Şimdi Ara

shadowlands demon hunter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce SL de havoc demon hunter oynanır mı? Fena nerf yemiş gibi gözüküyor, şimdiden havoc dh B-tier olacak falan diyenler var

• Evet bende okuduğum ve bildiğim kadarıyla nerf geliyor. Özellikle fury doldurma konusunda sıkıntı olacak diye biliyorum.
  • İyi bir haber daha umarım daha iyi nerflerler sırada şu ölmeyen healerlar olur.
  • Bence o classı komple silsinler.Kolsuzlar için yapılmış bir class bu oyunda kolsuzlar hiç olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslan

Bence o classı komple silsinler.Kolsuzlar için yapılmış bir class bu oyunda kolsuzlar hiç olmasın.
    Valla abi World PvP'de görüyorum normalde PvP yapan birisi değilim fakat gördüğüm iki tane can sıkıcı şeyi söyliyeyim
    1-Demon huntard
    2-ölmeyen healerlar

şimdi bunları görünce direk kaçıyorum tamamen zaman kaybı bu şekilde PvP olsa ne olur olmasa ne olur!!
    yani normalde 3 kişi birisine dalıyorsa o birisi ölmesi lazım mantıken
    fakat ölmeyip öldürüp birde üstüne kaçabiliyor bu nasıl bir oyun arkadaş
    sanki yeni çıkmış bir oyun gibi resmen alay ediyorlar oyuncular ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 25 Eylül 2020; 11:56:28 >
  • Okumadım ne nerf geldi. Basacak yeni tuş falan mı eklemişler. 3 yerine 4 tuşa basmak zorlarına gider bunların.
  • Arenada 2.4k+ demon hunterım. Demon hunterlar an itibariyle ciddi anlamda tanklar. Classın cc dışında ölmesi cidden zor eğer dh ne yaptığını biliyorsa healerı ccye soksanız bile. Self heal+Dodge ve mobility gerçekten iyi bir combo. Shadowlands betada yine arenalarda denedim classı ancak ciddi anlamda nerflendi. Self heal düştü ayrıca artık Blade Dance dodge vermiyor. Blur nerflendi, vision of perfection olmadan meta cdsi daha uzun, demonic talentının meta süresi düştü. Bunlar birleşince class top tier olmaktan çıktı. Retailde %55 civarı meta uptime varken artık bu yarısına inmiş durumda. Arenada şu an için betada hunter/warrior/rogue/monk/dk çok daha iyi pickler melee olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WindyAdmiral -- 25 Eylül 2020; 11:22:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demon hunter dan bu kadar nefret edildiğini bilmiyordum Ben genelde görev yapıyor haritayı falan dolanıyorum, dh de en sevdiğim şey mobilite oraya buraya zıplayıp glide yapmayı seviyorum. Şuan frost dk kasıyorum, bence bu da basit bir karakter skill barda hangi skill parlarsa ona basıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.