Şimdi Ara

Shadows of The Damned (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
4.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun az önce elime ulaştı, yaklaşık yarım saat falan oynadım... Açıkçası beklentilerimin yüksek olduğu bir oyundu ve bıraktığım yere kadar gayet kaliteli olduğunu söyleyebilirim, lakin direk PS3 için siparişi verdim. Gece işlerim biter bitmez SS'e, detaya boğarım burayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 18 Haziran 2011; 18:23:21 >
  • Gameplay videolar hiç tatmin etmedi ben pass geçiyorum bu oyunu.
  • Resident evil'in klasik olmuş eski serilerinin yapımcısı Mikami'nin yaptığı bu oyundan oldukça umutluydum..Sanırım ,Mikami de modaya uydu ve böyle bol aksiyonlu bir shooter oyunu çıkardı.. İndirip indirmemekte kararsızım...Videoya göre konuşacak olursak çok sıradan bir oyun gibi görünüyor...Oynayan diğer arkadaşların da yorumlarını okuyayım..Ondan sonra bakarız...
  • oynayan arkadaşlar daha çok bilgi verirler inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Gameplay videolar hiç tatmin etmedi ben pass geçiyorum bu oyunu.

aynen .. çok çoluk çocuk oyunu gibi
  • Eğer sizi için; Suda51 (No more Hereos - killer7) , Shinji Mikami (Resident Evil) ve Akira Yamaoka (Silent Hill ) isimleri bir şey ifade ediyorsa zaten karşınıza ne çıkacağını da biliyorsunuzdur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Gameplay videolar hiç tatmin etmedi ben pass geçiyorum bu oyunu.

aynen .. çok çoluk çocuk oyunu gibi

Çoluk çocuk oyunu mu? Hahaha hiç güleceğim yoktu. Oyunu oynamadan daha fazla yorumda bulunup batma istersen
  • Suda 51 kötü iş yapmaz. Ben oynayacağım oyunu.
  • arkadaşlar oyunu 20 dk oynadım hiç düşünmeden oynayın derim ..... eğer bu oyundan not kırarlarsa tek kıracakları şey oyunun biraz gerilimden çok makaraya sarmasıdır.
  • Tatil sezonu geldiği için işe güce kafa yormaktan bugün tadımlık oynayabildim oyunu ama oynadığım kadarıyla bile cidden hayran kaldım!!

Bu yıl Alice'i saymazsak eğer EA klasikleşmiş taktiği ile her zaman ki gibi yaz aylarını çok iyi değerlendiriyor, hatta bu sefer süper bir yapım ortaya çıkmış. Lakin yapımcı ekibin ultra kaliteli olduğunu zaten biliyorsunuz, ayrıyetten Akira Yamaoka hayranlarının coşacağını şimdiden söyleyeyim. Oyuna gelirsek, dediğim gibi tadımlık oynayabildiğim için bütün detayları yazamayacağım. İlk önce, oyuna başladığınızda olayların başlangıcı birden gelişiyor fakat bu hızlı geçiş kesinlikle ne olup bittiğine dair sizde büyük bir merak uyandırıyor, son zamanlarda gördüğüm en güzel başlangıç sahnelerinden birini yaşadım şahsen. Görsellik kalitelinin biraz altında kalıyor ama atmosfer herşeyi ile dört dörtlük olduğu için fazla dikkatinizi çekmiyor. Görsellikte en çok hoşuma giden detay, ışıklandırmanın kaliteli olmasından dolayı ortaya çıkan gerçek zamanlı ışıklandırma şöleni oldu. Kaliteli bir TV'ye sahipseniz eğer görselliğin fotojenik açıdan da sağlam olduğunu hemen anlayacaksınız. Kontroller ve tuş dağılımı Resident Evil 4 ve 5 oynlarından tanıdık gelecek, çünkü işin içinde Mikami usta var. Hatta Leon'un pencere atlayışlarının, taklalarının çoğunu karakterimiz Garcia'da yapabiliyor. Silahlarımızı oluşturan ve aynı zamanda çenesi biraz düşük olan kuru kafa oyuna başka bir hava katıyor,, düşünce olarak gerçekten çok çok iyi. Düşman ve Boss tasarımları ise inanılmaz görünüyor ve çok yaratıcılar. Şimdilik bu kadar detaya giriyorum, ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; kendine has tarzı ve bilhassa atmosferi ile harikulade bir oyun. İndirsem mi, satın alsam mı gibi ikilemlere girmeden derhal temin edin, geceleriniz şenlensin.

Bir kaç SS koyalım...

Shadows of The Damned

Shadows of The Damned

Shadows of The Damned

Shadows of The Damned

Shadows of The Damned

Shadows of The Damned

• bende oynadım biraz fena değil gibi gözüküyor , sonuçta pc ye çıkmayan bir oyun yani bunlarıda oyanamayacaksan yatar makine hedef almak biraz zor geldi yalnız bana , kafalardan alamıyorum hassasiyeti kıstım biraz bakalım alışabilcekmiyim
  • ssler çok iyi
  • ICOSolidEye@
    Ellerine sağlık hocam. Çok iyi açıklamışsın.

evohan@ Doğru diyorsun. Sırf konsollara ex. diye insan merak edip denemeli.

Bu arada oyunda baya bir ilerledim. Gittikçe daha da güzelleşiyor. Çok komik bir bölüme geldim. O bölüme gelince kurukafaya çok güleceksiniz
    Yalnız oyun ''mature'' olarak sınıflandırılmasını çok iyi vermiş. Kan,vahşet,çıplaklık,psikopatlık herşey var.

Edit: Ufak zevkli mini oyunlar da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 19 Haziran 2011; 3:16:12 >
  • bukadar yorum dan sornra bu oyun aklımı çeldi dorusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubberkay

bukadar yorum dan sornra bu oyun aklımı çeldi dorusu.

aynen
  • görüntüler gayet tatmin edici..oynanabilirlik..castle. darksider dante inf.dmc sevdinizse bu oyunuda seversiniz..
    silahlar çok hoş...action bulmacasürekleyici.sıkmıyor sizi..
    mekanlarda fantasy...ea yapıyor yapınca......
  • Valla bence oyun şahane.
    Belki bi Masterpiece değil ama yeterinde iyi.
    Grafikler falan fena değil. Atmosfer çok sağlam bana kalırsa.
    Silahlar falan da iyi. Oyun oynatıyor kendini yani. Komedi unsurları da cabası.
    Ben çok sevdim başladım bırakamadım bi türlü hala oynuyorum

Konuyu açıp oyunu bu oyunla tanışmamı sağlayan Estheim'a da çok teşekkür ediyorum burdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Valla bence oyun şahane.
    Belki bi Masterpiece değil ama yeterinde iyi.
    Grafikler falan fena değil. Atmosfer çok sağlam bana kalırsa.
    Silahlar falan da iyi. Oyun oynatıyor kendini yani. Komedi unsurları da cabası.
    Ben çok sevdim başladım bırakamadım bi türlü hala oynuyorum

Konuyu açıp oyunu bu oyunla tanışmamı sağlayan Estheim'a da çok teşekkür ediyorum burdan.

Önemli değil Oyunun konusunu göremeyince çok şaşırdım.Sonra en iyisi ben açayım dedim.
    Oyunu beğenenleri görmek gerçekten sevindirici . Dediğin gibi başına oturduğunda kalkamıyosun.Çok eğlenceli olmuş. Sanırım diğer oyunlar gibi iyi reklamı yapılmadığı için ya da SS'ler tatmin edici gelmediği için çoğu pas geçiyor.
    Yeri gelmişken söyliyeyim, oyunda birçok gerilim sahnesi var.Özellikle Paula kovalarken baya bir geriliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 20 Haziran 2011; 2:47:52 >

• Kapağa bakınca da çok dandik bir oyun gibi duruyor insan adam gibi bir kapak yapardı şu oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Kapağa bakınca da çok dandik bir oyun gibi duruyor insan adam gibi bir kapak yapardı şu oyuna

kapağa göre oyun alan yurdum insanı nasıl olsa sebil oynayın bakalım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.