Şimdi Ara

SHADOW OF THE COLOSSUS REMAKE (PLAYSTATION ANA KONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
26.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son dakikalar birazdan oyuna başlayacağız
  • En sonunda oyuna kavuştuk,bi yarım saat kadar oynadım,gerçektende güzel olmuş,ps2 zamanlarında oynarken o zamanın iyi grafikli oyunlarından sayılırdı fakat karakterin yüzü gözü pek belli değildi,bu oyunda her detayını güzel yapmışlar,üzerindeki kıyafetin kumaşına kadar özenilmiş.

ilk defa oynayacak kişiler çok şanslı,birde şunu belirtmek lazım,shadow of the colossus kolay bir oyun değil,sabır gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

En sonunda oyuna kavuştuk,bi yarım saat kadar oynadım,gerçektende güzel olmuş,ps2 zamanlarında oynarken o zamanın iyi grafikli oyunlarından sayılırdı fakat karakterin yüzü gözü pek belli değildi,bu oyunda her detayını güzel yapmışlar,üzerindeki kıyafetin kumaşına kadar özenilmiş.

ilk defa oynayacak kişiler çok şanslı,birde şunu belirtmek lazım,shadow of the colossus kolay bir oyun değil,sabır gerekli

Yeni oyuna direk hard modda başlayabiliyor muyuz hocam? Bi ara müsait olduğunuzda göz atabilir misiniz?
  • Oziko kullanıcısına yanıt
    Evet başlanıyor.

Bu arada oyun gerçekten çok güzel. Ps2'de ve 3'de oynama fırsatım olmamıştı. Böyle mükemmel bir oyunu atlamam kötü olmamış çünkü böyle grafikte ve böyle performansta oynayınca çok daha güzel bir deneyim oldu. Performans ve sinematik modlarından performans olanını seçtim. 1080p televizyon olsa da sinematik modda özellikle yer kaplamaları daha detaylı, uzak mesafede fark yok zaten.

Normalde başladım, ama normalde bitirip köşeye atılacak oyun değil. Mutlaka hard seviyesinde de bitirmeye çalışırım ama gerçekten sabırlı olmak lazım. Öyle tırman tırman vur gibi basit gözükse de karakterin enerjisi tükeniyor ve yere kapaklanıyor. Zaten olması gereken de bu çok gerçekçi olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sinematikteki müziği duyup da tüyleri diken diken olmayan var mıdır ? Standart Ps4 de oynuyorum gram takılma donma yok. Grafikleri bu kadar iyi beklemiyordum. Belli ki çok çalışmışlar . Muhteşem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa oynayacak gibi heyecan yaptım hocam yorumlarınız üstüne

• Ben :)) ilk kez oynadığım için olabilir.
  • BlackEagle_03 kullanıcısına yanıt
    :) Bekleyişe değdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 pro da sinematik modda oynuyorum oyun sanat eseri gibi detaylar muhteşem teknik açıdan kusursuz zaten oyuna yorum yapmaya gerek yok yıllara meydan okuyor muhteşem bir deneyim parasını hakeden nadir oyunlardan; bluepoint ekibini tebrik etmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 7 Şubat 2018; 10:30:31 >
  • plusla bedava verilince oynarız
  • Oyuna hard modunda basladım ilk dev fazla zorlamadı ama ilerde çok zorlayacağa benziyor. Hard modu söylendiği kadar zor mu. Sizce normal zorlukta baştan mı başlasam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kutulu şekilde kaça satılacak acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

En sonunda oyuna kavuştuk,bi yarım saat kadar oynadım,gerçektende güzel olmuş,ps2 zamanlarında oynarken o zamanın iyi grafikli oyunlarından sayılırdı fakat karakterin yüzü gözü pek belli değildi,bu oyunda her detayını güzel yapmışlar,üzerindeki kıyafetin kumaşına kadar özenilmiş.

Yeni oyuna direk hard modda başlayabiliyor muyuz hocam? Bi ara müsait olduğunuzda göz atabilir misiniz?

Biraz geç oldu kusura bakma hocam,evet kolay normal hard modlarını başlarken seçebiliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

İlk defa oynayacak gibi heyecan yaptım hocam yorumlarınız üstüne

eyvallah hocam gece oyunun geri sayımını beklerken bende ilk defa oynayacakmış gibi heyecanlandım,dakikaları saydım valla ama değdi böyle efsanevi oyunları bu kalitede arşivlemek büyük şans.
  • oyunu kutulu olarak alabileceğimiz bir yer var mı?

• Evet ben hard zorlukta başladım. Gece 1 saat kadar oynayıp 2 dev geçtim 3. olanda kaldım. İlk defa oynuyorum oyunu ve oynamadan önce videolardan gördüğüm kadarıyla karakter ve atın kontrolünün baya zor olduğunu düşünüyordum yanıldım. Tabi biraz alışmak gerekiyor genede at için. Bazen kamera kafasına göre hareket edip karakteri görmede zorluyor. Kamera otomatik düzeltme yapmasa çok iyi olacak ama kapatılmıyor sanırm ayarladan gördüğüm kadarıyla. Onun dışında görseller efsane olmuş gerçekten çok güzel görünüyor. 4k cinematic modda oynuyorum. Birazdan gene akarım:)

• berk_e B kullanıcısına yanıt
    Oyun kutulu olarak ne resmi nede spotta satılıyor şuan :(

• Proda sinematik modda oynamaya başladım, grafikler harika. Sanki remake değil direk ps4 oyunu. Görsellik büyüleyici olmuş. Ps2 de oynayamamıştım o anlamda tekrar çıkarmaları çok iyi oldu. Kontroller biraz zorlayıcı, özellikle atı istediğim gibi yönetemiyorum henüz. Eksi değil de alışmak lazım diyorum. 2 dev kesip bıraktım, hemen bitirmek olmaz bu efsaneyi.

• Source kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende her yere baktım ama kimse ses vermemiş. Mecburen PSN üzerinden alacağım bende.
  • Oyundan şimdi çıktım, biraz yorum yapayım.

Oyun Pro ile sinematik modda muazzam gözüküyor gerçekten, bende bu kadarını beklemiyordum.

Bu modda akıcılığın bariz azaldığını anlıyorsunuz ama grafik farkına kesinlikle değiyor.

İlk defa oynuyorum, zor seçeneği ile başladım. İlk 3 clossus'u zorda oynamama rağmen kolay geçtim.

Atmosferi, dünyası ve colossusların tasarımı ağırlığı falan çok hoş.

Şuana kadar eleştirebileceğim tek şey tırmanma,tutunma,zıplama animasyonları. Bazen ciddi anlamda sapıtıyor.

Tırmanma Assassin's creed benzeri de değil. Bir tuşa basayım takır takır çıkar zannetmeyin. Bir tuşla sürekli tutunurken, diğeri ile zıplayıp tekrar tutunmanız gerekiyor.

The Last Guardian'ın mekanikleri ile çok benzer tırmanma mekaniği, ondaki saçmalıkların benzeri var.

At ile gezerken ki kamera açısına da alışamadım henüz, kesinlikle kötü değil hatta yer yer yakınlaşıp uzaklaşması falan çok güzel fakat daha alışamadım.

Ayrıca yanlış görmediysem yerden para aldım ve kertenkele öldürüp onu aldım. Bu tarz lootlar ne işe yarıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 7 Şubat 2018; 22:21:52 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.