Şimdi Ara

sgk borcu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sayın ........ sgk ya olan genel sağlık sigortası borcunuz 1866 tl ye yükselmiştir en kısa sürede en yakında sgk ya basvurarak borcunuzu kapatın
    bu ne şimdi benim 3 yıldır sigortam düzenli bir şekilde ödeniyor ne alaka ne sebeple böyle bi mesaj gönderiyorlar bana daha önce basına gelmiş olan varsa lütfen ne yapıcam yardım etsin

• up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNeTiM

beyler şimdi telefonuma mesaj geldi
    sayın ........ sgk ya olan genel sağlık sigortası borcunuz 1866 tl ye yükselmiştir en kısa sürede en yakında sgk ya basvurarak borcunuzu kapatın
    bu ne şimdi benim 3 yıldır sigortam düzenli bir şekilde ödeniyor ne alaka ne sebeple böyle bi mesaj gönderiyorlar bana daha önce basına gelmiş olan varsa lütfen ne yapıcam yardım etsin

Yaş kaç hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

beyler şimdi telefonuma mesaj geldi

Yaş kaç hocam

19
  • yaşım 24. öğrenciyim bugün gittim ssk'ya öğrenci belgesi verip sigortamı güncelleyecektim... 2600 de benden çıktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErkekAdamınNickiUzunOlur

yaşım 24. öğrenciyim bugün gittim ssk'ya öğrenci belgesi verip sigortamı güncelleyecektim... 2600 de benden çıktı...

hay yapacakları sakayı arkadas atmıs mesajı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ErkekAdamınNickiUzunOlur

yaşım 24. öğrenciyim bugün gittim ssk'ya öğrenci belgesi verip sigortamı güncelleyecektim... 2600 de benden çıktı...

hay yapacakları sakayı arkadas atmıs mesajı

ben de şaka yaptım aslında 2500 dü borç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bağkur borcu destek
    2 yıl önce açıldı
    sgk prim ödemesi kredi kartı
    6 yıl önce açıldı
    GSS PRİM BORCU
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.