Şimdi Ara

SHADOW OF THE COLOSSUS REMAKE (PLAYSTATION ANA KONU) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
26.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Grasyas01

Evet hocam bende her yere baktım ama kimse ses vermemiş. Mecburen PSN üzerinden alacağım bende.

Oyun kutulu olarak cuma günü satışa çıkabilir bilginiz olsun ama kesin değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kertenkeleleri öldürüp kuyruğunu yiyerek dayanıklılık barını; ağaçlardan meyveleri düşürüp yiyerek sağlık barını yükseltiyorsun. Dayanıklık barını sonuna kadar tamamlarsan özel bir yere gitme şansın oluyor. Ayrıca oyunu bitirdikten sonra yapımcılarının isimlerinin yazdığı credits kısmını (emeği geçenler) sakın geçmeyin, sonuna kadar izleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış bilmiyorsam beyaz kuyruklu kertenkelelerin kuyruklarını okla koparıp alırsanız stamina süreniz uzuyor ve devlere daha rahat tırmanıyorsunuz. Bu arada medievil ve eğer olacaksa ıco yu da mutlaka bluepoint yapmalı. Adamlar sony nin remake şubesi resmen.

• görsellik muazzam gerçekten normal ps4'te oynuyorum. last guardian'daki gibi frame rate sorunları da yok sadece kontrollerin zorluğu yönünden bir sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Oyundan şimdi çıktım, biraz yorum yapayım.

Oyun Pro ile sinematik modda muazzam gözüküyor gerçekten, bende bu kadarını beklemiyordum.

Bu modda akıcılığın bariz azaldığını anlıyorsunuz ama grafik farkına kesinlikle değiyor.

İlk defa oynuyorum, zor seçeneği ile başladım. İlk 3 clossus'u zorda oynamama rağmen kolay geçtim.

Atmosferi, dünyası ve colossusların tasarımı ağırlığı falan çok hoş.

Şuana kadar eleştirebileceğim tek şey tırmanma,tutunma,zıplama animasyonları. Bazen ciddi anlamda sapıtıyor.

Tırmanma Assassin's creed benzeri de değil. Bir tuşa basayım takır takır çıkar zannetmeyin. Bir tuşla sürekli tutunurken, diğeri ile zıplayıp tekrar tutunmanız gerekiyor.

The Last Guardian'ın mekanikleri ile çok benzer tırmanma mekaniği, ondaki saçmalıkların benzeri var.

At ile gezerken ki kamera açısına da alışamadım henüz, kesinlikle kötü değil hatta yer yer yakınlaşıp uzaklaşması falan çok güzel fakat daha alışamadım.

Ayrıca yanlış görmediysem yerden para aldım ve kertenkele öldürüp onu aldım. Bu tarz lootlar ne işe yarıyor?

Kertenkelelerin beyaz olanları stamina, ağaçtan düşürdüğünüz meyveler de can barınızın limitini artırıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz oynadım ama beğenmedim ağır çöp bir oyun Last Guardian da berbattı buda berbat.
    Deli dana gibi altında bir at sağa sola koşturuyoruz 2-3 tane taştan kayadan yapılmış boss için.
    Story zaten klasik. Kamera konusuna değinmiyorum bile leş gibi. 1000 yıl önce çıkmış oyun zaten.
    Remake ve remastered iteleyerek devam eder heralde Sony PS5 çıkarınca da PS4 exclerini remastered yapar.

• Ah bir de kamerayı benim kontrol etmeme izin verse, güzel oyun da...
  • Bu tür oyunları herkes beceremez oynayamaz.

Oynayamadiklari içinde bin çamur atarlar :)

Ben daha geçen ay PS2 de bitirdim oyunu yıllar sonra.

Şimdi sıra Ps4 Pro da..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.58 saat de ben oynamışım bir kaç yorumda ben yapayım.

Öncelikle herkese hitap eden bir oyun olmadığı zaten belli. Bana bile hitap eden bir oyun olmadığını bile bile aldım. İyiki de almışım dedim.

2.58 saatte 10 dev aldım. Normal modda tabiki. Oyunu bilmediğimden o şekilde başladım. Grafikleri çok beğendim. Normal PS4 de oynuyorum bu arada. Hiç bir sorun yok oyunda. At ile koşarken kamera değişmesi hoş olmuş gerçekten ama kontrolü zorlaştırıyor. Kamera açıları dar yerlerde sapıtıyo gibi arada. Kertenkeleler ne işe yarıyor diyordumki konuda öğrendim. Şimdi ye kadar siyah çıktı karşıma hep.

Devlere tırmanmak ve üzerinde durmak zor. Az biraz taktik istiyor. Üzerine çıktıktan sonraki o hareketlerin gerçekçiliği çok iyi yansıtılmış. Uçan devin kanadındaki sahneyi özellikle çok beğendim Şuana kadar 10. Dev zorladı biraz sadece.

Genel olarak bu tarz sevenler güzel oyun. Çöp demek ağır olur. Şuan aklıma gelenler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 8 Şubat 2018; 1:48:9 >

• Oyun cok guzel, zaten oyun PS2den itibaren klasikti. Oyunla ilgili anlatmaya gerek bir sey yok ayni oyun. Grafikler konusulur en fazla. Ama ilginc olan su ki kimse neden Sotc 2 yapilmiyor demiyor. Remakeler nasil kabul gormus herkes cilgin gibi bekliyormus sanki gibi bir havaya soktular bu nesli farkindaysaniz.

Yap yine yap ama Sotc 2 duyur, onden bunu ver. Tatlisi olsun. Remakeleri tatli degil ana yemek niyetine veriyorlar. Biz de en ufak yadirgamadan mis gibi aliyoruz. Ilginc degil mi.

Sebebini su goruyorum. Bu adamlar yeni oyun maliyetinin cok cok daha azinda remake patlatiyorlar. Satislar peki? Hemen hemen ayni. Yenisi yoksa remake i aliyor insanlar. Adamlarin kazanci tavan yapiyor daha az bir masrafla. Koca bir nesil bu mentalite, bir de su lootbox mentalitesiyle harcandi.

Muthis olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Şubat 2018; 1:55:42 >
  • Oyunun kutulu versiyonunu Türkiye'de hiçbir mağazada bulamıyorum , bulabilen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Bu tür oyunları herkes beceremez oynayamaz.

Oynayamadiklari içinde bin çamur atarlar :)

Ben daha geçen ay PS2 de bitirdim oyunu yıllar sonra.

Şimdi sıra Ps4 Pro da..

• Dante kullanıcısına yanıt
    Ueda zaten bu oyunla uğraşmadı bluepoint denen remake oyunlarla ilgili çalışan bir firma yaptı. Yeni oyunu gelecek diyorlardı 1-2 sene içinde görürüz eğer yapıyorsa ama Colossus 2 olmaz her seferinde farklı bir oyun yapıyor.

• Beceremediklerinden değil kıskançlıktan yapıyorlar bundan sonra bir de ico remake gelirse tam çıldırırlar.

• Dante kullanıcısına yanıt
    Yeni projeleri yolda. Henüz kesin tarih verilmedi ama Last Guardian benzeri bir oyun bizi bekliyor. Yine canavar ve çocuk olacakmış temelinde. Hem İco hem Shadow Colossus hem de Last Guardian gözümde başyapıt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 8 Şubat 2018; 16:53:33 >
  • Her oyun witcher 3 gibi ansiklopedi olmak zorunda mı ? Detaylı olmayınca kötü bir oyun mu oluyor ? Unutulmamalıdır ki, bu oyun 2005 yılında ps2'ye çıkmış efsane klasiklerden bir tanesidir. Bu oyunun tarzı bu. Trilyon tane özelliğin içinde boğulmadan, devlerin zayıf noktalarını tespit edip, farklı taktikler ile devirdiğimiz basit oynanışlı bir oyundur. Ötesi yoktur. Ötesini isteyenin zaten bu oyun ile işi yok. Zaten bu oyuna çöp diyenin, geçmişinde ps2 diye bir konsol olmamıştır.

• Mumkunse oyun hayati 2006 dan sonra baslamis, daha once adini dahi duymadigi 14 sene once cikmis ve suan remake olan harikulade bir oyuna mok atacaklar konuya dahi ugramazsa iyi olur..Almak isteyenler ise daha one ps2 de oynamadilar ise almasinlar..onlarin anlamsiz yorumlarini su konuda gormeyelim bagri..bu arada oyun temrar yapim olmasina ragmem meta skoru; 9.2/ user score 9.3

• Az önce 10. Devide yendim. Muhteşem olmuş. Bir remake ancak bu kadar iyi olabilirdi. Grafikleri mükemmel gerçekten. Hele uzak çizim mesafesi ve dokular oldukça iyi. Ps3 portuyla arasında dağlar var. Ne glitch oldu şimdiye kadar ne de kasma. Alın aldırın beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 8 Şubat 2018; 19:28:58 >
  • Bazı arkadaşlar bana kızacak ama bu oyunu Ps Plus bedava verse heyecanlanmam..

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

Bazı arkadaşlar bana kızacak ama bu oyunu Ps Plus bedava verse heyecanlanmam..

Tamam

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.