Şimdi Ara

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
38
Favori
157.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hard reset denedin mi?
    KIZILELMA İLETİŞİMyoutube
    Samsung Galaxy A51 Format Nasıl Atılır - Hard Reset Atma
    https://www.youtube.com/watch?v=UDzL6EbUKAc&feature=youtu.be
  • endorphine kullanıcısına yanıt
    Amacım içindeki bilgileri kurtararak denemek, wipe cache menüsüne bile neredeyse 1 saat sonra geldi cihaz. Wipe cache yaptım ama sonra yine açılmadı ve samsung yazısında kaldı.
  • ebugra E kullanıcısına yanıt
    Donanımsal bir sıkıntı da olabilir. Başka marka eski bir cihazdada bu tip bir sıkıntı vardı. Anakart arızası çıktı. İçindeki verileri gözden çıkardıysanız stok rom bulup atmayı denemek lâzım. Ama anladığım kadarıyla cihaz normal şekilde çalışmıyor. Rom yüklenemeyebilirde.
  • endorphine kullanıcısına yanıt
    Servise vereceğiz, bayram nedeniyle pazartesiyi bekliyorum. Muhtemelen anakart arızası denilecek ama içindeki bilgileri kurtarark anakartı değiştirme imkanı olur mu bilmiyorum.
  • Dostlar a51 hala alınır mı?

Teşekkürler

4000e tertemiz a51ler var.

Çift hat kullanıyorum ağır oyun oynamam.

• losttime35 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme konusunda takıntılı değilsen alınır. Çünkü çıkalı 3 sene falan oldu sanırım. En azından os güncellemesi almama ihtimali yüksek. Belki son bir büyük güncelleme alırsa alır. Samsung'un sitesine bakmak lazım. Güvenlik güncellemelerini ise bir süre daha alacaktır. Karar senin.

Servise verdiniz mi güncel durum nedir?

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Yarın vereceğim, artık hiç açılmıyor bu arada cihaz.
    Dediğiniz gibi anakarttır muhtemelen. Haberdar edersiniz hocam. Servisin ilgi alakasını merak ediyorum.
    Tahminimce anakart değişecek diyecek ve ortalama 5-6k fiyat verecek. Biz de kabul etmeyeceğiz :) bekleyip göreceğiz
    Bi an garantimiz var diye düşünmüştüm. Eğer ki yüksek fiyat çekerlerse en mantıklısı takas desteği olan bir telefona geçmek .
    Hayır cihaz en az 3 senelik. Anakart ve şarj soketi değişmeli dediler. 2900₺ fiyat verdiler ve tekrar bozulursa 1 sene garantisi var dediler. Aklımda yeni telefon almak vardı ama fiyat makul geldiği için kabul ettim.

3bin TL tam psikolojik sınır. İyi teklif vermişler.

Fiyat bencede uygun. Bu devirde orta halli bir telefon 10bin tl üzerine çıkmışken hele. Bende geçen son bahar ekranla şarj soketini değiştirdim. 1500tl dedilerdi. Dışarıda bir yerde de aşağı yukarı aynı belki daha fazla fiyat çekeceklerdi. En azından yetkili serviste orijinal parça ve garantisiyle yaptırmış oldum.

İyi fiyat vermişler

A51 için değer . Sıfır telefon almanıza gerek kalmadı

A51 İyi bir telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 25 Nisan 2023; 20:30:49 >
  • Ankara'da ekran değişimi yaptıran oldu mu hiç? Önerebileceğiniz yer var mı?
  • Yeni güncelleme gelmiş. Bilginize.

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma
  • Android 14 güncellemesi alacak mı bu telefon, bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.