Şimdi Ara

SGU geldi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler karikatürün sonundaki şarkıyı nerden bulabilirim? Muhteşem olmuş acaip gaza getiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mathers

Login ekranıyla oynamaktan ciğerim soldu.

Aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

1932 rp var istesem verirlermi acaba aradaki farkı yoksa uğraşmayıp 5 tl lik çekiyimmi

Onlar verene kadar indirim geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler çizgi romanın son ekranında ki müzik dehşet verici nerden bulabiliriz ? dinleye dinleye bi hal oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcHestrated

beyler çizgi romanın son ekranında ki müzik dehşet verici nerden bulabiliriz ? dinleye dinleye bi hal oldum

Hocam ben de yarım saattir onu dinliyorum gerçekten muhteşem olmuş acaip gaza getiriyor bulabilirsen lütfen bana da haber ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requast

2 haftadir rp bekletiyodum alacagim diye ban yedim alamiyorum

Ticket at.Birisi atmisti galiba rp yi alip skini verdiler.

• Almayacağım diyip duruyordum ama bu çizgi romandan sonra elvada primal udyr
  • Enzifer kullanıcısına yanıt
    oyunu falan unuttum ciddi ciddi bağımlılık yaptı
  • Riot games beni bir kere daha büyüledi gerçekten çok çok iyi işler çıkartıyorlar bu animasyonlu comic muhteşem bir şey gidip skini alasım geldi
  • Bu ara Jungle oynayasım varken almak lazım. Kaç RP'den çıktı bakabilir misiniz? Kaç gün sürecek birde indirimi?
  • Amma komik milletiz nerde haftalardır skin geciktiği için riot u yerden yere vuranlar. Atesiniz geçti bakıyorum.

• Ortada müthiş bir uğraş var. Çok güzel olmuş
  • League of legendsın kesinlikle anime veya bir streat fighres gibi bir oyunu çıkmalı gerçekten mükkemmel bir lore ve mükkeml karaterlere sahip.Özellikle Udyr tek yeter.

Edit:Çizgi romanın sonundaki şarkıyı sormuşlar.Şarkıyı riot yapmış yani SGU için özel yapılmış.Mükkeml bir iş çıkarmıi riot ekibi yani olan olaylardan sonra kendini affettirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenJi -- 17 Temmuz 2013; 13:01:00 >
  • İlk oyun victory. Skin çok başarılı olmuş.Sanki yeni bir şampiyon oynuyormuşum gibi.
  • vazgeçtim deymez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockMafia -- 17 Temmuz 2013; 14:53:47 >
  • nedense skinde champ da itici geliyor.almayı düşünmüyorum.çıkarta çıkarta 10 oyundan 1inde gördüğümüz bir champ'a çıkarttılar.neyse alıp oynayamayan kişiler denk gelecektir free lp
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiLNight_68

quote:

Orijinalden alıntı: Requast

2 haftadir rp bekletiyodum alacagim diye ban yedim alamiyorum

Ticket at.Birisi atmisti galiba rp yi alip skini verdiler.

Attim cevap bekliyorum. İnsallah yaparlar oyle birsey

• Giriş ekranı, karikatür ve müzikler acayip epic. Udyr'e çok burun kıvıran olmuştu fakat hiçbir champ için bu kadar muhteşem iş yapılamazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Giriş ekranı, karikatür ve müzikler acayip epic. Udyr'e çok burun kıvıran olmuştu fakat hiçbir champ için bu kadar muhteşem iş yapılamazdı.

Bu 2. ultimate skin tabiki daha iyi olucak ve üstünde çalışacaklar sen bundan sonrakilerden kork.
  • şu güzel kardeşinizde görün bea :/
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.