1. sezon başladı tamam iyi güzelde bize ne yararı var bu olayın anladığım kadarıyla sezon bittiğinde sezon itemları normal oyuna geçiçek o karakter ve paragon exp normal karaktere aktarılcak bize ne yararı var sezonun anlamadım
sezonun olayı oyuna bir rekabet getirmek.Boş boş farm yapmıyorsun yani bir amacı oluyor.
ungalath
kullanıcısına yanıt
Niye boş olsun? Sezon boyunca aldığın exp. olsun item olsun gold olsun her şey softcore'a aktarılacak.
quote:
Orijinalden alıntı: shruikan
Niye boş olsun? Sezon boyunca aldığın exp. olsun item olsun gold olsun her şey softcore'a aktarılacak.
+1
Season oyuna yeni bir başlangıç, yeni bir hareketlilik getiriyor; yanında biraz yarışma yaptırıyor. Herkes bir an önce set'lerin, T4 üzeri yaptıracak gear peşinde; sonra en yüksek grift level zorlamanın peşinde. Season'da elde edilen item, paragon, gem vs. non-season olarak yine bizde kalacak. Season oynamak istemeyen, yine non-season olarak yarışma şeklinde ya da kendi halinde devam edebilir. Season'un zararı yok, bakalım ne kadar süreli tutacaklar 1 season'u...
quote:
Orijinalden alıntı: shruikan
evet zaten boş boş farm yapmıyorsun dedim bende cümlemin başında da sezonun asıl amacından bahsetmiştim...
no life oynamadığın sürece bir anlamı yok yani leaderboard a üst sıralara gelmek kolay olmaz hani oyun kötü vs. demiycem oyunu ilk çıktığında aldım ros geldi vs. güzel gelişti oyun ama çok boş geliyor saatlerce farm yap mantığından çıkılmıyor hani bu şekilde sezon muhabbeti yerine şu oyun çıkıcağında dedikleri arena gelse (hala bekliyorum nasıl arenaysa alpha beta sürümünde var oyun çıkıcağı hafta daha sonra gelicek abi ) o kastığımız gearlarla birşey yapsak anlıycam ama aynı yaratığın daha çok hpsi olanı kesmek için boşa farm yapıyoruz gibi geliyor
No-life oynamaya gerek yok. Sistemli, düzenli bir şekilde oynanırsa, (elbette biraz zaman verilmesi lazım) set'ler yine toplanır. Amaç set'leri toplayıp set üzerinden build'e geçmek öncelikle. Set öncesinde ise char'ın gelişimini baştan yapmak, düşen item'lar üzerinden, eldeki en iyi item'lar ile build'ler yaparak ilerlemek güzel. Sezon gelişimi baştan yapmayı sağlıyor, yeni bir heyecan. Kimseyle yarışmak zorunda hissetmeden de gayet season oynanabilir. Bence sezonda tüm item'lar account bount olsa çok daha güzel olurdu. Şimdi party'de 4 tane aynı sınıf girip aralarında paslaşınca bence daha da kolaylaşıyor.
Tabi sezon için zorunluluk yok, yine isteyen dizmiş olduğu char üzerinden üzerine koymaya devam ediyor. Bu oyunun yapısı bu şekilde, eldekini geliştirmeye yönelik ve daha zor mob'ları geçip hızlı olmaya yönelik ötesi yok. Bu türü beğenmeyen elbette sıkılacaktır, gayet normal. PvP ise çıkacağı varsa bile ki çok düşük ihtimal, uzun süre geçer çıkmaz bence.
ungalath
kullanıcısına yanıt
He pardon, yanlış okumuşum.
D Nihilus
kullanıcısına yanıt
İyi de Diablo budur. Saatlerce, günlerce dönmekten ibarettir. Fakat D3deki eşya yetersizliği ve dengesiz düşme oranı çok çabuk soğutuyor. 1000 saat oynayan adamın hala o sınıfta görmediği eşya varken 10 saat oynayan set diziyor. Zaten bir iki özel eşya bulunca o sınıfı bitiriyorsun. Bir esprisi kalmıyor. Sezon da herşeye sıfırdan başlamanın verdiği heyecanı yaşatmak. O kadar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme