Evet arkadaşlar sizce? Bu sezona hangi champ.ın skini yakışır? Bence kelime oyunlarıyla arası olan ritonun Vi-ctorious Skini çıkartması gerekir :)
Sezon bitmeden kime çıkacağı belli oluyor mu?
yaratıcı olmuş bayağı.bence bu sezon çok bariz öne çıkan bir şampiyon yok gibi ama lucian gerçekten özellikle millet oynamayı öğrendikten sonra değişmez tercih oldu.belki lucian olabilir.
Luci
quote:
Orijinalden alıntı: Kanae
Luci
ben hala şanlı dari bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Litendria
ben hala şanlı dari bekliyorum
Alıntıları Göster
Cs Lucian veya Victorious Lucian bunlardan birisi kesin gelir. Diğer şampiyonlar(bana göre) Ziggs, Shyvana, Kayle, LeBlanc, Evelynn, Morgana,Lulu bunlardan birinede gelebilir çok seçilen ve banlanan şampiyonlar(gerek turnuvalarda olsun soloQ oyunlarında olsun çok seçiliyorlar)
quote:
Orijinalden alıntı: Troll Captain
Cs Lucian veya Victorious Lucian bunlardan birisi kesin gelir. Diğer şampiyonlar(bana göre) Ziggs, Shyvana, Kayle, LeBlanc, Evelynn, Morgana,Lulu bunlardan birinede gelebilir çok seçilen ve banlanan şampiyonlar(gerek turnuvalarda olsun soloQ oyunlarında olsun çok seçiliyorlar)
Alıntıları Göster
Victorious lb championship luci olacak bence
Ben orta koridor veya Desteğe geleceğini düşünüyorum.
skarner
2 tane şanlı ormancı kostümü var bence başka bir ormancıya gelmez ya mid yada adc'lerden birine gelir
quote:
Orijinalden alıntı: Herames
2 tane şanlı ormancı kostümü var bence başka bir ormancıya gelmez ya mid yada adc'lerden birine gelir
Arkadaş üstte yazmış bence de kesinlikle lucian a gelicek %90 öle hissediyorum.
Vi ye çıkması imkansız bence
Championship Vel'koz
Irelia desem antartikalardan mı yazıyorsun der misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Affection and Hatred
Vi ye çıkması imkansız bence
cs jarvan'a(malum iv.ü sezon ) victorious ise diana olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: |Deidara|
Jarvanın şanlı skini var zaten onu geçtim Diana ne alaka victoriousa?
quote:
Alıntıları Göster
ziggs e çıkar gibi her yerde onu öne çıkarıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Börcır
quote:
farkındaysan şanlı değil şampiyonlar şampiyonu için söyledim jarvan'ı,o da ufak bi espriydi.diana ise henüz sadece 2 skini çıktı o zamana kadar da çıkacağını sanmıyorum,3. skin olarak diana'nın tipine uygun güzel bi victorious skini tasarlanabilir.kişisel görüşüm.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Börcır
quote:
farkındaysan şanlı değil şampiyonlar şampiyonu için söyledim jarvan'ı,o da ufak bi espriydi.diana ise henüz sadece 2 skini çıktı o zamana kadar da çıkacağını sanmıyorum,3. skin olarak diana'nın tipine uygun güzel bi victorious skini tasarlanabilir.kişisel görüşüm.
Victorious olayında şöyle bir şey var, en çok kullanılan şampiyona en çok olmasa bile en çok kullanılanlardan birine çıkıyor. Diana ya çıkması imkansız yani.