Şimdi Ara

SHADOW OF THE COLOSSUS REMAKE (PLAYSTATION ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
540
Cevap
11
Favori
26.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • remakelerle, remasteredlarla, definitive editionlarla geçen hit exc'lerin çıkmasını yıllarca beklediğimiz koca bir nesil...
  • Geliyor gönlümün efendisi kaldı 1 hafta. Daha önce 2 kere bitirmeye yeltenip çeşitli sorunlardan ötürü bitirememiştim ama bu sefer bitmeli bu oyun. Spotçulara düşmüş oyun sanırım ama bekleyeceğim. Keşke ICO remake de gelse. Remake geçtim aynı şekilde gelse razıyım.
  • Nerelerden Nereye Gelmiş Grafik Olarak...
    SHADOW OF THE COLOSSUS REMAKE (PLAYSTATION ANA KONU)

• Bugün psn den ön siparişi geçtim,hadi hayırlısı.Efsaneyi yeni görsellerle tekrar yaşamak heyecan verici
  • Shadow of the Colossus | Hikaye Fragmanı | PS4

-----

Shadow of the Colossus | Crafting a Colossus | PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 1 Şubat 2018; 22:13:7 >

• Kutulu olarak satışa çıkacak mı ?
  • WizMellin kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Evet.

fiyatını pahalı yapmazlar inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: WizMellin

quote:

Evet.

169 tl kutulu versiyonu
  • Playstation Store da 119 tl. Ordan almak daha mantıklı gibi. Birde ön sipariş verirsek dinamik tema ve alternatif bir kılıç hediye imiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutulu olarak neden ön siparişe çıkmadı bilen varmı?
  • Türkçe mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

Türkçe mi

Evet Türkçe Altyazı
  • Acaba Ankara da satan spotcu var mı? Konsol oyunu falan arada, gelmedi dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

remakelerle, remasteredlarla, definitive editionlarla geçen hit exc'lerin çıkmasını yıllarca beklediğimiz koca bir nesil...

valla katılıyorum eski oyunları böyle oynamak iyi hoş bir özellikti ama her firmanın yeni oyun yerine eskileri pişirip önümüze sunmasından gına geldi desek yeridir.

Ha oynuyor muyuz oynuyoruz bunları da ama bunların yerine yeni oyunları tercih ederdim.

4.nesil remastered nesli oldu resmen.Şimdi son 2 sene geliyor asıl bombalar
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hocam ama şimdi şöyle bir durum da var.Biliyorsunuz insan maddi durumu değişebiliyor.O dönemde yani 2005 yılında adamın PS2'si yoktur, oynayamamistir.Su dönemde parası vardır,PS4'u vardır.Parasi da çoğalmıştır.. Alıp oynayabilir.Misal ben oynamadım :)

• yıllar geçtikçe oyun kütüphanesi genişliyor sevilen seriler artıyor, bu yüzden remasterlar remakeler olması normal. bir sonraki nesil yine olacak bunu kabullenmek lazım. oynamamış olanlar için fırsat. önemli olan bunların yanında yeni kaliteli oyunların da gelmesi. ben bu nesil gayet güzel oyunların çıktığını düşünüyorum, oyun yok diyenlere katılmıyorum tabi ps2 dönemindeki gibi bir durum beklemesin kimse, oyun yapım süreleri çok uzun artık ve insanlar çok daha zor beğenir durumda. bu neslin tek eksik tarafı yeni bir seri pek çıkmamış olması. aklıma ilk horizon geliyor yeni bir ip olarak devamı gelir muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 2 Şubat 2018; 17:45:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

Orijinalden alıntı: WizMellin

quote:

Evet.

169 tl kutulu versiyonu

Nerde hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fly Teknoloji Maduru

Hocam ama şimdi şöyle bir durum da var.Biliyorsunuz insan maddi durumu değişebiliyor.O dönemde yani 2005 yılında adamın PS2'si yoktur, oynayamamistir.Su dönemde parası vardır,PS4'u vardır.Parasi da çoğalmıştır.. Alıp oynayabilir.Misal ben oynamadım :)

orası olayın ayrı boyutu , benim dediğim bu oyunları yıllardır düzenli oynayanlar için ki 18 yaş üzeri nesil de genellikle bunları hep oynadı zamanında

Ha tekrar diyorum yine alıp oynuyoruz ama insan bunların yenilerini oynaysadık keşke de diyor.
  • Shadow of the Colossus | Composer Trailer | PS4

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.