bizimde guildimiz vardı bi faydasını göremesekte bugün dağılmış neyseki
guildiniz Lailahtamıydı.
Süper oyuna benziyor ağustosa kaldı artık :(
Ben Lailah'ta dark açtım hiç yok mu türk yaw ? :D
Ben siteye giriyorum register diyince aeria games geliyo ona üye olcam ama üyelik yerinde password kısmı yok biri yardım edbilirmi :S
quote:
Orjinalden alıntı: acemal1
Ben siteye giriyorum register diyince aeria games geliyo ona üye olcam ama üyelik yerinde password kısmı yok biri yardım edbilirmi :S
Password daha sonra olucak sen üye ol ondan sonra mail kutuna mail atacaklar ordaki linke tıklayacan ve ozaman şifre koyucaksın
peki bu mail ne zaman gelcek :S
quote:
Orjinalden alıntı: acemal1
peki bu mail ne zaman gelcek :S
Posta kutusunda önemsizler bölümüne geliyor
mail geldi linke tıkladım sonra ?
Selam millet bende geliyom su an patch yukluyo ama tum konuyu okuyamadim siz bana karakterleri ve ozelliklerini tanitabilirmisiniz ve kısaca bi oyun hakkında bilgi verirmisiniz bide turkler hangi serverda?
simdiden tesekkurler bu arada oyundaki adim DevilDev olcak en cok turk hangi serverde varsa orda baslicam
quote:
Orjinalden alıntı: devildev
Selam millet bende geliyom su an patch yukluyo ama tum konuyu okuyamadim siz bana karakterleri ve ozelliklerini tanitabilirmisiniz ve kısaca bi oyun hakkında bilgi verirmisiniz bide turkler hangi serverda?
simdiden tesekkurler bu arada oyundaki adim DevilDev olcak en cok turk hangi serverde varsa orda baslicam
Server Lailah light tarafındayım Elıte Turks diye guildimiz var nick im Sky_Fire istersen oyunda pm atarsın buraya yazana kadar yardım etmeye çalışırım
tamam Lailah serverinde lightlardanim AloneWolf oyuncu ismim belki degistiririm
son durumu soliyim 9 lwl lim adim Fataliy fighterim oyunun pvp sistemini cok begendim
Oyundaysan sana bir whisper atayım
ciktim artik yarin girerim bundan sonra
quote:
ciktim artik yarin girerim bundan sonra
Tamam bende 43 levelim zaten 50 oldummu hard mode geçicem
ok giricem birazdan oyuna gel istersen
Taman bende şimdi girecem whisper atarım
11 lwl oldum cok eglenceli simdiye kada hic sıkılmadim ama heal sp ve mana potlar nerden aliniyo bulamadim
quote:
11 lwl oldum cok eglenceli simdiye kada hic sıkılmadim ama heal sp ve mana potlar nerden aliniyo bulamadim
Ben sana whisper attım ama görmedim galiba.Medicine Merchant tan alabilirsin