Şimdi Ara

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
38
Favori
157.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam a51 a71 test ettim büyük hız farkı var

• Ekran 60 hz. A52’de 90 hz. Bir de pili daha iyi gider A52’nin. 51 eskidi artık. Ama samsung 3 güncelleme attığı için hala sürümü yeni.

• A71, işlemci ve ram daha iyi

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt

A51, android 13 aldı

A52 nin kamerasını bilmiyorum ama A51 in kamerası güzel

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Doğal olarak biraz daha iyi A51'den. Ama A51 çok daha ince ve zarif bir telefon.

• emmc tamiri yapan bir yer var mı? Ankarada olması öncelik.
  • aNKARA DA A51 PİL DEĞİŞTİRİP MEMNUN OLDUĞUNUZ SERVİS VAR İSE TAVSİYE BEKLİYORUM

• auzdil A kullanıcısına yanıt

Yetkili servis dışında bir yere yaptırmayın bence. Çünkü diğerleri orijinal batarya takmayacaklardır. Ve yan sanayi bataryalar hem güvenilir değil hemde performans olarak orijinalinden daha kötü. Yinede siz bilirsiniz tabi.

Bence de yetkili serviste batarya değiştirin

• A51 Chrome u bile açarken kasma yapmaya başladı. Neredeyse 6-8 sn bekletiyor. Sizlerde de oluyor mu ? Çözüm öneriniz var ise bilmek isterim .

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auzdil -- 11 Kasım 2024; 3:55:56 >

Çok fazla uygulama çalıştırıyorsan ram bellek yetersiz geliyor olabilir. Kullanmadığın çalışan uygulamaları ayarlardan "devre dışı bırak" yada "durmaya zorla" yap. En azından ram'de boşuna yer işgali olmaz. Arka planda açık ve kullanmadığın uygulamaları kapat. Cihaz bakımı bölümünden arada sırada optimizede edebilirsin. Ayrıca telefonu en azından haftada bir yeniden başlat yapman iyi olur.

Kullanmadığın uygulamaları derin uyku moduna

Arada kullandığın uygulamaları uyku moduna al

Güç tasarruf modunu aç veya adaptif pil açık olsun

• Navigatör kullanırken( google veya yandex ) sürekli GPS sinyali kayboldu sesli mesajı geliyor.

Buna bir çözüm bulundu mu acaba ?

Ben yakın zamanda da kullandım ama öyle bir sorun olmadı. Sadece uzun tünel vb. yerlerde sinyal kesiliyor. Belki hava şartları kötü olduğundada uydu sinyali yetersiz geliyor olabilir ama bu durum benim başıma gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endorphine -- 13 Aralık 2024; 0:16:21 >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.