Şimdi Ara

Shaiya Online(aeriagames) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
0
Favori
120.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • offff archera sinir oldum 5lvlim bi görev var balığa benzer şeyleri kesip item çıkar dio ama acayip güçsüzüm ztn 1 tane atk skilim var onunda cool timesi 30sncanavarlara 12 vuruyorum dierleri en az 30-40 vuruyor ne iştir anlamadım
  • archerler basda cok az vuruyo bende archer olmustum sonra sıkıldım fightere dondum simdi manyak egleniyom canavarlara en az 110 vuruyom

bu arada ben simdi oyuna giricem isterseniz whisper atin daha onceden hic yazilari okumuyodum heralde sizin yazdiklarinizida goremedim ama simdi okuyom
  • Archer kasması zahmetlidir ama emeğinizin karşılığını pvp de alırsınız
  • ben şimdi char denemesi yapıorum mage açtım fena değil 10+ olabilirsem iyi ayrıca archeride 15 yapıcam pvp yerine gitcem eğer iyi iş yaparsa devam kötüyse bi fighter açıp onuda 15 yapcam kısaca charları 15lvl yapa yapa denicem 1 günde hepsini 15 yapabileceğimi sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

ben şimdi char denemesi yapıorum mage açtım fena değil 10+ olabilirsem iyi ayrıca archeride 15 yapıcam pvp yerine gitcem eğer iyi iş yaparsa devam kötüyse bi fighter açıp onuda 15 yapcam kısaca charları 15lvl yapa yapa denicem 1 günde hepsini 15 yapabileceğimi sanmıyorum

Evet yapamazsın eğer çok aktif bir karakter istiyorsan ranger veya fighter
  • neyse hadi hayırlısı başladım fighter da güzele benziyor bi deniim bakalım
  • Ben pagan kasıyorum bir ara sonra formatta gidince oyun bir daha indiremedim yakın zamanda tekrar indiricem bu arada ne olmamı önerirsiniz pagan ın şifresini unuttum
    bu arada exp kasmayı severim pvp bana biraz ters geliyor exp kasıp level atlamak daha çok hoşuma gidiyor buna göre bir char tavsiye ederseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoboRoach

Ben pagan kasıyorum bir ara sonra formatta gidince oyun bir daha indiremedim yakın zamanda tekrar indiricem bu arada ne olmamı önerirsiniz pagan ın şifresini unuttum
    bu arada exp kasmayı severim pvp bana biraz ters geliyor exp kasıp level atlamak daha çok hoşuma gidiyor buna göre bir char tavsiye ederseniz sevinirim

Fighter
  • ben şuan mage kasıyorum 11 lvl oldum daha bugün başladım(yanında 7 lvl 2 tane char da kastım)magenin 8 lvl skilli çok hoşuma gitti bu nedenle mage
  • quote:

ben şuan mage kasıyorum 11 lvl oldum daha bugün başladım(yanında 7 lvl 2 tane char da kastım)magenin 8 lvl skilli çok hoşuma gitti bu nedenle mage

Aoe skillerini geliştirmeni tavsiye ederim çünkü ileride çok ihtiyacın olucak
  • mageyi 15 lvl yapiim pvp yerine gitcem ayrıca umarım 12-15 lvl arası yeni atk veya debuff skilleri vardır
  • arkadaşlar canım şöyle bi mmo oynamak istiyor ne zamandır, bu oyuna denk geldim hoşuma gitti dışarıdan bakınca ama benim makinede eskidi baya oynayanlara sorayım dedim, acaba bu oyun p4-3ghz,512 ram ve geforce 6200tc ekran kartı ile pcyi kasar mı? (düşük ayarlarda oynamayı sorun etmem) burası bu sorunun yeri değil galiba ama boşuna indirip hayal kırıklığı yaşamayım şimdi siz bi zahmet cevap verin ben de uyuyayım artık :P
  • kascağını sanmıyorum bak sistem gereksinimleri burda:

Minimum System Requirement
    Age The first requirement is that you are age 18 or older

OS Windows XP or Vista 32

CPU Intel Pentium 4 class processor or AMD Athlon XP, at 1.5 GHz or faster

Video Card GeForce FX class or ATI Radeon 9600 with 128MB of dedicated VRAM or better

System Memory 512MB of RAM or more

Sound 16-bit, DirectX compliant sound card

DirectX 9.0c or better

Drive Space 1.8 GB of HDD space, plus additional for new game content
  • beyler bence ultimate açmayın oyunun sitesinde bir şey okudum ultimate charda ölünce char sonsuza kadar gidiyomuş(eğer biri seni 3dk içinde kaldırmazsa)tabi eğer ultimate charın yatması imkansız diyosanız yazında bilelim
  • Türk clan varsa bende geliyoryum..
  • Beyler oyunun ana sitesinde bir anket var siteye login olup o ankete oy verin 50 aeria point verio
  • ok yaptim anketi bakalim gelcekmi
  • quote:

beyler bence ultimate açmayın oyunun sitesinde bir şey okudum ultimate charda ölünce char sonsuza kadar gidiyomuş(eğer biri seni 3dk içinde kaldırmazsa)tabi eğer ultimate charın yatması imkansız diyosanız yazında bilelim

Ultimate açmak içim nm 50 hm 50 olmak gerekiyor

• bu arada anketi yaptim hic bi sey gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: devildev

bu arada anketi yaptim hic bi sey gelmedi

Anketi söyleyen arkadaşa çok teşekkür ederim benim 50 Ap geldi

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.