Şimdi Ara

SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
7
Favori
17.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byvolcan

bende tr3 den beri oynarim hocam benimde 2hafta takildiğim bir yer olmuştu. ozamanlar ne youtube var ne çözümler. kendimiz arar bulurduk. bi takildikmi günler haftalar sürerdi çözmek.
    Aynen dostum , çok zevkliydi uzun sure bi bolumu geçemeyip günler sonra geçince mutluluktan havalara ucuyordum nerdeyse.

simdi youtube var oyun çıkmadan videosu çıkıyor

Oyun konsolunun başlangıcında bulunmak ve o eski ama efsane oyunlari oynamak gerçekten ayrıcalık ti . Şuanda halen devam ediyorum ama kıyaslayınca eski zaman çok daha iyiydi. Sadece tombraider değil mumy oyunu vardı belki hatırlarsın oda müthişti atmosfer sesler hala öyle bir korku filmi oynamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bende tr3 den beri oynarim hocam benimde 2hafta takildiğim bir yer olmuştu. ozamanlar ne youtube var ne çözümler. kendimiz arar bulurduk. bi takildikmi günler haftalar sürerdi çözmek.
    Tomb Raider 2’nin başındaki kaplanı öldürdükten sonra yukarı çıkıp karşıya atlanan meşhur yeri hatırlayan var mı? O kadar mantıksız bir atlamaydı ki nereye gideceğimizi bulamamıştık.

• Oyunun su an alternatifi yok yani baska ne alacaksin bunun yerine. Boyle bakarsaniz mantikli almak. Ama serinin eski sevenlerinden biri olarak oyunun bize gore yerinde saymasi cok uzucu. Yine de alip oynayacagiz. Dedigim gibi uncharted disinda oyunun alternatifi yok.

• Neyi paylaşmıyorsunuz anlamak zor. Ülke şartlarında bana görede 200 küsür liralık bir oyun değil. Özellikle nisan ayında aynı paraya gow satın almışken bu oyun için bu fiyat fazla. Ama bu fiyattan alanada ve oyunu beğenene de bir şey diyemem. Açıkçası bende fiyatı düşünce kutulu veya dijital alıp, oynadıktan sonra satarım. Aslında al-sat ile şimdi bile ucuza getirmek mümkün. Yani bu oyunu 20 - 30 liraya oynamak çokta zor değil.

Oyunun asıl problemi ise serinin önceki oyunlardan farkının olmamasından ziyade, yeni seride üçüncü oyuna gelinmesine rağmen hala hikaye, hikaye sunumu ve karakter yaratmadaki sıkıntılar konusunda bir arpa boyu bile yol alınamadı. Sürekli karşılaştırıldığı uncharted ise bu konularda tlou ile zirve, zira bu konuda Naughty Dog firmasının eline su dökebilecek bir başka firma yok. Tabi şöyle bir gerçekte var bu türde 1. Uncharted 2. Tomb Raider 3. ???
    Kısacası; renkler, zevkler ve bütçe :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Katılıyorum hocam hiç Tr oynamamış bir insan bunu beğenebilir fakat önceki oyunu oynayanlar aynı oyuna para vermek istermi orası muamma şu an oyunsuz kaldığım için belki alabilirim ama incelemeler hiç olumlu değil benim için

• Daha önce soruldu mu bilmiyorum çünkü birkaç sayfa bakmaya çalıştım hep alakasız tartışma var. Ben bu oyunu dün çıktı biliyorum. Peki neden sepete ekle dediğimde önsipariş gibi onayla falan geliyor? Adamlar 369'a güncellemeyi mi unuttu yoksa hala önsipariş parasını istiyor?
  • mraltun kullanıcısına yanıt
    öyle onay istiyor hocam tamam deyin geçin 209liraya alinıyor oyun ama fiyat her an güncellenebilir bir önceki oyunun fiyati 280lira oldu bu gün.

• birkaç ss de benden gelsin

• Bi kaç resimde benden.

• Oyunda aksiyon yok ya aksiyon kafayı yiyecem. %50 si bitti 4-5 kere belki silah kullanmışımdır

• Oyunun temel yapısı değişime uğradı, open world ve upgrade olayını şu oyuna hiç yakıştıramadım, ip ucu olmayan zorlu bulmacalarla ve yolun izin belli olmayan sır dolu ilerleyiş şekliyle uzun soluklu bir oyundu Tomb Raider orjinalinde..

Tomb Raider
    Tomb Raider 2 Starring Lara Croft
    Tomb Raider 3 Adventures of Lara Croft
    Tomb Raider 4 the Last Revelation
    Tomb Raider 5 Chronicles

Orjinal seri bu ilk 5tir, daha sonra yapımcı ekip değişime uğradı.

Peki oynanış süresi ne kadar şuan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 16 Eylül 2018; 10:8:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca

Uncharted ve Tomb Raider gibi Adventure/Action türüne firmalar pek girmiyor nedense, heryer fps doldu. Ben bu dalda Indiana Jones serisi tekrar yeni jenerasyonla devam etse rekabet olur diyorum, bu türde oyun kıtlığı var.

Yılların korku türü markası olan, durgun ortamda devamlı gerginlik hissi yaratmış oyunu Resident Evil bile şuan yeni yetmelere özel ekşın zombi vurma oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 16 Eylül 2018; 10:22:8 >
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    20 saate yakin hocam. tabi sizin yeteneğiniz ve oynadıgıniz zorluk moduna göre deyisir zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Oyunda aksiyon yok ya aksiyon kafayı yiyecem. %50 si bitti 4-5 kere belki silah kullanmışımdır
    evet hocam aksiyon bir önceki oyuna göre az belki sonlara doğru artar. bulmaca ve keşif olayi daha ön planda tutulmuş. trophy kasıyorsaniz combat trophylerine dikkat edin hocam. ana hikaye bittikden sonra silahli aksiyon olmadiği için alinamiyormuş.

• quote:

evet hocam aksiyon bir önceki oyuna göre az belki sonlara doğru artar. bulmaca ve keşif olayi daha ön planda tutulmuş. trophy kasıyorsaniz combat trophylerine dikkat edin hocam. ana hikaye bittikden sonra silahli aksiyon olmadiği için alinamiyormuş.

Alıntıları Göster
    Iste benim istedgim bu :)

Eski seriler gibi bulmaca cok aksiyon az ise muhtesem birsey bu

Oyunu almam lazim ozaman benim

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Oyunun temel yapısı değişime uğradı, open world ve upgrade olayını şu oyuna hiç yakıştıramadım, ip ucu olmayan zorlu bulmacalarla ve yolun izin belli olmayan sır dolu ilerleyiş şekliyle uzun soluklu bir oyundu Tomb Raider orjinalinde..

Tomb Raider
    Tomb Raider 2 Starring Lara Croft
    Tomb Raider 3 Adventures of Lara Croft
    Tomb Raider 4 the Last Revelation
    Tomb Raider 5 Chronicles

Orjinal seri bu ilk 5tir, daha sonra yapımcı ekip değişime uğradı.

Peki oynanış süresi ne kadar şuan?
    Aynen öyle. Tomb Raider'ı RPG ve Open World'e çevirdiler. Hiç sevmediğim bir durum. Oyun boyunca boş boş şeyler yapıyorsunuz. Hatta Tomb Raider'ın 2013 yapımı olan da buna dahil. Onu bile sevemedim. Yok kampa geri dön, yok onu topla craft yap, upgrade yap. Tomb Raider dediğin çizgizel olmalı. Geri gitmemelisin. Bu oyunu Far Cry'laştırmamalılar.

• venomstr kullanıcısına yanıt
    İddia ediyorum yeni grafiklerle ilk 5 oyunu aynen yapsınlar, soundtrack leri falan bozmadan aynı oyunu remake yapıp piyasaya sürseler, 5 oyunu da ayrı kutulara basıp tekli satış yapsalar, 5i de ayrı ayrı bu oyundan fazla satar.
    Şuanki oyunlar o eski efsanenin kredisini kullanarak çıkmış başka bir oyun, "Tomb Raider" ismini kullanıp prim yapıyor ama asla bu değil Tomb Raider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 16 Eylül 2018; 16:36:50 >
  • Oyunu bugün bitirdim. Tabi ki yüzde yüz değil ama güzel bir oynanış süresi oluyor.

Ben değer kaybetmesin diye oyunu hemen nakite çevirdim.

Alıp oynanır, etraf gezilir, tomb challengelar filan yapılır ama kesinlikle arşivde tutulur değil.

Güzel bir sonu da var. Açık bırakmışlar devam oyunda gelebilir bu evrende ya da farklı muhabbetlere girecekler.
  • Vio35 kullanıcısına yanıt
    New game+ yok değil mi dostum?

• Var hocam. Ben sadece oyunu elden çıkarmak için new game plus+ a başlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.