Şimdi Ara

SGS2 9100 CİHAZI PC OLARAK KULLANAN ARKADAŞLAR YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugüne kadar sgs2 9100 cihazı pc olarak sürekli kullanıyorum! Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım, her türlü işimi cok ta verimli bir şekilde görüyor yalnız son zamanlarda karşılaştığım kafama takılan bir soru var Aşağıdaki resmilerde de gördüğünüz üzre, ADownloader programını film müzik aklınıza ne geliyorsa bu program sayesinde torrentli dosyaları bularak bu program sayesinde çok rahat indirebiliyorum son zamanlarda karşılaştığım ilginç durum ise 4GB üstü dosyaları indirmeyip aşağıdaki hata ekranı geliyor "android şu anda 4gb'den daha büyük dosya boyutlarını desteklemiyor " acaba Android sürümüm olan 4.0.3 bu versiyonu illa 4.1.2 ye yükseltmeden ne yapabilirim? Alternatif başka hangi yollar olabilir. Malumunuzdur resmi olarak halen 4.1.2 sürümü Türkiye ye giriş yapmadı! gayri resmi yolla 4.1.2 sürümü yüklenebiliyor. Gayri resmi yola başvurmadan ne yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

SGS2 9100 CİHAZI PC OLARAK KULLANAN ARKADAŞLAR YARDIM...

• Dünyadaki hiç bir tel 4 gb den büyük alamaz çünki Telefonlar fat 32 formatındadır.sistemi Ntfs ye çeviremessin aslında çevirirsin ama bu kezde telefon görmez. yapabilecegin tek şey 3.9 gb büyüklügünü aşmayacak filimler bulmak yada 4 gbden büyük filimleri pc ye indirip 2 ye yada 3 e bölmek
  • hafiza kartini ntfs yaparsan sorun olmaz telefon gorur ama kapatip acinca bicimlensirilsin mi sorulari sorabilir bir sure sonra canini sikar. bn ntfs kulaniyorum problem yok simdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

hafiza kartini ntfs yaparsan sorun olmaz telefon gorur ama kapatip acinca bicimlensirilsin mi sorulari sorabilir bir sure sonra canini sikar. bn ntfs kulaniyorum problem yok simdilik

Aynı sorundan dolayı ntfs yapmıştım tel görmemişti hemde siyah karnel kullanarak sözde ntfs detegi veriyor
  • Cevap veren arkadaşlar öncelikli olarak fikirleriniz için teşekkür ediyorum.
    Hepinizin söylediği gibi malesef telefonun ntfs yi desteklediğine inanmıyorum, fat32 için se açıkçası hiç denemedim denemeye niyetimde vardı ama yaptığınız yorumlara bakacak olursam deneme yapma konusunda kararsız kaldım, elimde harici 1tb hdd var otg kablosu ile açmak istedim "yuh demeyin :)" hdd nin ışıgı yanıyor belliki okumak için çırpınıyor fakat makinanın enerjisi yetmiyor, aklıma ilk gelen ntfs yi fat32 ye çevirmek oldu 650gblik dosyayı boşaltıp fat32 ye çevirmeyi kafama koymuşken yapılan yorumlar gözümü korkuttu. Aklıma diğer yol 4.1.2 sürümünü gayri resmi yüklesem, acaba değişen birşey olurmu? Yoksa sevgili Red_Devil33' ün yazdığı gibi telefonun işletim sistemi ve rami yetersiz mi kalır tam bir muamma...?
  • fat 32 desteklediği için olmaz
  • dostum S2 nin amoled ekranında hd filim izlemek yada belgesel izlemek çok ayrı bir zevk. Bende bi ara çok kafa yordum kurmadığım rom kalmadı ama telefon ntfs desteklemiyor malesef . kısaca telefon fta 32 dir Disk üzerinde saklayabileceğin max. dosya boyutu 4GB olabilir, misal 4.2 - 6-8GB'lık mkv dosyasını bu bölüm üstünde saklayamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

dostum S2 nin amoled ekranında hd filim izlemek yada belgesel izlemek çok ayrı bir zevk. Bende bi ara çok kafa yordum kurmadığım rom kalmadı ama telefon ntfs desteklemiyor malesef . kısaca telefon fta 32 dir Disk üzerinde saklayabileceğin max. dosya boyutu 4GB olabilir, misal 4.2 - 6-8GB'lık mkv dosyasını bu bölüm üstünde saklayamazsın.

Kesinlikle çok haklısın bende fark ettim ama ne kadar da olsa hemen kabullenmeyip alternatif yollar arıyorum. Sonuçta kabullenmem demek yeni bir cihaz arayışı içine girmem demek kullandığım kalitede bir cihazı bulabileceğime açıkçası inanamıyorum. Sonuçta samsung garantili vatandan alınan bir ürün. Diğer yandan bilgisayar kesinlikle kullanamıyorum. Ellerinizden öper 19 aylık erkek evladım var bilgisayar görsün bırakmıyor. Tek adam akıllı kullanabildiğim cihaz bu şimdi ne yapacağım bilemiyorum. Peki Red_Devil33 arkadaşımda s3 diğer arkadaşımda note2 var onlarda da aynı durum söz konusu olur mu? yoksa programları yükleyip deneyelim mi? Nedersin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.