< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scanh -- 28 Eylül 2021; 17:56:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scanh -- 28 Eylül 2021; 17:56:21 > |
O kadar da değil, abartmayın ıphonu bizde kullandık, çevremde kullandı sorunlu olan insanı çıldırtır. Her markada var böyle olanlar
|
|
a51 almayı düşünen arkadaşlar bence bluetooth sorunu ile gelişmenin sonuçlanmasını beklesinler. sorun yaşama ihtimali varken almak pek mantıklı değil en azından ben bile bile almazdım yani
|
Forumu okuyorum da sürekli sorunlardan bahsedilmiş. mi9t ile bunun arasında kalmıştım. Ben çok beğendim cihazı. Belli başlı bazı sorunları olbilir ama genel anlamda çok güzel bir cihaz. bu kadar gömülmesini anlamış değilim
|
Baş SAR değeri : 0.369 W/Kg
Vücut SAR : 1.590 W/Kg |
Bluetooth kesintisi için Samsung servise gittim. İlk önce yazılım attılar, 15dk sonra aldım. Test edin, düzelecektir dediler. Sorun devam ediyordu, ertesi gün tekrar gittim. Cihazı servise aldılar. Birkaç saat sonra ''cihaz hazırdır'' diye mesaj geldi, gittim. Teknisyen cihazda sorun görememiş. Cihazı teslim aldım;
Servis çalışanını oturttum yanıma Huawei Freebuds 3 kulaklığı bağladım cihaza müzik açtım. Ses kesintilerine bizzat şahit oldu. (kendisi de A51 kullanıyormuş ve bluetooth kulaklık ile) ve cihazı tekrar servise aldılar. O sırada bir vatandaş geldi yanıma (konuşmalara kulak misafiri olmuş) kendisinde de A51 olduğunu ve bluetooth kesintileri yaşadığı için gelmiş, iyi tesadüf oldu. Netice; Benim fikrim yazılımsal bir sorun. Ben gün boyu çok aktif kullanıyorum bluetooth u ve güncelleme ne zaman gelir Allah bilir. Kaldı ki düzelip düzelmeyeceği de meçhul, bundan dolayı iade istedim. Bakalım neticesi ne olacak.. Sonucunu paylaşırım. |
a51 in farkı 3 güncelleme alacak android 10 ile başladı 11,12,13 alacak. m31s ise standart 2 ana güncelleme alacak. batarya performansı istiyordanız azıcık daha kalın olan m31s, a51 ise daha kibar bir telefon |
yıllarca iPhone 4s, sonrasında ise iPhone 6s 16gb kullandım 3 yıl boyunca. Telefondan bekletim fotoğraf portfolyomu instagramda sorunsuzca paylaşmak (doğru renklerle vs.) ve sürekli kullandığım 3-5 uygulamadan ibaret.
Dün gittim samsung a51 aldım. Super amoled ekranı beni etkilemiş olsa da android nasıl kullanacağım diye bir soru vardı tabiki kafamda... ios'tan a51'e geçmiş biri olarak yorumlarımı yazayım, belki bir faydası dokunur : - telefon genel olarak güzel, tipi, tasarımı ama ele alınca eski konforlu bir mercedesten yeni model çin malı arabaya binmiş hissi veriyor. Malzeme kalitesi kötü bence. - ekranı çok güzel. ancak instagram gibi programlarda profilimde yer alan fotoğraflara ve bazı hikayelere baktığımda sanki 640x480 çözünürlüğü zorla ite-kaka full hd yapmışlar gibi bir izlenimi veriyor. - öve öve biritemedikleri kamerası cidden çöp :D 48mp ile denemeler yaptım. detaylar çok kötü, çamur gibi. avm.nin üst katından trafiği çektim gündüz vakti. detaylı bakınca plakaların bile okunamadığını farkettim. Zaten fotoğrafçıyım. Olay megapixelde değil. Selfi kamerası eh... iPhone 7 Plus ile arasında kalmıştım. Keşke diyorum tabi ama heyecan aramıştım biraz. - oyun falan oynamam genelde. ancak 1-2 oyun indirdim. büyük ekranda keyifli ama ben oyun pek sevmem. - şuan için stabil çalışıyor gibi görünse de bazen uygulamadan çıkma, ufak tefek kasmalar oluyor gibi geldi bana. - 2.450 liraya sıfır kapalı kutu, garantili aldım. 3bin tl gibi bütçem vardı. Sırf o kadar para veriyorum; biraz kurcalayayım, birsürü uygulama indireyim diye aldım. açıkçası kaşındım. ultra pişman değilim şimdilik ama yakın süreçte ultra pişman olacağımı düşünüyorum. Özetle iPhone'dan geçiş yapmak istiyorsanız yine iphone'a geçin. benim gibi macera aramayın :) Bi de forumdaki iOS vs android savaşını anlamadım gitti. babasının firması gibi savunmuyorlar mı ? :D eski üyeyim; eskiden playstation xbox kavgası vardı.:D forumda kavgalar bitmiyor ... |
biz memnunuz a51 güzel cihaz sorun yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|