Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

SHADOW OF THE COLOSSUS REMAKE (PLAYSTATION ANA KONU) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
26.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zack06

Ölücülük iş başında biz 120'ye pahalı derken 170 TL'den kutulu satmak

Arşiv yaptığım için kutulu benim için önemli hocam
  • Source kullanıcısına yanıt
    Bende kutulu arşiv yapıyorum lakin zengin olmadığımız için fiyatın düşmesini bekleyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende kutulu arşiv yapıyorum lakin zengin olmadığımız için fiyatın düşmesini bekleyeceğim

Kutulu ile dijital arasında fiyat farkı her zaman oluyor hocam, Sercan bey Youtube videosunda açıklamıştı dijital ile kutulu sürümlerin fiyatını
  • Source kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın sony de yıllar önce açıklama yapmıştı kutulu oyunların pahalı olmasının nedeni kutu,kitapçık vs... gibi şeyler olduğunu ve bundan sonra kitapçık koymayacaklarını ve fiyatların düşeceğini falan söylemişlerdi. Sercan dediğiniz kişi playstation hakkında ne derece bir bilgiye sahip acaba. Acaba Özgür Kirazcının bildiklerinin ve yapabildiklerinin yarısını yapabilme kapasitesi var mı merak ediyorum. Hazır metin okumaktan başka bir şey bilmiyor malesef.

• Hocam hata sizin olmuş birazda.. Gitmiş bide en olmadık aklınızın ucundan bile geçmemesi gereken bi dengesizin videosunu açmışsınız..

• quote:

Evet haklısın sony de yıllar önce açıklama yapmıştı kutulu oyunların pahalı olmasının nedeni kutu,kitapçık vs... gibi şeyler olduğunu ve bundan sonra kitapçık koymayacaklarını ve fiyatların düşeceğini falan söylemişlerdi. Sercan dediğiniz kişi playstation hakkında ne derece bir bilgiye sahip acaba. Acaba Özgür Kirazcının bildiklerinin ve yapabildiklerinin yarısını yapabilme kapasitesi var mı merak ediyorum. Hazır metin okumaktan başka bir şey bilmiyor malesef.

Playstation özel oyunları diğer oyunlara göre yine daha ucuz bu konuda da Sony'e teşekkür etmek lazım Tabi buna rağmen fiyatlar ülkemiz standartlarına göre pahalımı? Kesinlikle pahalı..

Endonezya gibi ülkelere uygulanan özel fiyat politikası Türkiye içinde uygulanmalı kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Hocam hata sizin olmuş birazda.. Gitmiş bide en olmadık aklınızın ucundan bile geçmemesi gereken bi dengesizin videosunu açmışsınız..

Ben açmadım hocam. Multiplayer kanalında Red Dead Redemption 2 ile alakalı bir video vardı, ne gelişmeler varmış diye izliyordum bir yandan da yemek yiyordum. Fast food falan yerken Youtube'ta Barış Özcan, DonanımHaber 2'si 1 falan izlemeyi severim... Sonra video bitince otomatik olarak başka bir videoya geçiyor ya, o malum videoya geçiş yaptı. Ben de o sırada yemek bittiği için sağı solu toparlarken oyunun başını gösteriyor zaten diye kapatma gereği duymadım, adam bir anda daha ilk dakikadan oyunun sonundan spoiler verince buz kestim, belki ben yanlış anlamışımdır diye kendimi kandırmaya çalışırken bir de spoiler verdim özür dilerim demez mi? Ekrana girişesim geldi yemin ederim... Üstelik daha önce PS2'de de oynamamıştım, The Last Guardian'a hayran kalmış biri olarak ilk defa oynayacaktım ama denk gele gele o videoya denk geldim kendi şanssızlığım işte!

Neyse ki oyun sanat eseri gibi, en azından bunun tadını çıkarmaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Dost Kayaoğlu denen saygısız herifin yüzünden çok ağır spoiler yedim. Sakın ola Youtube'tan falan izlemeyin Shadow Of Colossus ilk izlenim videosunu, ilk dakikalarda çat diye oyunun sonunu söyledi! Aşşşşırı sinirliyim

Dost Kayaoğlu hem oyun cahili, hem de insan olarak cahil. Kültürsüz, patavatsız...
  • Dost kayaoğlu recep ivediğin oyun oynayan çeşidi gibi geliyor gözüme.

• Dost kadar embesil bi oyuncu varmıdır acaba " ben oyun oynamaktan nefret ediyorum ya " demişti kendisi. aa olur mu beyim YouTube da para b.k yalandan oynayayım'da para kazanayım kafası olduğu için kendisinde yalan ifadelerle oynamaya çalışıyor nefret ettiğin illet olduğun bi işi niye yaparsın git özel sektör de çalış herşeye bir bahane eleştiri kendini bişey sanmalar Talha'ya acıyordum onunlayken kendine benzetti adamı ayrıldı da kurtuldu kanalı engelleme videolarını görememe gibi bişey varmı ?

• bay.bıyık B kullanıcısına yanıt

Bir gün denk gelirse benide engelleme :)

• Teşekkür ederim hocam Yok yok onun gibi kimse olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Dost Kayaoğlu denen saygısız herifin yüzünden çok ağır spoiler yedim. Sakın ola Youtube'tan falan izlemeyin Shadow Of Colossus ilk izlenim videosunu, ilk dakikalarda çat diye oyunun sonunu söyledi! Aşşşşırı sinirliyim

Dost Kayaoğlu hem oyun cahili, hem de insan olarak cahil. Kültürsüz, patavatsız...

Ben de Dost Kayaoğlu'ndan spoiler yedim. Spoiler yediğim anda elim ayağım titremeye başladı sinirden. Anında abonelikten çıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Ben de Dost Kayaoğlu'ndan spoiler yedim. Spoiler yediğim anda elim ayağım titremeye başladı sinirden. Anında abonelikten çıktım.

Ben de akşam izlerim diyordum... Ucuz kurtuldum.

• oyun 5. boss'a kadar çok sıradan ama ejderha colossus inanılmaz iyi beni oyuna bağladı.
  • oyunu bitirdim kontroller zaman zaman deli etse de gayet güzel bir oyundu. oyunun hesabını satıyorum bu arada ilgilenenler pm atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 10 Şubat 2018; 18:56:34 >
  • Hem adama sövüyorsunuz ve de gidip abone olup izliyorsunuz sizlerde bir acayipsiniz varya. İzlemeyin arkadaş ne mal olduğunu bildiğiniz halde halen Dk'de takılıyorsunuz.

• arkadaşlar biraz oyunu konuşalım nolur,

oyunun ilk 10. dksındayım.

müzikler, grafikler muazzam. Yeni hdr tv aldım, bununla kısmet oldu. Oturdum izliyorum yani.

PS2 zamnalarım aklıma geliyor. Çocuktum tabi o zamanlar, anlamıyordum oyunu. Şimdi baştan hikayesini oynayınca nasıl olacak bakalım.

Oyun yeni nesile göre muazzam o kesin.
  • Eğer daha önce hiç oynamamış ve almayı düşünen arkadaşlar varsa direkt alsınlar.

Şahsen uzun zamandır storyli oyun oynamadım, başladıysam da hepsini yarım bıraktım ancak ona rağmen beni kendine bağlamayı başardı.

Oyunu daha önce oynamamıştım ve 1. colossus hariç diğer hiç birini videosunu dahil görmedim, spoiler yemedim, ilk 4 colossusu kestim, 5.yi arıyorum ve oyun tek kelimeyle MUAZZAM.

Ben özellikle animasyonları çok beğendim, hareketler o kadar gerçekçi ki devler karakteri savururken düşmeyeceğini bildiğim halde heyecanlanıyorum. Müzikler deseniz ayrı efsane, sanırım tek eksisi kamera arada sapıtıyor.

9/10

120 liraya kesinlikle değer.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.