Şimdi Ara

Shadow Warrior Türkçe Yama ( İstek Üzerine ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
6.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin sayende bi 15 saat daha oynayacağız. Kolay Gelsin.
  • Öncelikle yama için şimdiden teşekkürler, uzun zamandır bekliyordum. Umarım bi aksaklık olmaz ve sonunda çıkar. Ayrıca yama ne duru ilerleme var mı?
  • Merakla bekliyoruz.... Kolay gelsin.
  • Kolay gelsin. Son durum nedir acaba.
  • Tr yama çıkarsa oynarım
  • Samuray kılıçımızla iblis kesmek için sabırsızlıkla beklemedeyiz. Kolay gelsin.
  • Acaba yama ile ilgili bir gelişme var mı ?
  • Bu oyunu ben kendimce yavaş yavaş çevirisi yapıyordum. Sonra arkadaşın açtığı konuyu gördüm mesaj attım gel beraber yapalım yamayı diye. Ama arkadaş yanaşmadı 2 kişi çalışamayacağını söyledi. Ben de tamamen iyi niyetle o zaman çevirdiğim yere kadar olan kısmı ve türkçe karakter desteğini vereyim dedim ve verdim. Şimdi bu arkadaş 20 gündür forumda yok. Bu işi böyle sulandıracağınıza hiç başlamayın çalışan arkadaşların da emeğine balta vurmayın be arkadaş.
  • Olmayacak gibi duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sen tekrar devam edemez misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu yama bu yüzden çıkmıyor adam geliyor çeviricem diyor çevirmiyor nasıl insan bunlar anlamak zor. Çevirmeyeceksen niye gelip çeviricem diyorsun.

Oyunu 1-2 gün önce indirimde aldım şuan oynamayı düşünmüyorum çevirirsen yamanı kurar zevkle oynarım çevirmezsende artık hikayeyi anlamadan pata küte giderek oynarım.
  • Ben yoğun birisi olduğum için insanlara haber vermek istemedim çünkü böyle haber verince bir beklenti oluşuyor. Ben yine de yavaş yavaş çeviriyorum biraz zaman alabilir.
  • Oyunu çeviren herkese teşekkürler beklemedeyiz umarım konuyu açan veya İki Nokta Sırt Sırta arkadaşlardan birisi çevirir ve bize sunar şimdiden kolay gelsin ve teşekkürler.
  • iyi çalışmalar bekliyoruz.
  • Dostum yamanın durumu nedir daha önce yarıda bırakmıştım çıkarsa tekrar oynamak isterim
  • Merhaba.
    Çeviriye devam ediyor musunuz? Oyun %90 indirime girdi.
  • ÇEviriye devam edemiyorum. Bilgisayarıma polis el koydu. Ohal bitene kadar da alamam gibi.
  • Geçmiş olsun. Hayırdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu daha önce duymadım ama yaması çıkarsa alır oynarım :)
  • İlk başta sevindim ama son mesajları okudukça üzüldüm açıkcası. Güzel bir oyun, bu kadar çevrilmiş. Keşke tamamlanabilse.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.