Şimdi Ara

SHADOW OF THE COLOSSUS REMAKE (PLAYSTATION ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
26.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Bu oyunu yapan firma Bluepoint sadece remake oyunlar üzerine çalışıyor. Yani oyun yapanlar yeni oyun yapmayı bırakıp bununla uğraşmıyor. Bunu anlayalım da gereksiz tepki göstermeyelim.

E ama sonuçta oyunun yapımcısı yeni oyun yerine bluepointe şunu remake yapalım demiyor mu? Bluepoint kafasına göre istediği oyunu seçip remake yapmıyor herhalde

Playstation exc. Oyunlarının tüm hakları Sony'de bir oyunun remake olacağını Sony karar veriyor Bluepoint Games'te Sony'nin remake stüdyosu gibi birşey özellikle bu oyunda çok iyi iş çıkarmışlar ve bu oyunu PS2'de en son oynayan tekrar oynamak isteyecektir hiç oynamayan biri içinde süper fırsat olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

god of war için bu ay açacaklar ön-sipariş kutulu versiyonu ve koleksiyon sürümü için bazı oyunlara yapıyorlar ama bu oyuna yapmadılar ilginç

God of War'ın bu ay ön siparişe çıkacağını kim söyledi?

• ufak tefek duyumlar var ama döviz kuru nedeniyle koleksiyon sürümünü mart gibi açabilirler overgame üzerinden; yakın zamanda duyuru gelir koleksiyon sürümünü yurtdışından almayı düşüneneler acele etmesin derim 549-599 tl civarı fiyat olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

ufak tefek duyumlar var ama döviz kuru nedeniyle koleksiyon sürümünü mart gibi açabilirler overgame üzerinden; yakın zamanda duyuru gelir koleksiyon sürümünü yurtdışından almayı düşüneneler acele etmesin derim 549-599 tl civarı fiyat olabilir

Ben koleksiyon sürümü alıcam PS Türkiye'ye sordum daha belli değil dedi şuan için bekliyorum. Horizon Zero Dawn geldiyse bu oyun kesinlikle gelmeli

• Stoklarla sınırlı beyler

SHADOW OF THE COLOSSUS REMAKE (PLAYSTATION ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 3 Şubat 2018; 13:22:40 >
  • SHADOW OF THE COLOSSUS REMAKE (PLAYSTATION ANA KONU)
  • Oyunu alıp Sec hakkını satmak isterseniz talibim

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

SHADOW OF THE COLOSSUS REMAKE (PLAYSTATION ANA KONU)

Hocam monitörün marka model nedir?
  • Acer Predator Z35

Oyunun boyutu 13.5 GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 4 Şubat 2018; 11:56:7 >
  • quote:

Acer Predator Z35

Oyunun boyutu 13.5 GB.

hayırlı olsun hocam,yarın nasip olursa bizde kavuşuyoruz,monitörün güzel fakat 60 inc tv de daha güzel olacak
  • Nereden aldınız hocam ?

• NECO ksk kullanıcısına yanıt
    Monitör benim değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Nereden aldınız hocam ?

Oyun bende yok hocam
  • quote:

Monitör benim değil

• Makinayı satmıştım bu oyun için kim ödünç verir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonVaynen -- 4 Şubat 2018; 16:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

Makinayı satmıştım bu oyun için kim ödünç verir :)

Konsol altın yılında satılır mı hocam, kimse vermez ödünç mödünç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oziko kullanıcısına yanıt
    Hocam ağustosta sattım 6 ayda oynanacak 1 tane oyun geldi o da remake ps5 alıcam anca birikir oynanacak oyunlar :)

• Tek kelime ile muazzam.

• Arkadaşlar oyun çok iyi gözüküyor ancak elimde ps3 ve bu oyun da var. Oyunu ilk defa oynayacağım. Sizce remake ini aldığıma değer mi yoksa ps3te mi oynamalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckySlevin

Arkadaşlar oyun çok iyi gözüküyor ancak elimde ps3 ve bu oyun da var. Oyunu ilk defa oynayacağım. Sizce remake ini aldığıma değer mi yoksa ps3te mi oynamalıyım?

kesinlikle ps4 te oyna,zaten yeni görüntüleri izlemişsindir,bu görüntüleri gördükten sonra ps3 te hayal kırıklığı yaşarsın.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.