Şimdi Ara

sh4bbyz -- char tanıtımı -- beramus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek kelimeyle süper char Tebrik ediyorum
  • peki shard +8 leri neden upload etmedin merak ettim simdi ya +7 cıkarsa :P ama +7 ilede okadar attack olmaz:P Yindee bi upload ette gorelim ardream de shard +8 ya :( cleaver +8 +7 chitin seti bulan ardreame geliyo iste onlara bir ccvp.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mysqLL

peki shard +8 leri neden upload etmedin merak ettim simdi ya +7 cıkarsa :P ama +7 ilede okadar attack olmaz:P Yindee bi upload ette gorelim ardream de shard +8 ya :( cleaver +8 +7 chitin seti bulan ardreame geliyo iste onlara bir ccvp.

upload ettim iyi bak
  • Bu char bende olcak en kralı gelsin!!!

• IleoI gibi olmuşsun bi rof'u eksik.Çok güzel bi char o 3k npyi çok az bi zamanda yaptığına eminim.
  • eksiksiz ve kusursuz bir char ardreamda o charla manyak şeyler yapılır ya
  • Bu arada Iwantyoubabe yle yaptığın vsyide izLedim.Madara oldular ama güzeL hopLattın.
  • Minor komboyu böylemi yapyon
    " 678686876876688676867868688 " 6-7-8 aynı andamı basyon yani iyi fikirde yani güzel olyosa bende öyle yapam dicektim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_İllusionist

Bu arada Iwantyoubabe yle yaptığın vsyide izLedim.Madara oldular ama güzeL hopLattın.

sonuçta warrior ölmemesi için bi sebep yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyy

Minor komboyu böylemi yapyon
    " 678686876876688676867868688 " 6-7-8 aynı andamı basyon yani iyi fikirde yani güzel olyosa bende öyle yapam dicektim.

aynı anda değil sırayla ve hızlı olman lazım iki tane minora ayn anda basarsan 1 tane çıkar
  • Follow la hiç vs yaptınız mı yani eski follow la seni kesiodur o
  • quote:

Orjinalden alıntı: T.R.U.G.

Follow la hiç vs yaptınız mı yani eski follow la seni kesiodur o

şimdiye kadar öyle bir char görmedim vslere açığım sonuçta asas 1k defans + dd 25 gelince max 550 damage veriyorlar ama ben ona kaç damage veririm bilemem..yani beni keseceğini sanmıyorum ama ben onu kesbilrmiyim bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

yine diyorum se çöp itemdir bence craftlar hp ve mana artıcaktır

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: garamel

quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

yine diyorum se çöp itemdir bence craftlar hp ve mana artıcaktır

+1

tamam kızmayın onları takacam
  • bencede süper çar
  • charın guzel bende beramustayım.
  • 2 seneden fazla oldu charı bırakalı konuyu gördüm duygulandım .. özledim sh4bbyz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLo_1905

quote:

Orjinalden alıntı: ajax_mage

resistler çok az dual re almanı öneririm rol ün 1i yerinede +3 kekuri yaptın mı süper olur o kadar attack defans var ama resistleri atlamışsın o attack glacier magenin yanına yaklaşamadıktan sonra bişiye yaramaz

Çok yanlış düşünüyosun.ROL yerine Kekuri +3 takacak zihniyette bir player bence oyunu bıraksın.3-5 resist alacam diye 50 def 7 hp bonusdan vazgeçtikten sonra ne anladım ben o işten.Eğer senin dediğin gibi resistance çok önemli olsaydı kekuri bu fiyatlara düşmezdi demi?Ya da en pahalı, en çok istenilen rogue ring i ROL olmazdı.Imir ring olurdu, kekuri olurdu.Hem glacier mage ile karşılaştırmana da şaşırdım.Adı üstünde bu karakter ''Assassin'' Türkçe'sini söyliyim ''Suikastçi'' boşuna koymamışlar light feet ve Stealth skillerini dimi?Diyelim ki Glacier resistance arttıracak yüzükleri taktı ve ROL ları çıkarttı.Sence Ardream da mage sayısı mı daha fazladır?Yoksa attack halinde defance ın işe yaradığı, yani assassin warrior battle priest gibi karakterler mi fazladır?Bence resistance 2. sıradadır.ROL u çıkartıp sadece resistance artsın diye başka takı takan bir player sadece noobdur.

selman konuştu

• ne alaka ustad
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörkemSeniSeviyorum

Çok güzel char

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.