Şimdi Ara

Shadowmourne Hungers!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz geç oldu ama kusura bakmayın artık, idare edin.

Shadowmourne Hungers!

Shadowmourne Hungers!

Bu da geçen aldığım ICC10 mountu "Bloodbathed Frostbrood Vanquisher"

Shadowmourne Hungers!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dübel -- 3 Eylül 2010; 1:31:39 >

• Tebrikler
  • Tebrikler bglarda falan doğrarsın artık milleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drizzt Do'Urden -- 3 Eylül 2010; 2:41:33 >
  • GZ BRA!

(Mr. heves kaçıran diyor ki: Cataclysm yeşilleri bundan daha iyi.Waste of time)

(Mr. kıskanç diyor ki:
    ?
  • Cataclysm ne zaman geliyor

Tebrikler
  • Gz.

Outlandde kasarken palanın biri geldi elinde vardı bu zamazingodan 13k hp üstüne üstlük tankım tek attı beyaz damage olarak. Vay hayvan dedim logout olup çarı sildim. :P
  • Teşekkürler arkadaşlar. Ben de show-off yapmadım demem artık, bu ukteyle öbür dünyaya göç etmeyeceğim

Eğer yanıma iyi bir healer bulabilirsem 2v2 arena yapmayı planlıyorum. Bakalım, pek yetenekli değilimdir PvPde ama
  • tebrikler.
    bakınca insanın içi bir hoş oluyor.ben bu gidişle bizim evin alt tarafında bulunan demirciye gidip yaptırıcam kendime bir tane

bu arada dün geçe bana ezik diyen 3 tane kendini bilmeze selam söylüyorum buradan.karakterlerine item dizmekle adam olmak arasındaki farkı öğrensinler artık.onları medyum memişe havale ediyorum.cin kaçmış içlerine
  • Tebrikler hocam.Bunları yapmak gerçekten emek ister helal olsun valla

Bu arada bu shadowmourne oyundaki en iyi weapon dediler casterlara ve diğer axe kullanamayan classlara haksızlık olmuyor mu neden en iyi weapon axe?Casterların da shadowmourne gibi bir silahı var mıdır acaba?
  • Hayırlı olsun,güle güle kullanda söylemeden edemiycem Shadowmourne dışındaki itemler tam bir pug charı

Bide hit ratingin capin zaten 111 üstünde,neden hala 5/5 tier giyip hit veren tier eldiven parçasını ve botu kullanıyorsun?
  • Guildım çok hardcore bir guild değil, zaten normale göre 2 kat sürede alabildim. Progressimiz çok iyi olmadığından üstümdeki itemlar da çok iyi değil evet.

Nerdeyse full 264 olunca, ileride alabileceğim itemlar için gearda tekrar düzenlemeye gidiyorum, bu da an itibariyle çok fazla hitim olmasına sebep oldu. Ama istediklerimi alırsam hit tekrar 260-270lere doğru kayacak. Geçiş süreci yani
  • Tebrikler Emin .. Güle güle kullan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Tebrikler Emin .. Güle güle kullan..

Saol tosunum, bir ara bu shardlar hiç bitmeyecek zannetmiştim
  • Hayırlı olsun.
    Acaba replikası felan var mıdır bunun? Kullanmak güzel olurdu.
    "Plus, I heard it procs naked ladies."
  • tebrikler, güle güle kullan, kaş göz aç
  • "Girls will throw their panties at me"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.