shacoya rabadon denmiş flash denmiş bluedan başlar denmiş yok artık
AP shaco daha iyi damage atıyor.Özellikle e skili ile ondan dolayı tercihim bu yönde oluyor.Daha sonra shaco kaçışlarda ve adam yakalamada usta zaten.Q skilini dikkatli kullan.Direk adam gördügünde üstüne q ile atlarsan bir süprizle karşılabilirsin sonra kaçmak için q'nun cd beklersin de ölürsün felan.Jack in the boxları kaçış yerlerine yani otların içine yerleştir ki adamlar otları kontrol ederken 1-2 saniye zamanın olsun.E skili zaten late game'de en çok damage vuran skillerinden olucaktır kullanmayı unutma.Ve ultisi.Doğru kullanman gerekli.Diyelim ki adamla 1 v 1 atıyorsun.Ultini açtın ve adam kopyana değil gerçekten sana vuruyor bu durumda ctrl + sol tıkla klonunu başka bir yere kaçar gibi yaptırıp adamdan kurtulabilirsin.Buildim şu;
quote:
Orijinalden alıntı: Wachowski X
quote:
Orijinalden alıntı: erayyirik
Oyunda cidden beceremediğim tek hero diyebilirim , jungle da elim ayağıma dolaştı şerefsizim.
Shacoyla jungle boşaltamadıyasan,jack ın the box'la bi kaç sanıyede blue alamadıysan,riot games ekibi ücretsiz olarak gelip oyunu siliyormuş bilgisayarından
Bluedan başlamadım , reginald ın jungle path i kullandım , baya zordu , daha hiç çıkmadan 2 tane small goleme koyuyorsun bir tane rede koyuyorsun , small golem çıkmadan bir tane daha jitb koyuyorsun rede wraithe smite atıp golemlere koşup golemleri kesip rede geçiyorsun , 3. dakikada gank atıyorsun falan.Fena değildi aslında gank te attım ama yinede reginald gibi etkili olamadım.Bir 5-6 oyun atsam arka arkaya rahat alışırım ama shaco sevmiyorum nedense.
Erayın dediği jungle tarzı en hızlı ve en riskli olanı Rakip jungler gelir işin ortasında bozarsa büyük zaman kaybı exp kaybına uğrarsınız. Ama gelmezse yaşasın 23 nisan.
Geri ver bence fatih
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme