Bilgisi olan yok mu arkadaşlar ? Asus Prime H610I D4 CSM mini itx anakart hakkında ne düşünüyorsunuz. 12100f ile kombinleyip ofis işleri için gayet güzel olur diye düşünüyorum. Fiyatı da makul. Var mıdır bir problemi, eksiği, gediği ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VgrooveR -- 1 Temmuz 2024; 18:3:41 > |
SFF / MINI ITX Severler Kulübü (302. sayfa)

-
-
Hocam alintiniz cikmamis ama onceki H610I boardla ilgili soru galiba. 12100F veya 12400F ile 3200mhz bir dual channel ram kitiyle sorunsuz kullanirsiniz. Anakart 125W kadar besleyebiliyor daha guclu bir islemci taksaniz bile kullanirsiniz ama anakart orada verdigi gucu 125W ile sinirlayacagi icin para israfi olacaktir. Baska da o fiyata ITX board yok zaten.
-
Hocam selamlar,
teşekkür ediyorum öncelikle. Bazı anakart-kasa-soğutucu gibi modellerin kronik sorunları ya da dikkat edilmesi gereken bölümleri olabiliyor. Alıp da tecrübe etmek yerine sormak her yönden daha makul oluyor. Örneğin 125w ile sınırlandığını bilmiyordum.
Ofis kullanımı, günlük işlerde gayet yeterli olacağını düşünüyorum ben de. Hatta 6600xt, 3060 gibi kartlarla bile 1080p çözünürlükte yarı yolda bırakacağını sanmıyorum. 6 bin TL'ye 12100f + h610i kombinasyonu kulağa hoş geliyor ki 6 bin TL'ye b550 veya ikinci el b650 bile bulmak zor.
-
Performans nasıl acaba. 22mm radyatör varmıs
Bir daha ki işlemci yüksek olacak çünkü. Gerçi her halükarda uv yapacağız orası ayrı. Tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperMert -- 3 Temmuz 2024; 10:7:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
İnceleme sayısı az ama 7800X3D seviyesi bir işlemciyi soğutur sanki, Intel i9’la kullananlar bile var. Ben zaten Noctua fan swap yapmadan kullanmam bunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
Neweggden 150 euro üstü sipariş veren oldu mu Türkiye'ye. Neden soruyorum, Corsairin yeni SFF'leri listelenmiş. SF850'yi gönderiyorlar TR'ye vergi dahil ama 150 euro üstü olduğu için gümrükte problem yaşayacakmışım gibi bir his var içimde. Daha önce tecrübe eden oldu mu ? Newegg ek ücret talep edebilir mi benden ? Ya da gümrükte bırakıp al sen ne yapıyorsan yap mı diyecek bana ?
www.newegg.com
Corsair SF Series (2024) SF850, 80 PLUS Platinum, Fully Modular SFX Power Supply, CP-9020256-NA - Newegg.comhttps://www.newegg.com/global/tr-en/corsair-sf-series-cp-9020256-na-850-w/p/N82E16817139331
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanirmak -- 3 Temmuz 2024; 16:15:33 >
-
150€ üstünde çıkan ek vergiyi neweggin ödediği yada “bizi ilgilendirmez” deyip ilgilenmediği durumlar okudum farklı yerlerde. Şans işi sanırım biraz da.
selamlar itx severler, aranızda itx sistemi olupta sıkılan daha büyük sisteme geçmek isteyen varsa, ben itx sisteme geçmek istiyorum karşılıklı takas vs. yapabiliriz belki, düşünen varsa özelden yazsın,
elimdeki parçalar
corsair 4000d airflow kasa
corsair rm850e psu
nzxt kraken 240 lcd soğutma
6 adet corsair sp120 rgb elite
msi z790 tomahawk ddr5 anakart
i7 13700k işlemci
aradığım parçalar
sfx yada sfx l psu
mini itx anakart
low profile hava soğutucu
4000 serisi ama ince bloklu ekran kartı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noprektam9113 -- 5 Temmuz 2024; 21:29:21 >
goldfriesyoutube
Thermaltake Introduces TR100 Portable Concept system @COMPUTEXTAIPEIshow @COMPUTEXtv #computex2024https://www.youtube.com/watch?si=wkj2IOt7RzqrnH4h&v=rLa6bdNrOpA&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
slm, elinde thermaltake core v21 olupsa satmak isteyen olur mu ?
-
1000watt olanını sipariş verdim ürünü dhl ile yolladılar ancak bugün dhl'in gümrük firması, ürün için özel izin gerektiğini kendilerinde bu izin olmadığını söyledi ürünü iade edeceğim.
-
Hocam bu süre zarfında sf850 siparis vererek aynısını yaşadım. Bu dhl gümrük firması dfs mi nedir. Berbat. Psu gumrukleyemiyorum çok zor iş demişti bana telefonda. Ben de geri gönderdim suan geri gidiyor. Burdan da yurtdisindan 150 euro üstü PSU siparis vereceklere seslenelim. Siparis vermeyin:)
Onun yerine Boğaziçi Bilgisayara mail atın benim gibi de getirsinler PSU lari.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanirmak -- 16 Temmuz 2024; 9:54:39 >
aynen dostum gümrükte bir sıvı soğutma ürünüm daha var amazondan gelen ,iade süreci dolmak üzere halen bir ses yok,siz güç kaynağı iadesi için newegg chate yazdınız mı ?Bana iade ekranında bana ürün iade edilemez çıkıyor
-
Hocam önce DHL i arayıp ürünün gümrüklenemediğini ve iadesini istediğini söylemen lazım.
Newegg de o hatayı alma sebebin sistemin otomatik olması ve hala teslimat için zaman olduğunu düşünmesi. Paket geri giderken tekrar denersin newegg iadeyi. Ayrıca fotoğraf ekleme kısmına da kargo takip ekranının fotoğrafını eklersin. 5 dk da cevap geliyor öyle olunca onaylandı diye. Ama tabi kargonun geri dönmesini bekliyorlar.
-
tamam dostum teşekkürler, şimdi arıyorum dhl'i artık paramızla bile ürün alamıyoruz
-
bu tarz siparişleri yurtdışından komisyon karşılığı ürün getiren kişilerden alın bence çok görüyorum amerikadan almanyadan vs. ürün getirip teslim eden.
”gümrükleyemiyorum” ne demek
saçmalamışlar iyice. Amazon Almanya’dan SF850-L aldım. Sorunsuz geldi kolay gelsin ile. Ama 150€ altı idi tabi. Dhl de böyle saçmalarsa işimiz var.
150€ üstü olduğu için gümrükleyemiyorlar artık zaten. Devlet yurtdışına para göndermenizi, oradan alışveriş yapmanızı istemiyor olay bu. Türkiye’ye getirtip üzerine %50 koyan mağazalardan alın ne alacaksanız diyorlar..
Hocam baska bi fotoya bakmak icin konuya goz atarken incelemeniz tekrardan onume dustu Noctua redux fanlar kullandiginizi gordum, memnun musunuz? Bazi incelemelerde arctic p12'den daha gurultulu falan oldugunu yazmislar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X