Şimdi Ara

Sezonun Özeti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seneye sosa sız napacanız seneye daliskasız napacanız seneyea marcelo yoğhhh Gomez yok yidiniz.. liste uzaaar gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

Seneye sosa sız napacanız seneye daliskasız napacanız seneyea marcelo yoğhhh Gomez yok yidiniz.. liste uzaaar gider
    Yalan mı ? Biz de Melo gittikten sonra şamar oğlanına dönmüştük.
  • Yalan olduğunu zaten açıklamışım yalanmı diyorsun.

Diyorum ki örnekler var hoca ilk senesinde sosa gomez kimlerle şampiyon oldu ikinci senesinde burda neler dendi. Anlatamıyorum galiba

Şenol Güneş konuşuyordur bunu baksana devre arası belliydi gideceği ee araştırma yapıyorlar demektir bu. Sosa gomez gittiğinde de böyle naralar atıyordunuz saçma geliyor bana bu
    Artı olarak bu sene tek yanıldıkları nokta forvette oldu o kadar kusur kadı kızında da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1903kemal -- 21 Mayıs 2018; 11:29:43 >
  • İyi de normal bir durum bu. En kolay rakiplere ligin ilk yarısında genelde grup maçlarından sonra puan kaybettik. Kendi liginde 5. olan Liberpool da final oynayacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

Yalan olduğunu zaten açıklamışım yalanmı diyorsun.

Diyorum ki örnekler var hoca ilk senesinde sosa gomez kimlerle şampiyon oldu ikinci senesinde burda neler dendi. Anlatamıyorum galiba

Şenol Güneş konuşuyordur bunu baksana devre arası belliydi gideceği ee araştırma yapıyorlar demektir bu. Sosa gomez gittiğinde de böyle naralar atıyordunuz saçma geliyor bana bu
    Artı olarak bu sene tek yanıldıkları nokta forvette oldu o kadar kusur kadı kızında da var.
    Ben onu demiyorum. Sosa, Gomez ve Abobuakar gittikten sonra yokluklarını aramadınız mı hiç ?

• Birde atan tutan olayı var. Tutan idare ediyorda. Atan tam bir bidon çıktı. Koca sezonda baş forvetin 7 gol atmışsa, sanırım 4. lük bile iyi.
  • Sosa arandı ama çözüm bulundu. Sonuç odaklı oyun göze hoş gelenden ziyade. Aboubakar evet bu sene dediğim gibi aradık. Ama seneye daha transfer yapılmadan ararsınız demek falcılıktan ibaret. Dediğim gibi çözüm üretmekte yönetim işi biliyor(bu sene forvette yanıldılar). Bekleyip göreceğiz.

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Kulüplerin giderleri döviz ile ama gelirleri de döviz ile oluyor, kur farkı etkilememeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

Kulüplerin giderleri döviz ile ama gelirleri de döviz ile oluyor, kur farkı etkilememeli.
    Belkide alıp 2 katı fiyatına okuttular başka bir kulübe bilemiyorum.
    Şu yoruldu, takım yorgun lafına spor yapmasak inanacağız. İngilteredeki adamlar haftada 3 maç yapıyor 48 saat arayla ama yorulmuyorlar ne hikmetse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35plt35

Şu yoruldu, takım yorgun lafına spor yapmasak inanacağız. İngilteredeki adamlar haftada 3 maç yapıyor 48 saat arayla ama yorulmuyorlar ne hikmetse.
    Futbolun beşiği İngiltere ile aramızda dağlar kadar fark var malesef.
    Onlarda homosaphiens bizlerde. Yorgunluk falan en güzel yalan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatınızda şampiyonlar Ligi'nde ilk defa üst tura çıktığınız için afalladiniz sanırım. Arkadaş biz çeyrek final oynadığımız sene de şampiyon olduk. Bu neyin bahanesi? Aralık'tan sonra zaten Ş.L sizi kasmadi ki, Bayern'e eleneceginizi oyunculariniz bile biliyordu

• quote:

Onlarda homosaphiens bizlerde. Yorgunluk falan en güzel yalan.
    Adamlar her yıl 5-6 takım avrupa kupalarındalar. Milli takımları öyle. Hafta içi hafta sonu ve akşam öğlen demeden her saatte maç yapıyorlar. Ve oyuncularıda bireysel olarak kendilerine çok iyi bakıp, ekstra antrenman yapıyorlar. Demba Ba bize gelmeden video paylaşmıştı bi arkadaş. Evinin bahçesinde deli gibi çalışıyordu İngilterede. Bizimkiler anca sağa sola laf yetiştirip kavga etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Hayatınızda şampiyonlar Ligi'nde ilk defa üst tura çıktığınız için afalladiniz sanırım. Arkadaş biz çeyrek final oynadığımız sene de şampiyon olduk. Bu neyin bahanesi? Aralık'tan sonra zaten Ş.L sizi kasmadi ki, Bayern'e eleneceginizi oyunculariniz bile biliyordu
    Güzel kardeşim sen bir ilk başarmışsın eyvallah. Kolay değil hem CL de oyna hemde ligde şampiyon olmak. İlk devre sadece 30 puan toplamışız. Sonuçta grubu geç yada geçme 6 maç banko yapıyorsun. Bayern'i eleme şansın %1 di zaten. Beklenen oldu ve elendik.
    İşte sorun orada. Ve antrenörler de takım yorgun vs diyor. Futbolcular kötü oynamasına rağmen kendilerini haklı çıkartıyor böylece.
    Tıbben yorgunluk 24 saat sonra geçiyor. Nerenin yalanı bu anlayamadım?

Sadece ingiltere değil, bir çok ülkede genelde 72 saat arayla maçlar oynanıyor.
    Takımlar zaten sene başında ŞL oynayacak şekilde kurulmuyorsa kendi hataları.

Beşiktaşın en büyük hatası taraftar dahil Bayerni eleyebileceklerini düşünmek oldu.
    Bir Türk takımı 100 kere de oynasa bayernden en az 3 yer.
  • quote:

İşte sorun orada. Ve antrenörler de takım yorgun vs diyor. Futbolcular kötü oynamasına rağmen kendilerini haklı çıkartıyor böylece.
    Tıbben yorgunluk 24 saat sonra geçiyor. Nerenin yalanı bu anlayamadım?

Sadece ingiltere değil, bir çok ülkede genelde 72 saat arayla maçlar oynanıyor.
    Takımlar zaten sene başında ŞL oynayacak şekilde kurulmuyorsa kendi hataları.

Beşiktaşın en büyük hatası taraftar dahil Bayerni eleyebileceklerini düşünmek oldu.
    Bir Türk takımı 100 kere de oynasa bayernden en az 3 yer.
    Öyle, fazla gaza gelmemek lazım. Ciddi seviye farkı far arada.
    Beşiktaşı bu sene taraftar ve yorumcular yaktı bana göre başta Beyaz Futbol S.Engin, E.Şener fanatikleri. İçinden geçecez Bayernin diye diye.
    Oyuncular net maç seçti. Ş.Güneş kendi hırslarınla son maçlarda yaktı takımı. GS maçı rezillerdi. Zaten FB maçında kafa yarılmasına falan tıbben inanmıyorum.
  • quote:

Beşiktaşı bu sene taraftar ve yorumcular yaktı bana göre başta Beyaz Futbol S.Engin, E.Şener fanatikleri. İçinden geçecez Bayernin diye diye.
    Oyuncular net maç seçti. Ş.Güneş kendi hırslarınla son maçlarda yaktı takımı. GS maçı rezillerdi. Zaten FB maçında kafa yarılmasına falan tıbben inanmıyorum.
    Herşeyi bırak İBB'yi 2 maçta da yenemedin.
  • Böyle bir bahane olur mu?

O zaman elenseydiniz kardeşim Avrupa'dan? Real Madrid ya biz şampiyonlar liginde final oynamasaydık şampiyon olurduk diyor mu? Aynı şekilde Liverpool diyor mu?

Birinden birini seçeceksin kardeşim ama o seçtiğinden elendiğin zaman seçmeseydik şöyleydi böyleydi demeyeceksin.Çok komik ve çok acizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 22 Mayıs 2018; 9:21:6 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.