Şimdi Ara

GSS Prim Borcu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. yaşım 19 bu sene üniversiteye gidicem Allahın izniyle. Ama bu genel sağlık sigortası çok başımı ağrıttı. 916.61 TL borcum var. bu zamana kadar ödüyemedim. üniversitenin başlamasına da daha 1 ay var borç 1000 tlyi geçicek gibi. Bu borcu kapamak için kredi çekme durumum varmı sizce ? Hangi banka kredi verir yada. Babam ev kredisi çektiği için zorlandık dershane parası faturalar felan diyince bu gss'yi hepten unuttuk. Geçen bakayım dedim bu kadar borç çıktı. Şimdi toplu halde ödiyemem. Ne yapabilirim biraz fikir verirseniz sevinirim teşekkürler

• Az para değil , hele ki öğrenci için.Ödemenin değil de ödememenin yollarını arasan daha mantıklı olur.
  • hocam hangi ilçede ikamet ediyorsan o ilçenin sgksına git ve bu GSS den haberinin olmadığını ve borç çıktığını söyle ve borcun silinmesini rica et. ben öyle yaptım sildiler borcu 110 TL kaldı 4-5 bin borcum çıkmıştı. ancak ben 18den beri üniversitede okuyorum aynı şekilde kurtulabilir misiniz bilemem ama denemek lazım bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogubaba28

İyi günler arkadaşlar. yaşım 19 bu sene üniversiteye gidicem Allahın izniyle. Ama bu genel sağlık sigortası çok başımı ağrıttı. 916.61 TL borcum var. bu zamana kadar ödüyemedim. üniversitenin başlamasına da daha 1 ay var borç 1000 tlyi geçicek gibi. Bu borcu kapamak için kredi çekme durumum varmı sizce ? Hangi banka kredi verir yada. Babam ev kredisi çektiği için zorlandık dershane parası faturalar felan diyince bu gss'yi hepten unuttuk. Geçen bakayım dedim bu kadar borç çıktı. Şimdi toplu halde ödiyemem. Ne yapabilirim biraz fikir verirseniz sevinirim teşekkürler

beni dinle ve yazdıklarımı iyi oku.

1- öğrenci belgeni al sgk ya git.
    borcunu silerler... benimde 500 küsür vardı aldım öprenci belgesini gittim sıfırladılar...

25 yaşına kadar öğrenciysen ssk yoksa yazmıyorlar veya varsada öğrenci belgeni götürünce kapatıyorlar gss borcunu. ama 25 üstünden sonra ne olur bilemem.

• Valla dostlar haklısınız yarın gidip konuşucam sgk'yla inşallah halimi anlarlar. Şimdi bende öğrenci belgesi yok ama kazandıgım yeri gösteren belgeyle gitsem nasıl olsa kayıt olcam desem silerlermi borcu acaba?
  • Geçmiş zamanın borcunu niye silsinler ki? O borç yazılırken öğrenci değilsen sildirmek için bahanen yok.Ayrıca bizimde 4 bin borcumuz ne ödüyoruz ne sildiriyoruz.
  • Devlet bize bahmiii diyicez böyle giderse ülkede nefes almak bile pahalı nerdeyse. Eğer çözüme kavuşturursam silerlerse yazarım diğer mağdur arkadaşlar da benim gibi yaparlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bağkur borcu destek
    2 yıl önce açıldı
    GSS Prim Borcu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • silmeseler ne olucak o gss borçlarna öyle yada böyle af çıkıcak. kafana takma
  • Kafasına göre silemez.Senin kazandığına dair belge yetmez.Kayıt olup götürün derim.
  • Hocam haklısında ben istanbulda oturuyorum üniversite orduda biraz sıkıntı gibi
  • dogubaba28 kullanıcısına yanıt
    15 tatilde halledersin ya da bir ara izin vs. bir aralık bulursan gelirsin.

Mesela 29 Ekim Çarşamba günü gelin Çarşamba tatil zaten 30'Unda devlet daireleri açık olur.İşini halledersin.

Cuma-Cumartesi kalır pazar dönersin.

Ya da Kurban Bayramı 4 Ekim'e denk geliyor.Mesela 2-3 gün önce herkes gelir haftayı birleştirir gelir işinizi halledersiniz 1-2 gün önce.

Üstelik illa İstanbul zorunlu mu?
  • Ödeme gitsin ya ben sallamıyorum şahsen benim gibi de çok insan var eminim.
  • Haklısınız hocam bakalım yarın bi soruşturucam inşallah olumlu bir sonuca ulaşabilirim.
  • merhaba arkadaşlar ben 18 yasından itibaren üniversite öğğrencisiyim ancakilk iki sene sgk olayından haberim yoktu yani 2 yıllık borcum var yaklasık 2.880 tl civarında eski okulumdan öğrenci belgesi talep edip götürsem borcumu silerler mi ?
  • oguz sa O kullanıcısına yanıt
    Git hocam boşa ödeme parayi benim borcu 2 milyardan 340 liraya indirdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam kardeşim insallah hallederler eyw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.