Şimdi Ara

Sezon Öncesi Dengeleme Yaması 2 Notları (Türkçe Notlar Eklendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evelynn ' e bu yapılır mı ? kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Evelynn ' e bu yapılır mı ? kötü olmuş.

az önce bir maç yaptık karşıda Evelynn vardı nerfe rağmen skorları ve verdiği hasar iyiydi.
    tabi Evelynn ile çok fazla deneyimi olanlar nerfi daha fazla hissedecektir.
  • Talon'a acımamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozof80

quote:

az önce bir maç yaptık karşıda Evelynn vardı nerfe rağmen skorları ve verdiği hasar iyiydi.

nerfler bu patchle mi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtem fiyatlarında değişme olmuş. mana pot ile health potun yeri değişmiş.
  • Fiora ve brandıma dokunmamışlar
  • Bu nasıl bir Mobility düzenlemesi böyle kesinlikle anlamadım.Evelyn ve Lee sin haricindekiler mantıklı olabillicek şeyler Sezon 1 den beri bu oyunu oynuyorum yüzlerce kez buff nerf geldi ama böylesini ilk defa görüyorum.3 senedir jungle yapıyorum.Lee sin artık 4 skill yerine (Q W E R) 3 skill üzerinden hesaplanıcak yani W ilk kaçış esnasında veya Ward + W esnasında hiç birşey vermiycekse skill komple çıkarmaları gerekirdi.Tamamen 3 skille dönmüş. Bu arada Riot u çok tebrik etmek lazım. Geçen hafta Riven Skin indirimde Lee sin skini indirimde ( En beğenilen skindir) Bu hafta hadi alanlara geçmiş olsun iyi kazıkladık der gibi. Bravo Riot gg wp bir oyuncunun daha kafasına bıraktırmayı soktun.
  • WHERE IS THE MALPHITE NERF

• Fazladan saldırı hasarı oranı bu ney oluyor ad'ye mi etki yapıyor ap'ye mi anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Orijinalden alıntı: filozof80

quote:

nerfler bu patchle mi geldi

ewt bu patchle birlik de bir çok karaktere nerf geldi
    ilk sayfayı incelersen orada detayları var.

• Ezreal için bir rework gerekiyor resmen bir skilli eksik hala da iş yapıyor enteresan bi şekilde.W sklinin atk speed debuffını kaldırmak o skili tamamen yok etti.Ne yapıcam ben adama birkaç ap hasarı herip ya da takım arkadaşlarımın atk speedini arttırıp support gibi? Ben buff beklerken nerf geldi.
  • Rengar yine biraz fazla mı uçmuş ki?

edit: son iki oyun skorum da 15 killden aşağı olmadı, ve de 7 saniye ulti yine adc yi alıp çıkmamıza çok yarıyor. rengarın backdoorlarında hiç bir değişiklik yok zaten yine müthiş. Bonetooth yine rengar için alınması şart itemlerden olmuş, sayesinde earlyde uçtum diyebilirim early wrigglela birlikte müthiş damageler veriyorsunuz ve de sonuç yine 2 kolay win. Şimdi ranked girip neler yaptığına bakacağım.

edit 2: Rengar nerf yer arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Mirliva. -- 18 Ocak 2013; 0:43:05 >
  • Khazig tam kesfedilmisti ki nerf geldi, riot oyundan bi haber. Ormanda sacmaladi simdi yavas yavas duzeltmeye calisiyor,champlari hangi oncelige gore nerfledikleri belli degil. Lee sin nerfi cok gec geldi, bazi champlara buff gerekiyor ama ses yok. Ozetle riot caninin istedigini yapiyor, sacmaladigi seyleride yavas yavas duzeltiyor. Rengar ve orman en buyuk 2 ornegi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Khazig tam kesfedilmisti ki nerf geldi, riot oyundan bi haber. Ormanda sacmaladi simdi yavas yavas duzeltmeye calisiyor,champlari hangi oncelige gore nerfledikleri belli degil. Lee sin nerfi cok gec geldi, bazi champlara buff gerekiyor ama ses yok. Ozetle riot caninin istedigini yapiyor, sacmaladigi seyleride yavas yavas duzeltiyor. Rengar ve orman en buyuk 2 ornegi.

Geçen hafta Kha'Zix'e indirim yapmaları en büyük hatalarıydı zaten. İndirimden önce pek kişi bilmiyordu. Zaten 2 vuruşta ölen bir champion, şimdi belkide adc'yi alamadan ölücek.

Bence son patch'den önceki hali en iyi haliydi oyunun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.