Şimdi Ara

SHADOW OF THE COLOSSUS REMAKE (PLAYSTATION ANA KONU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
26.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynamayan kalmadi ki oyunu. Parasini verenler bekliyor garibim. Para vermeyen milyon kisi reklam ugruna oyunun icinden gecti be. Bir oyun bu kadar ortalik dansozu (dansoz degil de anlayin) edilmez. Reklamdan gecilmiyor hype ugruna kafayi yediler artik. O kadar itici geliyor ki bu bana.

Ne kadar aciz hale geliyor sony bazen. Gta 4'un cikisini hatirliyorum daha dun gibi. Ciktigi gune kadar, tam olarak o gune kadar tek bir tane gameplay sizdiramadi bile kimse. Oyunu ilk gun alip karsimda gorene kadar Gta 4'un nasil bir oyun oldugunu bilmiyordum bile. Ama hayvanlar gibi satildi mi satildi. Bu kadar aciz dilenci gibi duruma dusmeye gerek yok be sony.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Şubat 2018; 23:31:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Platinum alanlar var valla

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Platinum alanlar var valla

Yazik valla biz de alacaz ama insan enayi yerine konmus gibi hissediyor boyle yaptiklarinda. Hayir bir de Shadow of The Colossus gibi bir klasigin uzerinden yapiyorlar bu sacmaligi. Satilacak zaten ne gerek var boyle seylere. Safi antipati baska bir sey degil. Last of Us 2'de filan da boyle yaptiklarini dusunsenize yazik biraz tok satici olmak gerek oyunun ismi LAST OF US mesela. Almayan zaten kaybeder. Shadow of the colossus da boyle. Pasa pasa alacak herkes kaliteli oyun gormek istiyorsa. Boyle ucuz ucuz ergen reklamlara gerek yok ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Şubat 2018; 0:7:4 >
  • Hiçbir YouTuber'a oyunların kitleri verilmemeli bu ne ya ortalık ....... oluyor oyunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oynamayan kalmadi ki oyunu. Parasini verenler bekliyor garibim. Para vermeyen milyon kisi reklam ugruna oyunun icinden gecti be. Bir oyun bu kadar ortalik dansozu (dansoz degil de anlayin) edilmez. Reklamdan gecilmiyor hype ugruna kafayi yediler artik. O kadar itici geliyor ki bu bana.

Ne kadar aciz hale geliyor sony bazen. Gta 4'un cikisini hatirliyorum daha dun gibi. Ciktigi gune kadar, tam olarak o gune kadar tek bir tane gameplay sizdiramadi bile kimse. Oyunu ilk gun alip karsimda gorene kadar Gta 4'un nasil bir oyun oldugunu bilmiyordum bile. Ama hayvanlar gibi satildi mi satildi. Bu kadar aciz dilenci gibi duruma dusmeye gerek yok be sony.

İşin kötü tarafı bu kadar reklam yapılmasına rağmen kutulu olarak hangi sürümün geleceğini Playstation Türkiye bile bilmiyor

• oyunu psn tr üzerinden dijital olarak alan arkadaşlar bu gece 01:00 den önce oyunu oynayamazsınız geri sayım bunun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Hiçbir YouTuber'a oyunların kitleri verilmemeli bu ne ya ortalık ....... oluyor oyunlar.

okadar boş adam varki yok pintipanda yok zırtapoz buadamlara oyun yollanıyor nekadar gereksiz ama işte reklam uğruna binbir çeşit şaklabanlık oyunları öldürüyorlar ; inşallah god of warda böyle olmaz sony sen yapma bari yazıktır yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 6 Şubat 2018; 9:40:19 >
  • Bazen ne saçma şeyler yazıyorsunuz, pintipanda denen elemanın 600.000 takipçisi var videoları binlerce kez izleniyor. Multiplayer'ın da genel yayın yönetmeniydi galiba. Ubisoft adamı oyun göstereceğiz diye fransaya götürdü konuk etti falan. Niye sony oyunu gönderiyor erken oynuyormuş:)
  • Ulan YouTube ye giremiyorum. Hepsi oyun çıkmadan bölüm 1 bolum 2 bilmem ne. Lan çıkış tarihini bekleyin bu kadar mı acizsiniz. Uncharted Kayıp Mirası biz oynamadan bitirip yükleyen vardı. Şimdi Gow gelecek ileride Last of us gelecek ondada aynı şeyler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Hiçbir YouTuber'a oyunların kitleri verilmemeli bu ne ya ortalık ....... oluyor oyunlar.

okadar boş adam varki yok pintipanda yok zırtapoz buadamlara oyun yollanıyor nekadar gereksiz ama işte reklam uğruna binbir çeşit şaklabanlık oyunları öldürüyorlar ; inşallah god of warda böyle olmaz sony sen yapma bari yazıktır yaw

Bunu yapanda Sony be hocam. Umarım Gow da yapmazlar aynı şeyi.

• doğru ama reklamında bir sınırı var işin .... çıkınca oyunun pek bir anlamı kalmıyor sürekli yotube da oyunu tanıtmaya çalışışan tipler farklı birşeymi oluyor anlamıyorum; belki bununla ilgili bir sınırlama gelse daha iyi olur valla bu şekilde tadı kaçıyor herşeyin; yoksa 600.000 takipçisi varmış falan hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 6 Şubat 2018; 11:28:8 >
  • Sorun carpik zihniyet. Abi youtuber ne demek? Daha dun danla bilic midir nedir kimdir ne halttir eksi sozlukte soru cevapliyormus. Ya kimsin ki sen? Pintipanda kim? Kim abi bunlar kim? Neden milletin oyun oynamasi izleniyor bu nasil carpik bir kafa? Ya bir de bilgilendirme kafasinda yapiyormus gibiler. Ulan para icin yapiyorsun milletin bilgilenmesi umrunda degil iste daha.

Reklam dedigin nasil olur DEMO cikar. Bu kulturu bitirdi bu adamlar. Demo nerede hani hangi oyunun demosu geliyor? Bir oyunu tanitmak istiyorsan demosunu cikartirsin HERKES oynar gorur alir almaz o ayri. Ya yapimcilarin kasini gozunu ezberledik reklam roportajlarindan. Abi oyunu verin bana bana ne yapimciyla yaptiginiz roportaj ayagina reklamlardan. Yok oyunu soyle yaptik aman boyle muzikleri bak soyle yapiyoruz lan nasil yapiyorsan yap banane. Hic de reklan degilmis havasinda yapiyorlar bir de. Gidip sacma sapan "youtuber"larin (bu da ne haltsa) videolarini izlesinler de oyunu alsinlar diye bir reklam kafasi olmamali. E iyi onu izle bunu izle herkese oyun gonderildi zaten. Bize de gonderin bari bol keseden gonderiyorsaniz.

Sony PS sayfasinda yabancilar da usandi bu durumdan. Habire reklam reklam bezdi insanlar. Reklam dedigin bir kere yapilir gecer. Bir trailer bir gameplay verirsin biter. Gerisini demo cikartirsin herkes gorur. Habire reklam olunca herkeste antipati olusturdu artik. Abi anladik shadow of the colossus cikiyor ve oyun cok guzel. Ya allah kahretmesin ki alacagiz oyunu yeter artik ya. Oraya tikliyorum shadow buraya tikliyorum shadow. Iki haber okuyayim diyorum adam haber ayagina shadow is the masterpiece bilmem ne. Youtube a zaten giremez olduk shadowlar icinde her yer. Aptal aptal oyundan gram anlamayan insanlarin oyun cikmadan bu oyunu oynadiklarini o ufak thumbnaillardan gormek zorunda kaliyorsun. Cildirmis millet ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Şubat 2018; 11:53:43 >

• Suç o adamlarda değil bunlara bu olanağı sağlayan yapımcılarda hocam..Onlarda bunu suyunu çıkarana kadar kullanıyor işte marifetmiş gibi, sırf takipçi kasıp para kazanmak için !!

• beğensek de beğenmesek de youtube ve twitch gibi platformları milyonlarca insan takip ediyor artık, insanlar oyun almadan önce gameplay videolarına bakıyor sevdiği yayıncıların yorumlarını dinliyor dergi incelemesi okumak yerine. oyun çıkışından 10-15 gün önce bu derece ortalığa salınmasından ben de hoşnut değilim o ayrı konu. dark souls 3'te de aynı muhabbet olmuştu.
  • Kutulu alayım dedim bari şu oyunu indirim çeki+bonus ile epey uyguna gelecekti bana ama ses seda yok!! Millet bitirdi youtube de biz daha bekleyelim..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun hakkında görüş yorum vs okuyalım dedim konuya girdim.

Yine oyunun mekaniği oynanışı grafiği dışında her şey konuşulmuş. İzlemek istemiyorsan YouTube'da tıklama linke bu kadar basit. tek bir gameplay izlemedim cok da memnunum.

Her şeyi bıraktım, oyunu alan arkadaşlar varsa oynadıkça yazmalarını bekliyoruz.

• Youtuberlara abone olmayın bence özellikle letsplay yapanlara. Çoğu tırt zaten twitche hiç girmiyorum zaten orası tam cehennem. Oyun muhabbeti vs yapanları izliyorum.

• Abi ne olursa olsun youtube'a girmeyin gameplay v.s için. Tam bir spoiler bataklığı. 1-2 video izleyince direkt final bossa kadar gösteriyor.

• Shadow of the Colossus | Çıkış Fragmanı | PS4

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.