Şimdi Ara

Shaiya Online(aeriagames) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
0
Favori
120.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pvp de öldüğümüzde para güzreimizdeki apra düşüyromu paray koyacak bir yerde bulamadım :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: EskiyeNi

pvp de öldüğümüzde para güzreimizdeki apra düşüyromu paray koyacak bir yerde bulamadım :S

gitmiyormus
  • arkadaşlar şimdi ben bu oyuna başladım. Defender açtım char olarak. Şimdi bu skiller ne işe yarar sonra gider pvp yi nerde yaparız merkez köye (:D) ışınlanabiliyoz mu. knighttaki gibi gate varmı ?
    bu konuda bilgili bir arkadaş biraz açıklama yaparsa bilmeyen arkadaşlarda öğrenmiş olur şimdiden saolun
  • pvp dusunuyorsan defender tamamen pvp ustune bır karakter olmadıgı ıcın sıkılabılırsın
  • bn paso pvp düşünüyorum bn ne açıyım
  • tamam o zaman şöyle sorayım. Defender bu oyunda ne işe yarar pvp de nasıl etkili olur bu büyüleri falan var onlar ne işe yarıyor.
    defender olmadan ne olmaz. Defender bu oyunda neyin vazgeçilmezidir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: redirect

tamam o zaman şöyle sorayım. Defender bu oyunda ne işe yarar pvp de nasıl etkili olur bu büyüleri falan var onlar ne işe yarıyor.
    defender olmadan ne olmaz. Defender bu oyunda neyin vazgeçilmezidir :)

ben hiç bir zaman defender sevmedim pvp de kimse ona vuramaz canı çoktur ve defansı fazladır.ama sende çok vuramazsın ve ben açtım defenderi sildim.ilerde zindanlar var(dungeon)orda defender adam toplar durur diğerleri vurur priest healler.bence açmanı tavsiye etmem.açarsan bir büyücü okcu ya da ranger aç,priestte olabilir.
  • oncekı sayfarda kullandıgım mage karakterı hakkında goruslerımı yazdım gerıye donup okumanızı tavsıye ederım
    mage hakkında az cok fıkrınız olur
  • ya ben assasin bir karakter yarattım ama stat konusunda kararsız kaldım

3 dex 1 str 1 luc gıdıyordum ama dex pek bı ıse yramıyor gıbı gorunuyor yada bana ole gelıyor.

acaba dıyorum 1 dex 1 str 1 luc 2 rec mı kullansam bır fıkrı olan varsa solerse sevınırım.

soylede olabılır 1 dex 2 str 1 rec 1 luc bayagı dengelı bır karakter olur sanırım bunu kullanırsam crıtıc sansıda fazla olur ama oyun daıse yararmı :D
  • Arkadaşlar sizlerden Guild Kurmak için yardım bekliyorum Kellosu. daki guild master dan bir türlü yapamadım creat guild den yazdığım hiç bişeyi kabul etmedi yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim.
  • yardımLarınızı bekLiyorum bu forumda fazLa takıLmazdım pokemon da takıLıyordum bi msn atıp oyun hakkında biLGi verir ise süper oLur maiL:handsome_abdus@hotmail.com LamerLer ekLemesin!! oyunu iyi biLen ekLesin oyun yükLenior
  • quote:

Orjinalden alıntı: WaChTER

Arkadaşlar sizlerden Guild Kurmak için yardım bekliyorum Kellosu. daki guild master dan bir türlü yapamadım creat guild den yazdığım hiç bişeyi kabul etmedi yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim.

ya sen niye kuruyosun ki 1.serverde isen ELITE_TURKS var 2.guilde gerek yok zaten gelceklerinie zannetmem guild rank listesinde 11.ciyiz:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Treth

ya ben assasin bir karakter yarattım ama stat konusunda kararsız kaldım

3 dex 1 str 1 luc gıdıyordum ama dex pek bı ıse yramıyor gıbı gorunuyor yada bana ole gelıyor.

acaba dıyorum 1 dex 1 str 1 luc 2 rec mı kullansam bır fıkrı olan varsa solerse sevınırım.

soylede olabılır 1 dex 2 str 1 rec 1 luc bayagı dengelı bır karakter olur sanırım bunu kullanırsam crıtıc sansıda fazla olur ama oyun daıse yararmı :D

dex:canavarların sana miss vurmasını sağlar ve benimde bi asassinim var 16 ya kdr biraz str veriyorum daha çok dex ve luck gidiyorum,gerçi forumlarında daha iyi bilgiler var ordan bak bence:)
  • gencler bi sorum olacak magem var defans lazım büyüler için winsdom basiomda savascılara karsı ezik kaliyim istemiorm onlar icin ne basiyim buildim 4 int 1win
  • ben oyunu yeni yükledim ve kurdum sonra aynı sro daki gibi ilk açtığımda update etmeye başladı, buraya kadar normal. ama sonra update tamamlanmadı ve download failed:cannot read the file.c25 hata mesajını verdi oyunu kaldırıp tekrar kurdum ama hiç bi işe yaramadı,bunun nedenini ve çözümünü bilen varmı??yardım lütfen...
  • merhabalar ben ELITE_TURKS guild başkanı
    arkadaşlar guild sitemizden birçok sorularınıza cevap bulabilirsiniz :) teşekkürler
    NOT: Guildimize kayıt için Yaş 16 nın üzerinde olmalı ve en az lvl 20 olmalı
    ELITE_TURKS web sayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asekitmez -- 3 Haziran 2008; 17:11:55 >
  • yha hızlı yüklelnen güzel online oyun yomu
  • Arkadaşlar Mage için stat nasıl olucak çözemedim tam olarak
  • Banada elflerin archer olanlarının statları lazım ayrıca ilk skill ne zaman gelcek ve Borderlande nasıl gidicem :S
  • arkadaşlar oyunu oynarken sabit aralıklarla (6sn) ani bi takılma oluyor ve tekrar devam ediyor, bir türlü cözemedim ayarları dusurdum yukselttım yine aynı ne yapmalıyım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.