Şimdi Ara

**** SHAİRİM YOKSA BEN DE YOKUM ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • shairim,fikom,BABAM yoksa ben de yokum.şimdi siz diyeceksiniz ki sen zaten hiç olmamıştın.ben 29 ekim 2004 te katılmıştım ve onun sayesinde üye olmuştum.bugüne kadar da elimden geldiğince takip ediyordum forumu ve özellikle de onun açtığı topicleri.mesaj yazmayı sevmiyorum.ama madem ki babam,canımın içi bir karar vermiş bize de bu karara saygı duymak düşer.dön diyecem şimdi,bırakma gitme diyecem ama bilirim ki ağzından söz bi kere çıkar.( baba darılma ama birazda inatçısın).umarım beni şaşırtır girer ve okursun bunları.

• yaw sanki adamı kovduk mu da o yoksa ben de yokum diyorsun. ne alakası var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro24

shairim,fikom,BABAM yoksa ben de yokum.şimdi siz diyeceksiniz ki sen zaten hiç olmamıştın.ben 29 ekim 2004 te katılmıştım ve onun sayesinde üye olmuştum.bugüne kadar da elimden geldiğince takip ediyordum forumu ve özellikle de onun açtığı topicleri.mesaj yazmayı sevmiyorum.ama madem ki babam,canımın içi bir karar vermiş bize de bu karara saygı duymak düşer.dön diyecem şimdi,bırakma gitme diyecem ama bilirim ki ağzından söz bi kere çıkar.( baba darılma ama birazda inatçısın).umarım beni şaşırtır girer ve okursun bunları.

fiko beni de çok üzdü.. onu ço kseviyorum ama kararlı gözküyo.. belki bir kaç gün ayrı kalırsa daha rahat düşünür..
  • quote:

shairim,fikom,BABAM yoksa ben de yokum.şimdi siz diyeceksiniz ki sen zaten hiç olmamıştın.ben 29 ekim 2004 te katılmıştım ve onun sayesinde üye olmuştum.bugüne kadar da elimden geldiğince takip ediyordum forumu ve özellikle de onun açtığı topicleri.mesaj yazmayı sevmiyorum.ama madem ki babam,canımın içi bir karar vermiş bize de bu karara saygı duymak düşer.dön diyecem şimdi,bırakma gitme diyecem ama bilirim ki ağzından söz bi kere çıkar.( baba darılma ama birazda inatçısın).umarım beni şaşırtır girer ve okursun bunları.

gazla
  • ben fransız kaldım olaya, shairim niye gidiyo
  • işte bunu bir kaç kişiden başka kimse bilmiyor..
  • bunalıma girmiş gene, hava değişikliğ verdiler.
  • Aldırma deli gönlüm..
    giden gitsin sen şarkılar söyle içinden bosver...

selametle...
  • güle güle
  • FİKRETİN BEN YAKIN ARKADAŞIYIM BEYLER özel sbepler gitme sebebi ama kendisiyle konuşştum geliyor merak etmeyin
  • inş gelir,bekliyoruz kardeşimizi,yokluğu bizi çok üzer!!!
  • onun yokluğu elbette ki çok üzer. bende onu razı etmeye çalışıyorum ama tekrar tekrar söylüyorum biraz zamana ihtiyacı var. gitme sebebini bir kaç kişiden başkası bilmiyor demişler. evet doğrudur. bu bir kaç kişinin içindeyim ve fiko kendine göre haklı.. ama biz onu bırakmayacağız. o bizim en değerli arkadaşımız. onu herkez çok seviyor...
  • i love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikooooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kiapus

i love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikooooo

['(][:''(][:'('(][:'('(]]](]:'(]

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kiapus

i love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikoooooi love you fikooooo i love you fikooooo

['(][:''(][:'('(][:'('(]]](]:'(]

/>
    />
    />
    />
    />

seni seven çok kişi var. bu kadar kişiyi ama en başta beni üzmeye hiç hakkın yok..

• hangi özel sebep forumu bıraktıracak kadar özel olabilir ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.