Şimdi Ara

Sezon sonu lig sıralaması tahmini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sezon sonu lig sıralaması nasıl olur? Tahminlerinizi yazın zamanı gelince konuyu uplarız.

Benim sıralamam şöyle;

1-Beşiktaş
    2-Fenerbahçe
    3-Başakşehir
    4-Galatasaray

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-Beşiktaş
    2-Fenerbahçe/Başakşehir
    3-Başakşehir/Fenerbahçe
    4-Galatasaray/Trabzonspor
    5-Trabzonspor/Galatasaray

Edit: 22.12.2017 tarihi, Fatih Terim'in gelişi ile sezon başında yapılan sıralama tahmininin bir hükmü kalmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 5 Ocak 2018; 20:5:2 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu üsteki üyenin yazdıklarının tam tersi.
  • Fenerbahceyi ilk 3 e koymayin 4 veya 5. mucadelesi verecekler

• 1-Fenerbahçe/Galatasaray
    2-Galatasaray/Fenerbahçe
    3-Başakşehir/Akhisar
    4-Akhisar/Başakşehir
    5-Trazbon/beşkitaş
    6-beşiktşa/Trabzno
  • Beşiktaş
    Başakşehir
    Fenerbahçe
    Galatasaray
    Trabzonspor
    Konyaspor
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Hocam bence Beşiktaş her halükarda şampiyonluğun favorisi. Kaliteli,şampiyon olan kadrodan sadece 2 oyuncu kaybetti. Bunun yanı sıra Pepe,Negredo,Lens gibi önemli transferler yapıldı. Ek olarak Medel geldi. Yılın en iyi transferlerinden biri. Vida'nın da alınacağı söyleniyor. Bunlar sizi favori olarak gösteriyor.

Fenerbahçe'yi şu açıdan değerlendirelim. Sizce 2-3 iyi transfer yaparlarsa, Aykut Kocaman ile ilk 3'e giremezler mi?

Mesela Sow,Gomez,Kenedy gibi. Ben üst sıralara oynayacaklarını düşünüyorum. Tabi belli de olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 12 Ağustos 2017; 23:56:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Defans hatti cökmus durumda Volkan zaten bildigimiz Volkan.Kameni desen oda vasat bi kaleci Kjaerin yoklugunu bu sene cok arayacaklar hucum hattinda iyilestirmeleri olabilir fakat kapanan takimlara karsi yine pek sanslari olcagini sanmiyorum.Bugun Göztepe acik oynamasina ragmen Fenerbahcenin bi oyunu yoktu.Bu sene Basaksehir ve Galatasaray ciddi rakip benim icin digerleri onemli degil

• 4. biz oluruz şampiyonluk BJK ve İBFK arasında geçer.
  • Bu sene yarış son haftalara kadar 3-4 takım arasında gidebilir. Beşiktaş kağıt üstünde favori gibi görünse de, henüz geçen seneki düzeni sağlamış değiliz. Açıkçası bu sene şampiyonluk bizim için biraz daha zor görünüyor eğer geçen sene ligde gösterilen performansı tekrarlayacak olursak şampiyonluğu unutalım çünkü Başakşehir geçen seneden kötü olmayacaktır ve Trabzon da kendini gösterebilir. Bunun yanında Fenerbahçe ve Galatasaray'dan en az biri potayı zorlayacaktır.

Bence Başakşehir daha favori fakat burası Türkiye, son hafta 2 kırmızı kart 1 penaltı şampiyon değişiverir. Adil bir lig olması dileğiyle herkese hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.