Şimdi Ara

SG Udyr çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Widget

quote:

Orijinalden alıntı: erdigns

quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

quote:

Orijinalden alıntı: erdigns

Bir tane kostüm parçası direk yeterli öz varsa kostüme dönüştürülebiliyor mu ben 2 3 parça birleştirilip rastgele kostüm veriyor sanıyordum

Öyle de oluyor.

Öyle olunca daha az öz falan mi harcıyor? Yani şimdi çıkan herhangi bi parçayı direk yeterli öz varsa kalıcı olarak alabiliyoruz?

Direk çıkan parçayı öz varsa özü kullanıp kalıcı hale getirebilirsin, 3 tane verip 1 tane alma işinde öz kullanmaksızın aynı türden bi ürünü kalıcı hale getiriyorsun

Anladım teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakem katarina nasıldır acaba? Öz harcamaya değer mi?
  • 10 tane kutu açtım adam akıllı 2 skin çıktı karakuzgun lb ile ring braum ulan ben o rp yi sg udyr için çekmiştim rp lerde zamlandı kaldık ortada

Güzel şans hocam :D

• şerif caityln bir de morgana çıktı bir tane daha kutu alıp kombo mu yapsam öze mi çevirsem
  • OO güzel cosmic öz verir o en az 1000+ verir bence parçala sonra 3-5 kostum daha cıkar yine parcala 3k+ öz olunca tekrar çıkarsa yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes__38

10 tane kutu açtım adam akıllı 2 skin çıktı karakuzgun lb ile ring braum ulan ben o rp yi sg udyr için çekmiştim rp lerde zamlandı kaldık ortada

Güzel şans hocam :D

Ahahah sagolun hocam aynen zamlandı yeterince kostümüm vardı zaten çekmeyi düşünmüyordum artık bu çok iyi oldu darısı size

• bende 1krp haracıp 5 kutu aldım oyundan düşenle 8 tane açmış oldum çıkanlar baya kötü bu mantıkla rp ile bu kutuları almak çok saçma onun yerine 490 lık hediye çok daha mantıklı
  • ho
  • Bu mevzuyu tam olarak anlayana kadar bitecek zaten

• Yildirim Özyiğit kullanıcısına yanıt
    1000 küsür rahat veriyor zaten de oynadığım coğu şampiyonda kostümüm var zaten udyr oynamam ama fantezi niyetine alacağım birdaha çıkma şansı 0 bence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.