Şimdi Ara

SHADOW OF THE COLOSSUS REMAKE (PLAYSTATION ANA KONU) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
26.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NECO ksk

quote:

Orijinalden alıntı: LuckySlevin

Arkadaşlar oyun çok iyi gözüküyor ancak elimde ps3 ve bu oyun da var. Oyunu ilk defa oynayacağım. Sizce remake ini aldığıma değer mi yoksa ps3te mi oynamalıyım?

kesinlikle ps4 te oyna,zaten yeni görüntüleri izlemişsindir,bu görüntüleri gördükten sonra ps3 te hayal kırıklığı yaşarsın.

Evet hocam görüntüler çok güzel gerçekten ama sanırım kontrollerde eskiden devam eden sorunları falan gidermemişler. Kararsız kaldım. Teşekkürler cevabınız için. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckySlevin

Arkadaşlar oyun çok iyi gözüküyor ancak elimde ps3 ve bu oyun da var. Oyunu ilk defa oynayacağım. Sizce remake ini aldığıma değer mi yoksa ps3te mi oynamalıyım?

Oynama imkanınız var ise PS4'de oynayın PS3 sürümü PS2 sürümünün HD hali ama PS4 sürümü grafiksel olarak baştan aşağı yeniden tasarlandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuckySlevin kullanıcısına yanıt
    kontrollerde eski oyunda dahil defalarca oynamış biri olarak hiç bir sorun görmedim.sorun denilen şey şu,at ile hareket etmenin zor olduğunu söylüyor bazı kişiler,o sorun dedikleri şey oyunun kendi içerisinde olan oyun dinamiği,at bir canlı araba değilki dreksiyonu çevirdiğiniz anda hemen tepki versin,burda yapılmak istenen gerçeğe uygun olan at davranışlarını yapmak istemeleri,şimdiye kadar çıkmış bütün oyunlardaki en iyi at sürüşü bence bu
  • Source kullanıcısına yanıt
    NECO ksk kullanıcısına yanıt
    O zaman remake almak daha mantıklı olacak sanırım arkadaşlar. Teşekkürler beni biraz daha zarara soktunuz.
  • Arkadaşlar ön sipariş verenler bugün indirebilecekmi?psn den baktığımda 2 gün görünüyor.
  • bugün açılır indirmeye oyun zaten 14 GB boyutu çabuk iner gibi
  • Oyunda sorun falan yok. Delinin biri bir taş atmış kuyuya papağan gibi tekrarlanıyor. Çıktığı yıl ps2 de oynadım. 1 kez bitirdim ve bir kez de sonuna kadar geldim yalnız kayıt silindi. Grafik olarak ps2 nin yetersizliğinden kaynaklı bazı dokuların birbirine geçmesi gibi şeyler var tabi yok değil. Yalnız öyle oynanış olarak olumsuz etkileyen bir hata ya da benzeri bir şey yok. Hatta dönemine göre gayet akıcı animasyonları olan, ps2 gibi zayıf bir sisteme göre muazzam grafiklere sahip bir oyundur.

Ha bunun yanında zordur. ilk 3 4 colossus'tan sonra ciddi taktik ister. Ben walkthrough falan izlemeden bitirmiştim bir yerlerimden ter aka aka. Belki beceremeyen arkadaşlar bug glitch falan diye zırvalıyordur bilemiyorum.

Bu arada şu son teknik analiz videosunda baya bir sövdüm. Sinirimden klavyeyi yicem lan. Allah bin türlü belasını versin bu sony'nin. Remake jenerasyonu diye söyleniyordum ama tek alacağım remake oyun şuydu. Bunda da allah razı olsun 60 fps seçeneğini sadece pro ya koymuşlar. Ps2 ile arasında bu konsolun 2 nesil var. Ve bu allahın belası cihaz şu grafikleri 60 fps oynatamıyor.

Performans modu baz versiyonunda yokmuş. Her türlü 30 fps oynanacakmış yani. Baz versiyonu olup da almak isteyenleri uyarayım dedim.

Şu god of war bir gelsin oynayıp bitirelim, hesapla birlikte satacağım konsolu. Zaten oynamıyorum doğru düzgün.

• indirme tarihi 5 subat gozukuyordu bugun baslamasi lazim buna gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

indirme tarihi 5 subat gozukuyordu bugun baslamasi lazim buna gore.

Başladı zaten hocam indirdim ben.
  • Iyiymis o zaman eve gidince baslatayim indirmeyi

• Oyunun kilidi normalde olduğu gibi gece 12'de değil de 1'de açılacak diye görünüyor, bilgisi olan var mı beyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: kankhy

Oyunun kilidi normalde olduğu gibi gece 12'de değil de 1'de açılacak diye görünüyor, bilgisi olan var mı beyler?

Saatler geri alınmadığı dönemde 2 yıldır böyle. Senin yeni dikkatini çekmiş.

• hagiosmann kullanıcısına yanıt
    Aa anladım hocam eyvallah sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Matrixde ki Zenci Adam

quote:

hocam bende otomatik indirme başlamadı,bende kütüphaneden oyunu indir seçeneğini tıkladım,indirme başladı ana menüde oyunun simge resmi çıktı,daha sonra cihazı dinlenme moduna aldım,1-2 saat sonra baktım indirme çubuğu yerine geri sayım sayacı çıkmış 1 gün 7 saat felan yazıyor,siz indirip oynadınızmı?
  • quote:

quote:

quote:

hocam bende otomatik indirme başlamadı,bende kütüphaneden oyunu indir seçeneğini tıkladım,indirme başladı ana menüde oyunun simge resmi çıktı,daha sonra cihazı dinlenme moduna aldım,1-2 saat sonra baktım indirme çubuğu yerine geri sayım sayacı çıkmış 1 gün 7 saat felan yazıyor,siz indirip oynadınızmı?

Benimde öyle oldu gece bıraktım sabah baktım sayaç vardı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sözde ön siparş verenler 2 gün önce indirebilecekti,bu nasıl iş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sözde ön siparş verenler 2 gün önce indirebilecekti,bu nasıl iş

Oyun inmiştir hocam,geri sayım bitince başlarız oynamaya.

• oyun inse de geri sayım bitmeden açılmıyor.
  • aldık dijital bakalım nasilmis, yarin oynarim
  • olabilir hocam,ne yapalım bekliyeceğiz
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.