Şimdi Ara

SGH-E250 Soru(n)lar (Yardımlaşma Topiği)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadşalar buügn birtane E250 Aldım Şuan Hala Şarjda (10 SAAT)Nasıl beklicem. neyse soruma gelince mesela hafıza kartına atttığın mp3 ü dinlemen için telefonamı kopyalamak gerekiyomu? bluetooth hafıza kartını görüyomu? Msn i nerden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiSHER_MAN -- 28 Haziran 2007; 15:22:14 >

• mp3 dinlemen için şarkıları telefona kopyalamana gerek yok, istersen playliste atari arka arkaya dinlersin
    bluetooth'la da hafıza kartına dosya atabilirsin istersen,
    ancak emin olmamakla beraber sanırım telefondaki dosyaları görmen için istediklerinin bluetooth görünürlülüğünü açman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flywalker

mp3 dinlemen için şarkıları telefona kopyalamana gerek yok, istersen playliste atari arka arkaya dinlersin
    bluetooth'la da hafıza kartına dosya atabilirsin istersen,
    ancak emin olmamakla beraber sanırım telefondaki dosyaları görmen için istediklerinin bluetooth görünürlülüğünü açman gerek.
    http://forum.donanimhaber.com/m_8276788/tm.htm buradan devam edersen seninle aynı telefonu kullanan daha cok kişiye ulaşabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: DrynhwyL

http://forum.donanimhaber.com/m_8276788/tm.htm buradan devam edersen seninle aynı telefonu kullanan daha cok kişiye ulaşabilirsin

Alıntıları Göster
    arkadaslar bendede bir tane e 250 var size tavsiyem sakın interneti kullanmayın kontorlu hatlarda kontoru içiyor bu alet
    birde hafızaya şarkı felan atıyoruz ya bir bilgisayar programı buldum müzik leri felan hiç bir bozulma yapmadan sıkıştırıyor.alanın nerdeyse yarısını kazanıyorsunuz.10 mb lık bir müziği 3 mb a düşürüyor
    ayrıca bildiginiz gibi bilgisayardan doğruca video attığımızdaçalıştırmıyor.işte bu proğram onlarında çalışmasını sağlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: deli_galiba5

arkadaslar bendede bir tane e 250 var size tavsiyem sakın interneti kullanmayın kontorlu hatlarda kontoru içiyor bu alet
    birde hafızaya şarkı felan atıyoruz ya bir bilgisayar programı buldum müzik leri felan hiç bir bozulma yapmadan sıkıştırıyor.alanın nerdeyse yarısını kazanıyorsunuz.10 mb lık bir müziği 3 mb a düşürüyor
    ayrıca bildiginiz gibi bilgisayardan doğruca video attığımızdaçalıştırmıyor.işte bu proğram onlarında çalışmasını sağlıyor

Alıntıları Göster
    programı upload edebilirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: FiSHER_MAN

programı upload edebilirmisin?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bir sürü e250 oyunu yüklrdim diğer klasörlere ama açamıyprum oyunları

• quote:

arkadaşlar ben bir sürü e250 oyunu yüklrdim diğer klasörlere ama açamıyprum oyunları

Alıntıları Göster
    ben ilk defa samsung kullanıyorum o da e-250 daha dün aldım ama iki sorun var şimdilik
    1-şarj ikonu ile hafız kartı ikonu arasında bi melodi ikonu var ne anlama geliyor o.??
    2-Ben bunu nasıl T-9 dan çıkarıcam bunun t-9 ingilişce giriş dili seçeneklerinde türkçe yok napıcamm??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fonetastic

ben ilk defa samsung kullanıyorum o da e-250 daha dün aldım ama iki sorun var şimdilik
    1-şarj ikonu ile hafız kartı ikonu arasında bi melodi ikonu var ne anlama geliyor o.??
    2-Ben bunu nasıl T-9 dan çıkarıcam bunun t-9 ingilişce giriş dili seçeneklerinde türkçe yok napıcamm??

Alıntıları Göster
    1-KUlaklık ikonu o oraya kulaklıkta takabilirsin
    2- Bilmiyorum Alalı 2 gün oldu
    Sorum....
    1-Diğer klasörlerde sürüsüne bereket oyun kaynıyo ama erişilemiyo
    2-Sabah kurcalarken ekran koruyucunun üstüne dev takvim gibi bişi çıktı 2 saat uğraştım ama kapatamadım
    3-yardımlarınız için şimdiden tşkler

• quote:

Sorum....
    2-Sabah kurcalarken ekran koruyucunun üstüne dev takvim gibi bişi çıktı 2 saat uğraştım ama kapatamadım

Alıntıları Göster
    bide dün telefon videoyu mp4 olarak kayıt ediyodu ama bugün bi baktım 3gp

• quote:

bide dün telefon videoyu mp4 olarak kayıt ediyodu ama bugün bi baktım 3gp

Alıntıları Göster
    ben o simgeleri ekranda görüyodum ama neyse..telpa dan türkçe kullanma kılavuzunu indirdim ne anlama geldiğini öğrendim.. ama t-9 dilinin türkçe olmayışına hala birşey bulamadım...

Bu arada isteyenlere pdf formatında E-250 Türkçe kullanma kılavuzu==buyrun!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fonetastic -- 29 Haziran 2007; 22:41:04 >

• quote:

ben o simgeleri ekranda görüyodum ama neyse..telpa dan türkçe kullanma kılavuzunu indirdim ne anlama geldiğini öğrendim.. ama t-9 dilinin türkçe olmayışına hala birşey bulamadım...

Bu arada isteyenlere pdf formatında E-250 Türkçe kullanma kılavuzu==buyrun!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FiSHER_MAN

Sorum....

1. Oyunları kurmak için ayrı bir yol var, ilgili bilgilere e250 fan club topiğinden veya java oyun yükleme topiğinden ulaşabilirsin

2. Arka planın üzerindeki Takvimi kapatmak için;
    Ayarlar > Ekran Ayarları > Takvim > Kapalı

3. Bişey değil

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

samsunga oyun yüklemek o kadar kolay değil
    gerekli bilgi için imzama tıkla

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fonetastic

2-)* tuşuna uzun süre basılı tut t9 dan çıkar

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fonetastic

2-önce seçeneklerden giriş dilini ingilizce seç sonra* tuşuna uzun süre basarak t9 a geç o zaman ingilizce t9 açık oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: simavli3443

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: simavli3443

quote:

dayı orayada sorunumu yazmılşştım yapamadım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: simavli3443

quote:

dayı orayada sorunumu yazmılşştım yapamadım

Alıntıları Göster
    sesi yükseltecek bişi yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ardent_boy

sesi yükseltecek bişi yok mu

Alıntıları Göster
    var bak şimdi altta yazıyorum

İlk başta şu kodu girerek *#8999*8378# yaparak "donanım testi" ne girin
    ordan "ses ayarları" na girin daha sonra

normal (burayı değiştirme sonra konuşurken çok ses gelir)
    kulak kazancı:3
    ahizesiz kazancı:9

normal 2
    kulak kazancı:13
    ahizesizkazancı:15

kulaklık
    ahizesiz kazancı:15

hoparlor sub
    kulak kazancı:14

hoparlör sdn

yamaha amp
    14

hoparlör çıkış
    kulak kazancı:15

hoparlör yanlızca cıkış
    ahizesiz kazancı:14

ıss normal

IIS NORMAL (eğer yine konuşurken fazla ses çıkarsa buradaki değerleri düşür)
    KULAKLIK KAZANCI : 15
    AHİZESİZ KAZANCI : 15

ıss kulaklık
    ahizesiz:15

• quote:

var bak şimdi altta yazıyorum

İlk başta şu kodu girerek *#8999*8378# yaparak "donanım testi" ne girin
    ordan "ses ayarları" na girin daha sonra

normal (burayı değiştirme sonra konuşurken çok ses gelir)
    kulak kazancı:3
    ahizesiz kazancı:9

normal 2
    ahizesizkazancı:15

kulaklık

hoparlor sub

hoparlör sdn

yamaha amp
    14

hoparlör çıkış

hoparlör yanlızca cıkış
    ahizesiz kazancı:14

ıss normal

IIS NORMAL (eğer yine konuşurken fazla ses çıkarsa buradaki değerleri düşür)
    KULAKLIK KAZANCI : 15
    AHİZESİZ KAZANCI : 15

ıss kulaklık
    ahizesiz:15

Alıntıları Göster
    bir arkadaş bana fısıltı modu diye birşey varmış çok aradım ama bulamadım diye soru sormuştu bende aramalarıma rağmen bulamamıştım geçen tesadüf eseri buldum

fısıltı modu
    konuşma sırasında seçeneklere giriyoruz ve fısıltı moduna geç yazıyor oraya tıklıyoruz ama ne işe yaradığını bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: simavli3443

bir arkadaş bana fısıltı modu diye birşey varmış çok aradım ama bulamadım diye soru sormuştu bende aramalarıma rağmen bulamamıştım geçen tesadüf eseri buldum

fısıltı modu
    konuşma sırasında seçeneklere giriyoruz ve fısıltı moduna geç yazıyor oraya tıklıyoruz ama ne işe yaradığını bilmiyorum

Alıntıları Göster
    HOCAM MUHTEMELEN MİCROFONU HASSASLAŞTIRIYODUR KISIK SESLE KONUŞSAN BİLE KARŞI TARA YÜKSEK GİDİODUR
  • meraba arkadaşlar e 250'nin batarya kapağı nasıl çıkartılıyor yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.