< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 28 Kasım 2019; 16:36:33 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 28 Kasım 2019; 16:36:33 > |
Gameforge'un çöplük sunucuları ve Gm'lerin terör estirdiği Rubi gibi sunucular yerine oynanabilcek son yer SG'dir.
|
Test serverı, adı üstünde oyunu test etmek için var. Bu nerf test serverında yapılmalıydı. Herkese "ninja ve şamanlara %20 canavar pasifi ekledik, böylece oyun başında gelişmeleri kolaylaştı!" diye lanse edip ninja ve şaman açtırdınız çünkü. Oyun açıldıktan sonra karakterleri nerflemek çok mantıksız bir hareket. Ninja ve şamanın oyun başında ne kadar güçsüz olduğunu hepimiz biliyoruz farm konusunda. Ufak diyorsunuz da, %12,5 canavar değerinden bahsediyoruz burada. Ben de ninja oynayanlardan biriyim. Ekstra canavar bonusunu farkedebildiğimi söyleyemem. Atımı zırhladım, görevlerimi yaptım, çarımı dizdim ama ninja oynadığıma pişmanım. Kısacası benim açımdan çok yanlış bir politika izlediniz. En başta 2. serverın lisanslı olduğunu söylemeniz gibi. Metinlerin sayısının ise hala yetersiz olduğunu düşünüyorum, özellikle akşam saatlerinde direk quit atıyorum.
|
Teşekkür ederim :) Bence bir sonraki yayına SG oynamış eski oyuncuları davet edin. 10-15 dakika ayırırsanız güzel olur. Herkes tek tek serverla ilgili bildiklerini ve tecrübelerini anlatır. Kafası karışık kişiler için daha aydınlatıcı olacaktır diye düşünüyorum.
@Celay Bende elimden geldiğince anlatmaya çalıştım fakat yetişemedim :) |
Önizleme sistemini hazır hale getirdiklerini belirttiler. Kostümlerinizi, zırhlarınızı ve silahlarınızı satın almadan önce veya meraklısına kombinasyon yapmak için karakterinizde nasıl durduklarını görebileceksiniz. GIF için tıklayın. Silah Zırh Kostüm |
İlk olarak şaman ve ninjadaki nerfler insanı oyundan soğutur cinsten o zaman kalan azıcık buffuda alın hiç uğraşmayalım. Gerçi pardon ufak bir nerf gelmişti demi! İğnelemek bir tarafa level ortalaması 30 35 olan bir oyunda oyun başı karakter güçlü diye nerflemek kadar saçma bir şey yok. Ben şamanımı açtım epimi çektim arkadaşlarımı topladım oynuyoruz ama bu durumu okumakta üzdü. 75 level olunca fark çok açılıp şaman ve ninjalarla farm atılamayınca özellikler tekrar verilmezse zaten oynayanlardan gelecek kan kaybı malum. En azından benim bildiğim bir düzine kişi var. Klasik her server gibi herkes savaşçı sura açmalı bk bulunmamalı piyasada ki dalgalanmalar belirsiz olmalı. Oyun içi 10 dan fazla kişi itemciden m satarken para ile çar satarken şamanlar çok vuruyor vay efendim diye uğraşmanızda üzücü. Depo her kapandığında oyundan atıyor desteğe yazan kişi sayısı 8 sadece benim bildiğim 2 gündür ellenmedi bile. Adım başı metin nerede hiç bir bilgim yok bu arada ha bir metini her zaman 3 4 kişi kesipte metinden kalan potları kastediyorsanız var. 4 ch de 80 metin için mapte 20 metin olması gerek. Xeksenonun yayında bir türk oyun yetkilisi metin tekrar düşme süresini 450 900 saniye demişti (7.5 15 dakika) yani basitçe 1 mapte sadece ben olsam bana bile yetmiyor metin binlerce oyuncuya sahip global bir servera nasıl yetsin pek bir fikrim yok tıpkı adım başı metni nasıl gördüğünüz gibi. metin sayısı az olabilir ama metin atma süreside çok fazla... Her türlü negatif şeyi demek istemiyorum fakat oyun yönetimi şaman ve ninjalara karşı çok acımasız ve bende şaman oynayarak savaşçı hava kılıcı güzel damage veriyor diyemem surada keskinlik yanına dehşet masterlayıp kızıla bile girilir diyemem yada kuelde sınırsız farm değil mi demeliyim tabii ki gördüğümü beni ilgilendireni diyeceğim. bir hafta kadar tatilim var sonrası zaten iş güç umarım söylediğiniz şeyleri yaparsınız size söylenenleri değil en fazla nolur ki ilk servera dönemsi fazla uzun sürmez sonrasıda malum ilk serverlar birleştir ve sg ninde sonu... umarım sadece başlangıç aşaması değil aynı zamanda oyunun orta ve ileri aşamalarıda düşünülerek adım atılır. Çünkü daha 48 level sura karakteri 23 ort silahla 35 ort şu ço kgüzlü şamandan %30 40 daha hızlı metin kırabiliyor. ben oyunda kastığım parayı sattığım ep lerin parasıyla şaman zırh silahı aldım boşa gitti harcadığım zamana üzülüyorum. çok fazla şey yazmak istiyorum fakat... iyi forumlar iyi oyun sonunu muhtemelen en son olarak oyundan yazıp çıkışa basmadan önce yazacağım.
|
Wom2'de yang satıp ban yediğini bilmesek belki inanırdık.Benim amacım karalamaktan ziyade yeni başlayacak oyuncuları uyarmak.Çünkü biz de zamanında çok gaza gelip böyle serverlerde vakit çürüttük.Millet parasıyla rezil olmasın diye yazıyorum buraya.
|
ya şu yazdıklarına o kadar katılıyorum ki...
şaman açtım şaman nerflendi haydeeeeee e biz eşşek miyiz ya? diye sorarlar hacı ya server daha iyi olabilirdi ama çok saçma salak oalylar var örneğin 2 envanter sekmesine sahibiz ama oyunda bin tane eski metin2ye ait olmayan item var oyunun verdiği itemlarla 1 envanter direkt doluyor oyun filan oynayamıyorsun adam gibi hiçbirşey neredeyse üst üste stacklenmiyor uğraşılmaz beyler saçma sapan server yapmışlar böyle bi garip enteresan |
Şaka mı bu kardeşim? Şaman ve ninjalardan canavar bonusu kaldırılmış. Kusura bakmayın ama 2 kuruşluk oyun zevkimin içine an itibariyla sıçıldı. Geçici süreliğine kaldırıldı denilmiş ama bilmiyorum ne olacak. Böyle olduğunu bilseydim savaşçımı bırakıp ninjaya dönmezdim. +4 +5 kdp ve zırhlı atımla tek başıma rahat rahat farm atıyor olurdum. 80 damageli bıçağımla 2 gündür çektiğim eziyete değmedi.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 7 Temmuz 2019; 18:17:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 11 Temmuz 2019; 20:52:10 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sugar man -- 8 Temmuz 2019; 2:43:5 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushen -- 9 Temmuz 2019; 8:54:7 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 13 Temmuz 2019; 18:57:54 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 25 Temmuz 2019; 17:37:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|