Şimdi Ara

SGK Tasarruf Tedbirleri - Emeklilerden Kesinti %5'e Çıkarıldı, İkramiyeler Kaldırıldı (Söylenti) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
4
Favori
9.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IMF e borç vermek için kemer sıkıyoruz yanlış anlaşılmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Daha ssk yı düzeltemeyen bir akape ülkeyi mi düzeltecek? Beceremiyorsanız bırakın...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne gerek vardı salın bi corona yarıya düşer emekli olanlar.
  • Yeni düzenleme emekliyi zora sokacak şeyler değil daha ağır düzenlemeler getirilesydi keşke.
  • Hani uçuyorduk?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emeklilere bayramda verdikleri 1000 lirayı alırlarsa emekliler döner akpden
  • Tekrar tekrar yazmaktan bıktım ama...

BU MİLLETE MÜSTEHAK

• Tasarruf?

Tedbir?

Niyeki ülkede kriz mi var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Owww çok sert gelmiş tedbirler.

Çok fena.

Takvim gazetesi ne diyecek acaba; "Emekliye müjde... Şaka lan şaka sıkı tutunun ihtiyarlar"
  • ee hani avmler doluydu starbucsklarda yer yoktu herkes iphone kuyruklarında idi noldu lan he?
  • Bir mermi kaç para biliyor musunuz ey emekliler, ülke savaşta, o yüzden hiç sesinizi çıkarmayın şükredin oturun aşağıya.

• Bu ülkede bu adımların atılmasından daha vahim meseleler oldu bırakın isyanı itiraz bile edilmedi.

Bunlardan bahsetmeye gerek yok ama emeklilerin Akp'nin oy deposu olduğu aşikar.

İkramiyeyi kaldıracaklarını sanmıyorum ama zam yapmama kararını devam ettirip 1-2 sene o parayı kuşa çevirerek seçim zamanı artırma vaadinde bulunacaklarını düşünüyorum.
  • BEYLER, MAĞARAYA ÇEKİLEN AKNEFERLER SİZCE NE BAHANE İLE GELECEK?

Ben 6-7 saattir hiçbirini göremiyorum piyasa'da ofiste toplantı ağır herhalde.Ben bir kaç öneri de bulunayım da kafası ağır basan arkadaşlar forumdan daha da uzak kalmasın,yoksa emekliden beter kesintiye uğrarlar.

-Bir kereden bir şey olmaz(Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu)
    -Emekli maaşını da al git (Hz.Reis)
    -Emekli maaşlarını sıfırlayalım mı babacım (Bilal oğlan)
    -Hiçbirşey olmasa da birşeyler oldu(Gözlüklü fetöcü)
    -Birkaç kesintimiz var(Galaksi lideri)
  • Hükümeti kınıyorum.%5 kesinti nedir arkadaş.Umarım %15 den aşağı olmaz.Tabiki tasarruf emeklilerden olacak.Birde memur ve işçilere el atmaları lazım.Refah seviyesi fazlasıyla yüksek.
  • Bu tasarruf taslağını kim hazırladıysa derhal istifa etsin bir daha da insan içine çıkmasın.

• emoklu amcalara gecmıs olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 25 Şubat 2020; 12:46:56 >
  • İl teber İ kullanıcısına yanıt
    SGK Tasarruf Tedbirleri - Emeklilerden Kesinti %5'e Çıkarıldı, İkramiyeler Kaldırıldı (Söylenti)
  • Klasik oldu be.

SGK Tasarruf Tedbirleri - Emeklilerden Kesinti %5'e Çıkarıldı, İkramiyeler Kaldırıldı (Söylenti)

• %5 kesinti toplam maaşın %5'i mi ? Eğer öyleyse 4-5k maaş alanları çok kötü etkiler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.