Şimdi Ara

SGK Tasarruf Tedbirleri - Emeklilerden Kesinti %5'e Çıkarıldı, İkramiyeler Kaldırıldı (Söylenti) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
4
Favori
9.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu aralar yalan haberler peş peşe açılıyor. Malum partiyi baltalamak adına sizde cahilce paylaşım yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bat-Man kullanıcısına yanıt
    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz lafını bilirmisin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 60 yaş altı için gss prim önerisi şaka gibi . Emekli maaşının bir kısmını bana geri vereceksin diyor yani.

Bu günlerin geleceği 2010 - 2012lerden belliydi. Fetocular kopyaları çekerken ahh ne güzeldi o günler değil mi TL Çıpa simgesiyle falan çıkmıştı. Herkes gününü gün ediyordu.

Efes oteli satılırken Telekomlar fabrikalar üç beş kuruşa ona buna verilirken ne güzeldi her şey.
  • bilader sen millete sallayıp duruyorsun "bankamatik maaşları" felan diye ama bence sen onlardan daha çok maaş alıyor gibisin
    aşağı mahallede bir yalan atıp yukarı mahallede kendi inanan modellerden forumda çok olduğu için
    yeterki konu içinde bir akp lafı sözü icraatı geçsin ne kadar işsiz , ergen ,sözde muhalif varsa sayfalarca yazıyor ,

Siz sayfalarca yazınca birşey olmuyor adam geliyor bir iki bir şey yazıyor "maaşlı eleman" oluyor
    bırakın bu algı işlerini
    maaşla bu işi yapan varsa bence bunların başında sen geliyorsun , bayadır bakıyorum vara yoka sürekli konu açıyorsun, ya çok ağır işsizsin yada bahsettiğin "bankamatik maaşı" alanlardansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadouken06 -- 27 Şubat 2020; 14:20:3 >
  • Sürekli yalan haber üreterek ayakta kalmaya çalışan bir muhalefet.
    Valla ben muhalefet seçmeni olsam beni bu kadar salak yerine koyan muhalefete tekmeyi çoktan vurmuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

Sürekli yalan haber üreterek ayakta kalmaya çalışan bir muhalefet.
    Valla ben muhalefet seçmeni olsam beni bu kadar salak yerine koyan muhalefete tekmeyi çoktan vurmuştum

adamlar bağıra bağıra bu bir çalışma olup olmaması kesin değil dedi. kıdem tazminatının fona devredilmesi gibi belki bizim için yapılacak müthiş, harkulade, muazzam güzelliklerden olabilir.

adamlar ne dese doğru çıkıyor bu arada kudur. sen a haberde gta şifrelerini çözmeye çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: -OdATA-

adamlar bağıra bağıra bu bir çalışma olup olmaması kesin değil dedi. kıdem tazminatının fona devredilmesi gibi belki bizim için yapılacak müthiş, harkulade, muazzam güzelliklerden olabilir.

adamlar ne dese doğru çıkıyor bu arada kudur. sen a haberde gta şifrelerini çözmeye çalış.

Alıntıları Göster
    Duyumu bile yalan çıktı.
    Fox TV senin gibi her yalan haberi yutan bir seçmen kitlesi bulmus bırakır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

Duyumu bile yalan çıktı.
    Fox TV senin gibi her yalan haberi yutan bir seçmen kitlesi bulmus bırakır mı

Alıntıları Göster
    her yalanı yutan seçmen kitlesi

• Bu yazılanlar gerçekten olursa büyük olay çıkar, olayı geçtim ayaklanma çıkar. Verilmiş olan haklar geri alınamazlar ve EYT de bu gerçekleşti, sayıları az olsa bile çok büyük ses getirdi. Az bir kesimi etkilemiş görünse bile yankısı büyük oldu. Bu yazılanlar ise tüm ülkeyi kıyısından köşesinden etkileyecek.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.