@noprektam9113 teşekkürler bilgilendirme için hocam, şimdilik sıvı soğutma düşünmüyorum, hep tercihimi hava soğutmadan kullanıyorum. @unraiser ben de görünüş olarak en çok terrayı beğendim. @Temet Nosce sfx psu da bir şekilde alacağım sanırım. sanırım dh kuralları gereği f/p yakaladığımda ilerleyeceğim bakalım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanka -- 2 Ağustos 2024; 17:3:17 > |
SFF / MINI ITX Severler Kulübü (304. sayfa)

-
-
Bunu aldım, Corsair 2000d ile sistem yapacağım tam SFF olmasada boyutuyla tamamen işimi gören bir kasa.
Bu anakartı daha önce nr200p ile toplamıştım, şimdi kendim için almış oldum.
AM5 itx opsiyonları malesef türkiye'de çok az, b650i edge ise gerek teknolojileri gerek VRM sogutmasıyla pek içime sinmeyen bir modeldi.
-
Eğer Teknobiyotikten aldıysanız iade edin bence. Çünkü ithalatçı garantili oluyor yani Türkiye’deki yetkili Asus servisi o ürünlere garanti vermiyor. Bir sorun yaşadığınızda Teknobiyotik “Ürünü bize gönderin, bir bakalım” diyorlar. Gruptan bir arkadaşımız bu anakarttaki cw problemi yüzünden aynı sıkıntıyı yaşıyor şu an.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bilgilendirme için teşekkürler, ürünü amazon üzerinden teknobiyotik satıcılı aldım, artık bi sorun olursa amazon üzerinden yürürüm. Çünkü diğer sitelerde fiyat farkı çok fazla.
Merhabalar arkadaslar, elimde birkac güne a4h2o silver boşa düşecek. Anakart tepsisini biraz kestim arka m2 sığması için başka sorunu yok. Düsünen olursa uygun fiyata vericem. L520se de var kasada takılı. İkiside 2 aylık.
Sıvı soğutmaya düşündüğünüz fiyat nedir?
B650i Edge, 7950X ile bile sorunsuz calisan bir anakart hocam
-
Ne zamandır kullanıyorsunuz hocam? Fan sesi nasıl?
66 ya is60evo var axpden daha iyi , ama 77 ye ondan da iyiler bulunur 47lik almayın kesinlikle 77mmniz varken. +66ustu ezberimde sogutucu yok ama arastirirsaniz 72 ve 74e guzel sogutucular vardi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 2 Ağustos 2024; 23:10:32 >
Bende malesef yok hocam bu urun, hardware unboxed'in mini itx am5 boardlarla ilgili bir videosu var bir kac haftalik orada vrm testi mevcut. Ilik denilebilecek sicakliklarda 7950X ile 1 saatlik cinebench testini sorunsuz tamamliyor throttle vs olmadan. Fan sesini bu anakarta sahip bir arkadasimdan ogrendim ben de, tamamen sessizlige odakli bir sistemde kulaga batiyormus ama bios ustunden devri dusurulebilir
Sff yardımlaşma-danışma grubumuza katılmak isteyen arkadaşlar bana mesaj atabilirler.
14700K ve 7900XTX kartım var. CM V850w psu aldım. Itx kasa bakıyorum, önerilerinizi değerlendirmek isterim. 240 veya 280mm aio desteği olan bir kasa arıyorum. A4 h2o baktım ama ülkemizde maalesef kalmamış.
NR200P V2. Amazon Almanya’dan her şey dahil yaklaşık 6000TL’ye geliyor.
-
Nr200p kullanmistim hocam biraz daha utak bir kasa bakiyorum 10-15L civarinda.
Fractal Design Ridge derdim. Ama o işlemciyi soğutamazsınız.
Sarı sitede Ssupd Meshroom S satan biri var, onu değerlendirebilirsiniz. 15L civarı 240/280 AIO destekli kasalar genelde yeni çıkan niş kasalar Ncase M2 gibi, TR’de bulunmuyor tabii.
Merhaba hocam, bilgilendirme için yazıyorum anakart geldi daha denemedim ama seri no sorgulatınca asus web sitesi üzerinden, cihaz garanti kapsamında görünüyor yani asus garantili
-
150 Euro olan gümrük sınırı 30 Euro’ya düşürüldü. Vergi oranı da Avrupadan %30, diğer ülkelerden olan siparişlerden %60’a çıkarıldı. Böylece bir hobimiz daha bitmiş oldu. Herkese geçmiş olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X