solo oriana OP -
quote:
quote:
dostum o heroların hepsi çıktığında midde oynanıyordu -
quote:
quote:
quote:
wtf ?? dostum o heroların hepsi çıktığında midde oynanıyordu
Diana ilk çıktığı hafta solotop hatta jungle bile oynanıyordu -
sezon 2 bittiğinde çok şey değişmişti gerçekten ad mid lane gitmesi bi ara kimse nerdeyse ap carry almıyodu mide sezonun başlangıçı cok iyi hatırlıyorum. nerfler bufflar 2 ve 3 . sezon arasın çok fazla fark oldu gerçi hızlı değişimlere alıştık artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lyubov
3 yerine 4 olacak
-
şuan Midde asasin karakterler var topa da ap karakterler gidiyordu Vlad,Rumble,Singed gibi sezon 3 te adclerin değeri düştü zaten Zed Khazix gibi herolar adc filan bırakmıyor ekmek gibi yiyorlar sezon 4 te de çok bir şey değişmez bence bu sezonki gibi olur -
ad carry değeri düştü falan diyenler şaka yapıyor heralde oyunda en önemli 2 rol var adc ve jungler geri kalan bi şekilde hallolur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lyubov
3 yerine 4 olacak
Ar4n4n Kh4n ßhu1nd(-) -
Ben çok ağır nerfler bekliyorum. özellikle şu sıralar popüler olan herolar . garene visual upgrade'nin yanında okkalı bir nerf bekliyorum -
Sanırım tankları geri getirmeye çalışacaklar botrk gibi bir iteme karşı tankların da bir savunması olacak tankların tekrar geri dünüşü sağlanacak.
Ayrıca ap tank itemleri artacak böylece rumble elise gibi ap tanklar daha da artacak diana mesela ya da liss falan çoğu ap champ solotop gidebilecek tahminim -
quote:
quote:
quote:
wtf ?? dostum o heroların hepsi çıktığında midde oynanıyordu
yavhehe diana ilk çıktığında deneyenlerdendim gidenlerin hepsi solotop gitti 6 levelda comboyla alamayacağın adam yoktu zaten o zamanlar
-
AP Tank itemleri çıkabilir. -
Herseyi yeni itemlerler belirliyor bu nedenle onceden birseyleri kestirmek zor gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- shaco replikleri
- troll duo isimleri
- otp ne demek
- troll nickler
- lol sadece şampiyonları hedefle
- riot mmorpg
- lol kaç gb
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X