Şimdi Ara

Shadow of War Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [%100 ~ ÇIKTI] /_Apex Çeviri_\ (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
33
Favori
32.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • High Resolution Texture Pack ve 4K Cinematic Pack yamayı bozarmı acaba ? yoksa alakası yokmu :D
  • erenbb34 kullanıcısına yanıt
    Alakası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklüyürüz yanuyürüz füat abi
  • Beyler ben oyunu 26 saatte her şeyiyle bütün görevleriyle 100 de 100 bitirdm. Daha yamayı test edemeniz, tamam oyunu bitiriyosunuz eksik olan yerleri yeniden yapıyosunuz ama hade daha. O kadar kişi bekliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ghjmnTr

Beyler ben oyunu 26 saatte her şeyiyle bütün görevleriyle 100 de 100 bitirdm. Daha yamayı test edemeniz, tamam oyunu bitiriyosunuz eksik olan yerleri yeniden yapıyosunuz ama hade daha. O kadar kişi bekliyor
    Test tamamlandı. Dosya koruması ve satış kanallarıyla uğraşıyoruz.
  • ghjmnTr G kullanıcısına yanıt
    Bu oyunu %100 her şeyiyle beraber 26 saatte bitirmeniz mümkün değil.Trainer ile mi oynadınız acaba ?

Komple bitirme süresi
    Completionist
    55½ Hours
  • 26 saat bu oyun için az bir süre ya trainer ya da cheat kullanmak lazım.
  • Şu yamayı mart nisan mayıs döneminde oyunsuz zamana denk getiremediniz arkadaş, rdr 2 yaması çıkacak, horizon gelecek, cyber gelecek !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeye sıra gelir hocam merak etmeyin. :)
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Oyunu 3. Bitirişim. Dolayısıyla oyunu gezmeden paso hızlıca görevleri yaparak deneyebilirsin. Oyun zaten kendini sürekli tekrar eden ve yeni birşey vermeyen oyun. O yüzden ezberlenmesi çok kolay. Sadece hikaye önemli benim için, onlarıda izlemeden geçtim son oyunda, buda süreyi epey bi kısalttı. Yani anlayacağınız hangi savaş beyi nasıl ölür zayıf yanı ney hepsini biliyorum. Deneyin isterseniz. Bu arada yamanın bitmesi çok güzel olmuş. Ayarlayın şunları alalım hemen yamayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barisijenn

Test tamamlandı. Dosya koruması ve satış kanallarıyla uğraşıyoruz.

Alıntıları Göster
    Tahmini olarak bu dedikleriniz ne kadar sürer acaba mümkünse öğrenebilir miyiz ?
  • Türkçe yama yapılacak deyince oyunu indirdim. 2 aydır sizi bekliyorum oynamak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hrz20

Tahmini olarak bu dedikleriniz ne kadar sürer acaba mümkünse öğrenebilir miyiz ?

Alıntıları Göster
    İşin programlama kısmıyla ben ilgilenmiyorum, ekipte başka arkadaşlar ilgileniyor. Keza satış kanalları konusunda da öyle. Bu sebeple benim tahmini bir süre vermem güç. Kendi tahminimi sorarsan 1 hafta sürmez diye ümit ediyorum ama tekrar ediyorum, benim ilgilendiğim bir konu değil. Sadece süreçten haberdarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaceİnMirror

Bu mesaj silindi.
    Hâlâ birçok çevirimiz ücretsiz. İleride çıkacak olan Mafia 1 gibi büyük ölçekli bir yapım da buna dahil. SoW'da yaşanan problemler, çevirmen sıkıntıları, araç sıkıntısı ve daha bilmediğiniz birçok süreçten ötürü ücretli olmasına karar kılındı. Şimdi oturup tekrar düşünmeni tavsiye ediyorum, "neden?" diye..
  • Cevap verdiğin için çok teşekkürler. En kısa zamanda çıkması dileğiyle ve tüm ekibe kolay gelsin umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hrz20 -- 7 Temmuz 2020; 20:38:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaceİnMirror

Bu mesaj silindi.
    Gayet güzel cevap verdiğimi düşünüyorum. Son cümlede de sorduğun soruyu bir de kendine sormanı sağlamaktı amacım, görünen o ki henüz o seviyeye gelememişsin. Eleştirmediğimi belirterek demişsin de, önce eleştiri nasıl yapılır onu öğrenmen gerek. "Evet millet ücretli çeviri yapanlar kadrosuna yeni bir ekip katıldı." bu nasıl cümle? Kimi kimden ayrıştırıyorsun? Ücretli çeviri yapan ekipleri mi kötülüyorsun? Daha önce işin bu tarafında hiç olmadan nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun?

Mafia 1 Remake için kimsenin bize bir şey bırakmasını beklediğimiz yok. Ücretli veya ücretsiz çevirmek isteyen her ekip çevirebilir. Biz ücretsiz olarak çevirip yayınlayacağız, hepsi bu.

Nereden eleştiririm diye bir taraflarını yırtıyorsun ama üzgünüm burada sana prim yok. :)

• SOW çeviren ekip başınıza nasıl bir bela aldınız😂 Yaptığınız her şey, söylediğiniz her söz olay oluyor.😂 Aga koyun yamayı siteye millet bi sussun.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.