Şimdi Ara

Shaiya Online(aeriagames) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
0
Favori
120.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw arkadaşlar sormak istediğim 2 soru var ilk olarak max level kaç ikincisi ise diyelimki normal mod seçtim 50level oldum hard mode açıldı şimdi ben 50level olarakmı devam edecem yoksa silbaştan yani sıfırdanmı kascam tekrar eğer bu şekildeyse saçma olmuş bence
  • ben oyundayim beyler ne aztiniz hangi serverdesiniz bir araya gelip beraber takilalim herkeze ii oyunlar
  • kimse oynamıyormu bu oyunu be gırdım gayet guzel bı oyun aslında oynıyan varsa burdan konusalım
  • gerçekten cok iyi kaliteli bi oyun, ama bıraktım tekrar başlasam dıyorum ama başka oyunlar bekliyorum.

Eğer ben oyun bekliyemem oynamak istiyorum dıyorsanız sadece shaiya yı indirin oynayın yeter ,başka hiçbir oyuna gerek yok
  • Vallaha arkadaslar ben ındırdım oynyuorum lv 14 um cok zevklı bır oyun grafıklerıde cok guzel herkeze tavfıye ederım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlricDoRei

Yaw arkadaşlar sormak istediğim 2 soru var ilk olarak max level kaç ikincisi ise diyelimki normal mod seçtim 50level oldum hard mode açıldı şimdi ben 50level olarakmı devam edecem yoksa silbaştan yani sıfırdanmı kascam tekrar eğer bu şekildeyse saçma olmuş bence
  • max lv ı bende bılmıyorum ama lv 50 oldugunda hard mode acılıyo 0 dan tekrar hard modede ıstedıgın charı tekrar kasıyorsun 50 lv normal mode duruyo hard modede 50 olunca ultumet mode acılıyo ve 0 dan gene kasıyorsun ama olayın ılgınc tarafı sukı her mode degıstırdıgınde tekrar kastıgında daha saglam daha sert oluyorsun :D her 50 olup tekrar char actıgında daha da guclenyıorsun umarım yardımcı olmusumdur
  • quote:

Orjinalden alıntı: TnnT

max lv ı bende bılmıyorum ama lv 50 oldugunda hard mode acılıyo 0 dan tekrar hard modede ıstedıgın charı tekrar kasıyorsun 50 lv normal mode duruyo hard modede 50 olunca ultumet mode acılıyo ve 0 dan gene kasıyorsun ama olayın ılgınc tarafı sukı her mode degıstırdıgınde tekrar kastıgında daha saglam daha sert oluyorsun :D her 50 olup tekrar char actıgında daha da guclenyıorsun umarım yardımcı olmusumdur

saolasın bende başlamayacağım sıkıntıdan oyun kalmadı :D yaw birde ozaman daha önce kastıgımız charın bi anlamı olmuyor :S ayrıca ultimateyi önermiyolar çünki ölürsen 3dk içinde kaldırılman lazım yoksa charın siliniyomuş benim burda aklıma takılan şu biri tarafındanmı kaldırılaacam yoksa öldügümde townmu çekecem biri tarafından kaldırılırsan eğer bence bi saçmalık daha şu oyunda level işini düzgün yapsalar bence daha iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 7 Mayıs 2008; 9:30:19 >

• merhaba arkadaşlar ben ELITE_TURKS Guildinin kurucusu oyun içindeki isimlerim şöyle, ( LAILAH Server 'i )
    normal mode---> KENOBI ( fighter)
    hard mode-----> KENOBI. ( Archer )
    ultimate mode ----> CELLAT ( Archer )
    Guildimiz alliance of light ( iyiler tarafı ), guild sıralamasında 12 sıradadır. Keolloseou da guild master dan başvuru yapabilirsiniz.
    KURALLARIMIZ:
    1. türk olmak (çok cana yakın ve sevdiğimiz 2 tane yabancı üyemiz var )
    2. küfür etmemek
    3. Kesinlikle KS yapmamak
    4. MMORPG kuralşlarına uygun hareket etmek.
    kolay gelsin
  • 23 lvl fıghterdım sızın clandaydım bıraktım acaba yenıdenmı başlasam ya rohan onlineı beklıyorum ama ne yapsam

Bu arada ödül almıs oyun ya en iyi grafik en iyi oynanıs mı ne yazıyor orda bravo vallah
  • super oyun ya tek kelimeyle.grafikleriyle free to play butun oyunlara farkini koyar.bi sro sever olarak srodan bile iyi grafikleri oldugunu dusunuyorum.yanliz daha oyunu tam cozemedigimdende olabilir ama sronun su an gozumdeki tek artisi konusu ve aksiyonlari.yani thief hunter trader olayi.onun haricinde cok zevkli bi oyun cok az lag var dc yok bu en buyuk artisi(simdilik tabi ilerde cok ragbet gorurse noolur bilmem)butun charlari denedim ve bi pwp hastasi olarak assasin pwpde en iyi geldi gozume.ard arda stun vurabilmesi cok buyuk bi avantaj.pwpde asas icin en zorlu rakip tanklar onlarda cok gec olmesi dolayisiyla yoksa vurduklari sinek isirigi gibi.asassini biraz kasip kotu izlenimi alabilirsiniz.cunku tamamen combo uzerine kurulmus.yani bu su demek bi skilli kullanmak icin ondan once gereken bi skill var once onunla baslamaniz gerekiyo.combonun ilk 2 skilli zayif gozuksede en son vuruslar saglam oluyo ve hizli kosma gorunmezlik tuzak gibi klasik ama sevilen assasin ozellikleri var ve bu her oyunda oldugu gibi buyuk avantaj sagliyo kesinlikle tavsiye ederim.her charin ayri bi guzelligi ve ozelligi var.ki zaten chari acicaginiz zaman charin tanitiminda yaziyo ornegin pwpde iyi solo takilmada iyi partyde kotu - partyde iyi solo takilmada kotu gibi.

• uzun zamandır onlıne oyun oynamıyordum en son shaiya oynamıstım guzel oyunda ıs yogunlugundan zaman bulamayınca oynamayı bıraktım
    sımdı tekrar zaman ayırmayaca calısacagım yarıda bıraktıgım karakterlerı oynamaya devam edecegım
    son zamanlarda oynarken sıkılmadıgım nadır oyunlardan bırı
  • okcu ıcın hangi stat dagılmını takip etmeliyim arkadaslar gırıp baslıycam yenıden ama sunu bi ogrenmem lazım
  • Geliyom bende Beyler Oyun hakkında çok bilgili kişiler veyatta konuyu açan arkadaş

Msn den yardım edebilirmi?

SabroN@windowslive.com Herşeyi yaptım Sorunum yok sadice genel bir tanışma ve oyun hakkında kısa bilgi istiyorum.
  • baya zevkli sıçramasına bayıldım arada bi ışık geliyor üzerinize alt tarafta bi yer var orası boşaldıkça geliyor o nedir aceba
  • Arkadaşlar 19 lvl oldum Fighter im

Puanları 3 STR 2 REC olarak veriyorum.

O Gelen ışık Blees of God yani tanrılar tarafından kutsanıyorsun.

+Hp
    +Critical vuruş
    +Exp

Geliyor...

Yani O geldiği zaman Direk Sarı renkli isimi olan canavarlara gidip bitene kadar ıkınıp kasıyorsun.
    imzada msn var ekleyin konuşak

insanım Oyunda
  • ya ben easy i seçmiştim

Nolcak şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

ya ben easy i seçmiştim

Nolcak şimdi

Bence normal olarak yeniden basla. Fazla sürmez zaten 19-20 olman. Ama stat dagilimini 3str+2dex yaparsan daha iyi olur.
    Benim de fighter karakterim var. 3str+1dex+1luck seklinde veriyorum ve gayet memnunum.
    Hem hic miss vurus olmuyor hem de luck verdigimden dolayi her yaratikta muhakkak 1-2 kere critical vuruyor.
    Tabi bu sadece tercih meselesi, ama dex vermen sart gibi. Ben de ELITE_TURKS guild'indeyim bu arada : )
  • oyunun grafikleri çok başarılı.birazda oynanışa bakalım nasılmış.yükledim deniyorum hadi bakalım.bi sınıf önerisi var mı sizlerden? yani pvp var mı oyunda?
  • Arkadaşlar biri msn i eklesinde konuşak tek türk oynanmıyor
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.