haziran ayında üniden mezun oldum ve mayıs ortasından ağustos sonuna kadar part-time çalıştım 13 gün ayda . ve 550 TL prim borcum çıktı.gelir tespiti yaptırmadım diye .e zaten kazandığım 380 TL liraydı .ama benden şimdi 550 TL isteniyor bu borcu sildirmenin yolu nedir arkadaşlar daha önce bu durumda kalmış olan çözüm bulan biri war mı ? bu soygunculara para kaptırmak istemiyorum.o parayıda ödemeyeceğim zaten . işin saçma tarafıda asgari ücretin 2 katından fazla ücret alıyormuşum gibi hesaplıyorlar.ulan zaten o kdr para kim almış 13 gün çalışıpta ne saçma sistem akılsızca işler anlamadım gtti ya
aldığın maaştan dolayı senin borcun niye çıksın ki. O işvereninin borcu. Senin borcun gss borcudur.
quote:
Orijinalden alıntı: isc
aldığın maaştan dolayı senin borcun niye çıksın ki. O işvereninin borcu. Senin borcun gss borcudur.
işte benimde GSS prim borcum çıktı halbuki part-time stajyer diye çalışıyordum.3,5 ayda toplam 570 TL borcum çıkmış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme