Şimdi Ara

Sezon 5 özeti ve Sezon 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon 5i özetlersek nasıl geçti sizin için ?

Sezon 6 dan beklentileriniz nedir beyler ?.

Açıkcası bu normal oyun düzeni çok iyi olucak bence.

• Sezon 5 ozeti: Yeni haritadan nefret etmemle baslamisti her sey. Eski haritayi ozluyordum ama olsundu. Yeniliklere acik olmaliyiz derken oyundan favori ap itemim olan DFG kalkti. Dolayisiyla rip ahri syndra katarina oldu benim icin.
    Ormanda teror estiren sejuani gragas ve reksaiden, midde teror estiren katarinadan eser kalmamisti. Hepsine nerf geldi, mutlu oldum. Tank urgotun teq atmasi felan bunlara deginmiyorum bile. Derken

RITO SACMALADI JUGGERNAUT DIYE BIR SACMALIK CIKARIP OFFTANK HEROLARI ONE CIKARDI AMA NALET OLSUN HER EL DARIUS GAREN SKARNER MORDE FIORA BANLAMAKTAN BIKTIK. OP OFFTANK ITEMLERI ILE TEQ ATAN TANK HEROLAR SINIR BOZMAYA BASLADI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urgot metaya girdi. Gerisi önemsiz benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erescat-

Sezon 5 ozeti: Yeni haritadan nefret etmemle baslamisti her sey. Eski haritayi ozluyordum ama olsundu. Yeniliklere acik olmaliyiz derken oyundan favori ap itemim olan DFG kalkti. Dolayisiyla rip ahri syndra katarina oldu benim icin.
    Ormanda teror estiren sejuani gragas ve reksaiden, midde teror estiren katarinadan eser kalmamisti. Hepsine nerf geldi, mutlu oldum. Tank urgotun teq atmasi felan bunlara deginmiyorum bile. Derken

RITO SACMALADI JUGGERNAUT DIYE BIR SACMALIK CIKARIP OFFTANK HEROLARI ONE CIKARDI AMA NALET OLSUN HER EL DARIUS GAREN SKARNER MORDE FIORA BANLAMAKTAN BIKTIK. OP OFFTANK ITEMLERI ILE TEQ ATAN TANK HEROLAR SINIR BOZMAYA BASLADI

Syndrayı bende özlemedim değil

• dfg asıl akalinin itemiydi ^^ umarım lanet ölmeyen teq atan herolar kalkar. bizde bütün haritayı onları kovalamak yerine farm felan yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Urgot metaya girdi. Gerisi önemsiz benim için.

Hocam ben alısamadım o heroya ya. Midde oynayayım dedimde oynayamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordofVayne

dfg asıl akalinin itemiydi ^^ umarım lanet ölmeyen teq atan herolar kalkar. bizde bütün haritayı onları kovalamak yerine farm felan yaparız.

Az sövmedim sezon 3 de akaliye. Herkes akali oynuyodu deliricektim en son.
  • Miyav Miyav kullanıcısına yanıt
    şimdide vayne oynuyorlar
  • 5.sezon guzeldi 6.sezonda cogu degisecek yeni itemler falan kafami karistirdi degisik degisik item o zellikleri var.adc lerin teq atmasindan ztn sinirim bozuluyordu iyi halt ettiler hem uzaktan vuruyorlar hemde teq atiyolar hala gelistiriyorlar bu ne sacmaliktir.bakalim onceki iki sezon kadar zevk vericek mi

• Bence bu sefer hem adcleri hemde suikastçileri geliştiricekler.
  • yine kendimi geliştirdigim bir sezondu. ama daha önceki sezonlar neredeyse hep adc oynardım bu sezon ilk kez sıkıldım ve başka lanelere yöneldim. diger lanelerde, tecrübeli olduğum adc kadar başarılı değilim ama takım oyunuma diger lanelerde oynamak birşeyler
    kattı diyebilirim.

sezon 6 dan ciddi bir beklentim yok. ama bu sezon daha az ciddiyetle oynacağım. zaten kendi nirvanama bu sezon ulaştım (master) daha ötesi için hem yaşlandık (28) hem de oyun oynayan tayfam eskisi kadar oyun oynamıyor. herkes işine gücüne bakıyor. fakat lol ü oynamasam bile mutlaka izlerim sanırım.
  • Dash. kullanıcısına yanıt
    Yaş 17 chall 194 lp bitiricem daha yeni basliyor :)

• zaten 4. sezonun sonlarına doğru başladım. 5. sezonun sonlarına doğru da rank maçlarını attım. sıralamayı gold 5 olarak bitirip yükselmeye başladım. yarın bitecek sezon için diamond 5 74lpde bitiriyorum. son 1 haftadır dersler yüzünden giremiyorum ama gayet güzel zevkliydi. dia olma hedefini başardık. gelecek sezon challangere doğru yol alıcaz. her geçen maç birşey öğreniyorsun sonuçta. belki bir çılgınlık yapıp weste geçebilirim.
  • Plata kadar hesabımı kasıp sattım. Oyunu bıraktım. Sonra geçen hafta tekrar başladım hesap bulup. Silver 5 ten başladım şuan silver 3. Onun dışında baya penta attığım bir sezon oldu.

• Miyav Miyav kullanıcısına yanıt
    Suikastciler gelissin ya khazix icin istiyorum

• En az oynadigim sezondu. Oyundan niyeyse sogudum sezon.

S6 da iyi bir duo bulup westte dia kasmayi planliyorum.

• Bir s3 ve s4 değildi kesinlikle. Uzaktan yakından ilgisi yoktu. Saçma sapan yeni metalar çıkıyordu sürekli. S6'dan umutluyum, pek çok değişiklik bekliyor bizi.

• 2015 nisan ayında falan başladım sezon 4 haritasını merak ediyorum sezonu gold bitireceğim tank metasından nefret ettim asıl şimdi benim metam geliyor bu kadar

Bu arada dereceli sezon ne zaman açılacak

• quote:

Orijinalden alıntı: JJJimi

Yaş 17 chall 194 lp bitiricem daha yeni basliyor :)

madem öylesin boş boş forumda vakit kaybedecegine bir e sports takımında şansını dene
  • Siz tam dpliksin hafif ego var her yoruma.challim challim yazmalar trolluk vb.

Not:hakaret amacli yazmadim
    Dip not:dp yi kotulemiyorum aksine dpyi severim sadece oyunculariasiri egoist ve umursamazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.