Şimdi Ara

SGH-E250 Soru(n)lar (Yardımlaşma Topiği) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: FiSHER_MAN

programı upload edebilirmisin?

denerim
  • quote:

var bak şimdi altta yazıyorum

İlk başta şu kodu girerek *#8999*8378# yaparak "donanım testi" ne girin
    ordan "ses ayarları" na girin daha sonra

normal (burayı değiştirme sonra konuşurken çok ses gelir)
    kulak kazancı:3
    ahizesiz kazancı:9

normal 2
    kulak kazancı:13
    ahizesizkazancı:15

kulaklık
    ahizesiz kazancı:15

hoparlor sub
    kulak kazancı:14

hoparlör sdn

yamaha amp
    14

hoparlör çıkış
    kulak kazancı:15

hoparlör yanlızca cıkış
    ahizesiz kazancı:14

ıss normal

IIS NORMAL (eğer yine konuşurken fazla ses çıkarsa buradaki değerleri düşür)
    KULAKLIK KAZANCI : 15
    AHİZESİZ KAZANCI : 15

ıss kulaklık
    ahizesiz:15

dostum ayarlar denenmiş mi yoksa telin ayarlarını bozmayalım , eldekinden de olmayalımda

• emin olmak için eski ayarları bir kağıda yaz ayarlar denendi güzel çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: derens

meraba arkadaşlar e 250'nin batarya kapağı nasıl çıkartılıyor yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

telefonun arkasında çizgi gibi bir çıkıntı var oraya biraz sert şekilde bastırıyoruz ve yukarı doğru itekliyoruz ilk sefer yapıyorsan biraz zor olacak ben 6 saat denemiştim
  • ya benim arkta 6630 var ona bi film göndericem 8.4 mb yer 256 boş yer var söndermiyo %7 d ekesiliyo dün 6600 olan bi arklada dendim onunkindede göndermedi şu oyun yüklemek için ayarları yapmuıştım acaba ondanmı? ama ufakbi zil sezsi vardı onu yolladı?
  • SEVİGLİ SİMAVLİ ABİ. BİZİM CLUB'ÜN YÖNETİCİSİ SEN OLDUĞUN İÇİN SANA DİYORUM. BU BAŞLIK SENCE GEREKSİZ DEĞİL Mİ?? YANİ GEREKSİZ DERKEN ZATEN HERHANGİ BİR SORU(N)SU OLANLAR BİZİM TOPIC ALTINDA YAZIYOLAR VE CEVAPLARINI ALYOLAR. BU DA GÖSTERİYOKİ ARTIK 2 TANE E250 FANCLUB VAR. AMA SEN DE BURADA OLDUĞUNA GÖRE SANA SORULMUŞ VE SEN DE OKEY VERMİŞSİN GİBİME GELİYO. BUNLAR BENİ İLGİLENDİRMEZ BEN SADEWCE FİKRİMİ SÖYLEDİM. GERİSİ SANA KALMIŞ.

ASIL SORUM; ((DEDİĞİM GİBİ SENİN FR ONAYLADIĞINI DÜŞÜNEREK )); ARTIK BURDA MI OLCAZ YOKSA HEM BURDA HEM '''eski''' TOPIC'TE Mİ KOŞTURCAZ. YANİ Bİ BURAYA Bİ ORAYA Bİ BURAYA Bİ ORAYA??!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkandemir -- 2 Temmuz 2007; 14:24:59 >
  • arkadaşım ben onaylamıyorum da bir arkadaş açmış konuyu zaten bütün sorular birbirinin aynı ama fun clup topiğini okumak uzun olduğu için bu arkadaş buraya açmış diye düşünüyorum bencede gereksiz olmuş benkim olursa olsun nereye yazmışsa yazsın herkeze yardım etme taraftarıyım şimdi ben yazsam e250 fanclub topiğine yazın desem burayı okumak kolay olacağı için çoğu kişi buraya yazacak

beni uyardığın için sağ ol görevimi yapayım

LÜTFEN BUNDAN SONRA SORUNLARINIZI E250 FANCLUB TOPİĞİNE YAZALIM ARKADAŞIN DEİĞİ GİBİ HEN FANCLUB TOPİĞİNE HEM BURAYA BAKMAK İÇİN UĞRAŞMAYALIM
  • fanclub te aradğımı bulmak enaz 2 gün sürüyo burada hemen cevap alıyoruz zaten
  • dostum sorunu fanculb topiğine yazarsan hem daha çok kişiye ulaşırsın hem de forumda kalabalık azalır bir nebze de olsa
  • quote:

fanclub te aradğımı bulmak enaz 2 gün sürüyo burada hemen cevap alıyoruz zaten

'burada' demekle kastın topic DEĞİL DE forum ise; o zaman fan club topicini silelim. hatta diğer modellerinkini de silelim. her sorusu olan veya her sorunu olan yeni başlık açsın. sonra da forum çöksün.

zaten şöyle bişey kardeşim; sen diyosun ki 'istediğim şeyi bulmak 2 günümü alıyo diosun. yani bi araştırıyosun acaba benim sorunuma cevap veren varmı diye. peki sen sanıyo musun ki herkes senin gibi. yani önden bi arıyo eğer yoksa sorusu o zaman soruyo diye. kesinlikle öyle bişey yok maalesef. kullanıcı geliyo topice, açıyo en son sayfayı lak diye soruyo sorusunu. hal böyle olunca aradığını tabi ki bulamazsın. sen de en iyisi bu topic kapatılsın sen yine bizim topic altında hiç araştırmadan sor sorunu. napalım yapcak başka bişey yok. siz de haklısınız. ama 2 topic olunca pek işlerin yürüyeceğini sanmıyorum.

ayrıca bizim topic altında bence ti temizlik yapılsa süper olur. çünkü çok boş mesaj var ve kimse istediğine ulaşmak istemiyo. ben bu işte gönüllüyüm. nolcak bikaç günde biter. önemli olan mesajlar durur, açıklama olan mesajlar durur diğerleri silinir. ben görüşümü belirttim. gerisi yönetici simavli'ya kalmış. çok konuştuysam kusura bakmayın kolay gelsin...

• quote:

İlk başta şu kodu girerek *#8999*8378# yaparak "donanım testi" ne girin
    ordan "ses ayarları" na girin daha sonra

normal (burayı değiştirme sonra konuşurken çok ses gelir)
    kulak kazancı:3
    ahizesiz kazancı:9

normal 2
    ahizesizkazancı:15

kulaklık

hoparlor sub

hoparlör sdn

yamaha amp
    14

hoparlör çıkış

hoparlör yanlızca cıkış
    ahizesiz kazancı:14

ıss normal

IIS NORMAL (eğer yine konuşurken fazla ses çıkarsa buradaki değerleri düşür)
    KULAKLIK KAZANCI : 15
    AHİZESİZ KAZANCI : 15

ıss kulaklık
    ahizesiz:15

bu ayarlar tlf.mun sesini bozdu iice... bna kalırsa denemein...

• ben yaptım çok iyi oldu ses sen karıştırmışsınıdr
  • ben ses ayarlarını denedim ama bi fark görememdim o kadar abartılacak kadar. ayrıca ben telefoun ahizesinden rahatsız edici seviyede çıkıyo ses. onu nasıl düzeltecem normal ses ayarlarından en dşük seviyeye getirdim ama hala çok
  • onu düzeltmek için biriyle konuşurke ses tuşlarından kısmay bas düşük sdeviyeye getir
  • ya onu denedim ama hala yüksek telefonu ilk aldığım günden beri.şuan her türlü ayardan en düşük seviyeye getirdim. hee bu arada ya ses netliği özelliğinin bi etkisini göremedim sese.
  • quote:

Orjinalden alıntı: flywalker

dostum sorunu fanculb topiğine yazarsan hem daha çok kişiye ulaşırsın hem de forumda kalabalık azalır bir nebze de olsa

arkadaşlar sizin için yönetici olarak yeni bir topik açtım inşalla yeni topiği de kirletmezsiniz hakkını verebilirsiniz

şimdiye kadar karşılaşılan problemleri ve çözüm yollarını değerlendirdim ve ilk sayfaya yazdım bunun dışındaki soruları buraya değil yni topiğe yazalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: simavli3443

quote:

Orjinalden alıntı: derens

meraba arkadaşlar e 250'nin batarya kapağı nasıl çıkartılıyor yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

telefonun arkasında çizgi gibi bir çıkıntı var oraya biraz sert şekilde bastırıyoruz ve yukarı doğru itekliyoruz ilk sefer yapıyorsan biraz zor olacak ben 6 saat denemiştim

bravo dogrusu kullanım kitapçığına bakmak aklına gelmedimi :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.