Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.360
Cevap
152
Favori
215.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5000 TL bence de değmez ama 2000 TL’ye de ikinci elinin bulunabileceğini de sanmıyorum. 5000’e çıktıktan sonra daha premium bir kasa olan Fractal Design Ridge geçenlerde Amazon.de’de 5200’e falan inmişti, o alınır.

Bir ara ikinci el forumunda da güzel kasalar satanlar olurdu, Jonsbo olsun Streacom olsun. Şimdi onlar da yok kasa piyasası da çok kısırlaştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jarmusche J kullanıcısına yanıt

Sıfırı 4000TL iken 2750-3250tl 2.el ilanlar gördüm. 2500-2600TL satılanlar da gördüm. Sıfırı gibi ikinci eli çok yüksek. Kasım, aralık gibi 2000TL’ye sattım ben de. Benim düşüncem 2000TL üstünün verilmemesi gerektiği. Ben vermem, veremem. Başkasını bilemem tabi SFF / MINI ITX Severler Kulübü 

• Olay bence kur ile alakalı yurtdışı fiyatı 150€. Artık normal oluyor.

2022 Ekim ayında 117euro ya kampanyadan almışım beyaz Nr200p.

A4-h20 ve Terra 200-250€ aralığında...

Artık dünya genelinde enflasyon mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperMert -- 26 Mayıs 2024; 16:23:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • THERMALTAKE THE TOWER 100 SİYAH 

şeklini çok beğendiğim için sipariş verdim. halbuki soğutma performansının kötü olduğunu biliyorum :D hanım bana kesin trip atacak bu 3. kasam. aynı donanımı 2 kasa arasında değişip duruyordum şimdi bu 3. olacak

• 7700X kullanıyordum. 7900 ile değiştirdim. Macun olarak Gelid GC-4 kullandım. MX6’dan daha iyi diyordu bir incelemede. İnşallah öyledir

SFF / MINI ITX Severler Kulübü

• avanak_abdi kullanıcısına yanıt

Güzel görünüyor hocam hayırlı olsun. Kasa ne ?

• resE kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Bir yıla yakındır kullanıyorum. 7900 ile daha serin çalışabilir diye işlemciyi değiştirdim. Kasa Fractal Design Ridge.

7800x3d yakışır hocam :) şuan 7500f kullanıyorum yeni kurdum ama takas vs bende geçmeyi düşünüyorum.Sorun ise psu 650w olması

• resE kullanıcısına yanıt

Bu kasada ve bu soğutucu ile o işlemci soğumaz muhtemelen SFF / MINI ITX Severler Kulübü kasayı değiştirmeyi de düşünmüyorum. Az yer kaplıyor masada.

Cm mastergel maker. Custom soğutma zamanında çok memnun kalmıştım. Fakat son şırınga tasarımı başarılı olmamış.

11 w/mk

• SuperMert kullanıcısına yanıt

Bunun değerini bilmiyorum ama mx6 vb birçok macundan iyiydi incelemede. Markayı da biliyorum önceden. Macun da o esnada uygundu Amazon’da. Cm mor renkli olanını merak ediyordum aslında ama fiyat olarak iki misliydi yaklaşık.

• MetalWave kullanıcısına yanıt

5300 e indiğini görünce onu iptal ettim bunu aldım

THERMALTAKE The Tower 200 Siyah Pencereli Mini ITX Oyuncu Kasası - Vatan Bilgisayar

bunun soğutma performansı daha iyi, inşallah alttaki o ekranla geliyordur.

edit: ekran çıkmıyormuş onuda iptal ettim :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 28 Mayıs 2024; 17:49:0 >
    Ekran la gelmiyor. Açiklamalarda yaziyor.

Umarim memnun kalirsiniz. Buyuk bir kasa ama sicakliklar cok iyi olmayacak bence.
    Donanima göre degisir tabiki.

• SuperMert kullanıcısına yanıt
    iptal ettim, ekransız o fiyat mantıksız. açıkçası şuan ki kasamdan serindir kesin, şekli için alacaktım

• Tower 200 tam 45,1 litre komedi bir Mini Itx kasa. İyi ki iptal etmişsiniz. Görüntüsünün güzelliği görecelidir ama bu kadar devasa boyutta bir kasada bu kadar kısıtlı donanım imkanı rezalet. 5.300 tl gibi bir fiyata satılıyor olması 2x rezalet:)

19 litre hacminde mAtx anakart destekli çok güzel bir kasa çıktı elime ulaşmasını bekliyorum. Gelir gelmez görsellerini atacağım. Çok sevdiğim Meshroom S kasadan sadece 4 litre daha büyük ama en azından sandviç kasa değil dolayısı ile anakartın arkası ateş gibi olmuyor. Daha havadar ve riser kullanmak zorunda kalmıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut91 -- 29 Mayıs 2024; 1:8:30 >

Hayirli olsun , iyi gunlerde kullaninSFF / MINI ITX Severler Kulübü  Ama itx icin buyuk ve 8kg bana cok agir gibi geldi.

• Corsair sonunda SFX-L olmayan PCIe 5.1/ATX 3.1 SF750-SF850-SF1000 modellerini piyasaya sürüyormuş:

https://www.corsair.com/us/en/explorer/diy-builder/power-supply-units/sf750sf850sf1000-platinum-atx-31-everything-you-need-to-know/

Amazon’da da 750W ve 850W modeller listelenmiş. 750W olanı 155 sterline ön siparişe açılmış Amazon UK’de, pahalı tabii. 750W olan bile gümrük sınırına takılır gibi duruyor, 850-1000 olanlar hepten imkansız.

https://www.amazon.co.uk/CORSAIR-SF750-Modular-Platinum-Supply/dp/B0D5HTTCSB/

• Ben de yenice gördüm
    www.reddit.com
    Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/sffpc/s/Z5MhSGfD3Z

• Jarmusche J kullanıcısına yanıt
    Dün yoğunluktan yazamadım. Benden õnce davranmışsın:)

Stok hemen eriyor 2 tane kalmış 850watt

Bende fiyat bu. Belki turkiyeye gelirken birine güzellik yaparım.

SFF / MINI ITX Severler Kulübü

• 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.