offff archera sinir oldum 5lvlim bi görev var balığa benzer şeyleri kesip item çıkar dio ama acayip güçsüzüm ztn 1 tane atk skilim var onunda cool timesi 30sncanavarlara 12 vuruyorum dierleri en az 30-40 vuruyor ne iştir anlamadım
archerler basda cok az vuruyo bende archer olmustum sonra sıkıldım fightere dondum simdi manyak egleniyom canavarlara en az 110 vuruyom
bu arada ben simdi oyuna giricem isterseniz whisper atin daha onceden hic yazilari okumuyodum heralde sizin yazdiklarinizida goremedim ama simdi okuyom
Archer kasması zahmetlidir ama emeğinizin karşılığını pvp de alırsınız
ben şimdi char denemesi yapıorum mage açtım fena değil 10+ olabilirsem iyi ayrıca archeride 15 yapıcam pvp yerine gitcem eğer iyi iş yaparsa devam kötüyse bi fighter açıp onuda 15 yapcam kısaca charları 15lvl yapa yapa denicem 1 günde hepsini 15 yapabileceğimi sanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe
ben şimdi char denemesi yapıorum mage açtım fena değil 10+ olabilirsem iyi ayrıca archeride 15 yapıcam pvp yerine gitcem eğer iyi iş yaparsa devam kötüyse bi fighter açıp onuda 15 yapcam kısaca charları 15lvl yapa yapa denicem 1 günde hepsini 15 yapabileceğimi sanmıyorum
Evet yapamazsın eğer çok aktif bir karakter istiyorsan ranger veya fighter
neyse hadi hayırlısı başladım fighter da güzele benziyor bi deniim bakalım
Ben pagan kasıyorum bir ara sonra formatta gidince oyun bir daha indiremedim yakın zamanda tekrar indiricem bu arada ne olmamı önerirsiniz pagan ın şifresini unuttum bu arada exp kasmayı severim pvp bana biraz ters geliyor exp kasıp level atlamak daha çok hoşuma gidiyor buna göre bir char tavsiye ederseniz sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: RoboRoach
Ben pagan kasıyorum bir ara sonra formatta gidince oyun bir daha indiremedim yakın zamanda tekrar indiricem bu arada ne olmamı önerirsiniz pagan ın şifresini unuttum bu arada exp kasmayı severim pvp bana biraz ters geliyor exp kasıp level atlamak daha çok hoşuma gidiyor buna göre bir char tavsiye ederseniz sevinirim
Fighter
ben şuan mage kasıyorum 11 lvl oldum daha bugün başladım(yanında 7 lvl 2 tane char da kastım)magenin 8 lvl skilli çok hoşuma gitti bu nedenle mage
quote:
ben şuan mage kasıyorum 11 lvl oldum daha bugün başladım(yanında 7 lvl 2 tane char da kastım)magenin 8 lvl skilli çok hoşuma gitti bu nedenle mage
Aoe skillerini geliştirmeni tavsiye ederim çünkü ileride çok ihtiyacın olucak
mageyi 15 lvl yapiim pvp yerine gitcem ayrıca umarım 12-15 lvl arası yeni atk veya debuff skilleri vardır
arkadaşlar canım şöyle bi mmo oynamak istiyor ne zamandır, bu oyuna denk geldim hoşuma gitti dışarıdan bakınca ama benim makinede eskidi baya oynayanlara sorayım dedim, acaba bu oyun p4-3ghz,512 ram ve geforce 6200tc ekran kartı ile pcyi kasar mı? (düşük ayarlarda oynamayı sorun etmem) burası bu sorunun yeri değil galiba ama boşuna indirip hayal kırıklığı yaşamayım şimdi siz bi zahmet cevap verin ben de uyuyayım artık :P
kascağını sanmıyorum bak sistem gereksinimleri burda:
Minimum System Requirement Age The first requirement is that you are age 18 or older
OS Windows XP or Vista 32
CPU Intel Pentium 4 class processor or AMD Athlon XP, at 1.5 GHz or faster
Video Card GeForce FX class or ATI Radeon 9600 with 128MB of dedicated VRAM or better
System Memory 512MB of RAM or more
Sound 16-bit, DirectX compliant sound card
DirectX 9.0c or better
Drive Space 1.8 GB of HDD space, plus additional for new game content
beyler bence ultimate açmayın oyunun sitesinde bir şey okudum ultimate charda ölünce char sonsuza kadar gidiyomuş(eğer biri seni 3dk içinde kaldırmazsa)tabi eğer ultimate charın yatması imkansız diyosanız yazında bilelim
Türk clan varsa bende geliyoryum..
Beyler oyunun ana sitesinde bir anket var siteye login olup o ankete oy verin 50 aeria point verio
ok yaptim anketi bakalim gelcekmi
quote:
beyler bence ultimate açmayın oyunun sitesinde bir şey okudum ultimate charda ölünce char sonsuza kadar gidiyomuş(eğer biri seni 3dk içinde kaldırmazsa)tabi eğer ultimate charın yatması imkansız diyosanız yazında bilelim
Ultimate açmak içim nm 50 hm 50 olmak gerekiyor
bu arada anketi yaptim hic bi sey gelmedi
quote:
Orjinalden alıntı: devildev
bu arada anketi yaptim hic bi sey gelmedi
Anketi söyleyen arkadaşa çok teşekkür ederim benim 50 Ap geldi