Şimdi Ara

Shaiya Online(aeriagames) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
653
Cevap
0
Favori
120.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewt ama mageyle girdim su an defender kasiyom oyundaki adim TitanWolf bunla devam edebilirim
  • Defender için 4 rec 1 wis vermende fayda var

Solo kasıcaksan
    3 str 3 rec 1 wis verebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 11 Temmuz 2008; 1:58:06 >
  • beyler ranger actim 15 lwl lim adim TitanLord
  • orda mage filan açanları gördümde pek bi açıklama yok şöyle başlangıç için bi mage rehber yapıyım;
    öncelikle bir mage in bilmesi gereken Tür efektleri.Nedir bu tür efektleri?
    Türden kastettiğim(type) mobların belli bir Türleri olduğu yani bunlar;
    Ateş Type Mobları
    Su Type Mobları
    Toprak Type Mobları
    Rüzgar Type Mobları
    ve de Hiçbir olmayan type mobları var yani türsüz
    Bunun anlamı ne demek neye yarar?
    Bu typelerin ait oldukları mobun dayanıklı olduğu büyüleri ve dayanıksız olduğu büyüleri belirler
    bu dayanıklı dayanıksız hikayesine gelirsek;(Tür=>En Çok Damage Aldığı Tür)
    Rüzgar=>Ateş/Ateş=>Hepsinden az yiyor yani en fazla Topraktan yiyor ama diğer türlerin yediği gibi yüksek damage deil örn Toprak Su ya karşı çok güçlü canavarlar ve büyülerin filkan herşeyin aynı olduğunu varsayarsak su ya 500 damage yaparken ateşe 250-300 arası yapıyoruz.
    Su=>Toprak/Toprak=>Rüzgar ve de Türü olmayanlarda herşeyden aynı seviye damage alıyor bunları stormla kesmenizi öneririm veya toprak skillerinin çoğu efektli olduğundan toprak skilleride olur.Bu Fazla damage vermekten kastın nedir derseniz örn none-type bi canavar yani hiç birine ait olmayan canavarlar herp türden x1 olarak damage alıyor dersek şöyle özetleye biliriz. Rüzgar ateşten x2-2.5 damage/Ateş Topraktan x1.5-1.75 damage/Toprak Rüzgardan x2.5-3 damage/su Topraktan x2-2.5 damage alıyor.Bu da zaten magelerin niye toprak tipi canavarları çok sevdiğini gösteriyor :d Zaten sırf toprak türü canavarlarla uğraşarak çok kolay 23 lvl olup pharosa gidip 2-3 saate 29 lvl olursunuz.Bu türleri nasıl anlıyacağınıza gelirsek;üstüne tıkladığınızda isminin yanında yeşil bir simge varsa Toprak,Gri bir simge varsa Rüzgar,Kırmızı bir simge varsa ateş,Mavi bir simge varsa Su hiçbirşey yoksa none-type tır.Ayrıca Tavsiyem Ateş tiplerinden uzakdurun 21.lv e kadar toprak türleriyle idare edin 21 den sonra meteor la rüzgarlara girişebilirsiniz ayrıca sabırsız sanız 21 den earthquake açarsınız ama tavsiyem gereksiz olduğundan dokunmayın bile.
    Mage nerelerde kasar?
    oyuna başladığınızda hemen M ye basıp Sarı noktalardan görevlerinizi alın ve çabucak 8 lvl olun 8lv oluduktan sonra pek önemli değil görevler isteyen zevkine göre yapabilir,8 lv olunca Keiroter Mine yada adını unuttum ael. yani doğduğunuz yerin aşağısındaki yer de Tree Spirit ler olcak onları keserek hızlıca kasabilirsiniz tavisyem 10-11 lvl e kdar keiroter mine de kasın.Daha sonra lvl 15-16 ya kadar görevlerle idare edin 15 lv olunca 1-15 pvpsine girip görevleri yaparsanız hemen 16 lvl olursunuz.16 olunca Cloron Forest a gidip ogrelerde hızlıca lvl atlayın 18 lvllerde Cornwell e dalın 20-21 e kadar burda takılın.21 olunca 2.mape geçip Fedion yazan kısımdaki golemler ve ayıları kesip 23 olun isterseniz biraz daha takılıp Ark. Vill in alt kesimlerinde kalan Kaplan yada Sealekelleri kesin yada direk Ark. vill in ortasındaki portaldan 20-30 pvpsine dalıp ordan pharosa geçerek güzel bi parti bulup 2-3 saate 27 filan olun.önerim 3 oda lı yere gidin ortalarda bir yerde çok rahat kasılıyor orada.bu arada 21 den 29 a kadar görevsiz kasmanızı öneririm çünkü bundan sonrası daha zor çünkü genelde çoğu kişi kolayho ldğundan 20-30 pvpsini tercih ettiğinden 30 dan sonra biraz işler zorlaşıyor buınun sebebi party bulamama kolay kolay.party bulamamakta oynayan olmadığından değil oynayanların büyük bir kesiminin saat farkı nedeniyle bizim gecelerin onların gündüzleri olması bu sebeple gece giremiyorsanız fazla party bulamayacaksınız özelliklede 11-15 saatleri arası çok sıkıntılıdır.bu yüzden 29 dan sonra görevleri yapıp birazdan fedion daki portaldan geçip zindanda kasarak çok hızlıca 33lvl olursunuz 33lvl olunca işler kolaylaşıyor çünkü aoelarımız tekrar lvl atlıyor böylece artık tek başımızada rahat kasabiliyoruz.ayırca belirtmek istedğm magein vuruşları yapmadan önce beklemesi belli bir zaman sayması sebebiyle Defenderlarla birlikte daha iyi kasılması zaten magelerin solo kasması %20 lerde iken party ile %85 ler de zaten başlangıçta bir defender arkadaşınızla başlarsanız 1 haftaya 30 u geçersiniz.Statları benim tavsiyem full int e verin bazıları wis diyor ama wis zaten 1 wis 5 mp filan veriyor zaten onun vereceği yerine int e verirseniz atağınız güçlenir daha az skill kullanarak canavarları kesersiniz,böylece mana pottan yırtarsınız.zaten amaçta o değilmi :d
    Skillere gelecek olursak;

magic ball lv3 e kadar
    storm lv3 e kadar(aoe wind büyüsü)
    body Protector lv3 e kadar
    Support Spell isteğe bağlı
    Root lv3 e kadar(hareketi engelleyen earth büyüsü)
    sonic lv3 e kadar(wınd büyüsü)
    doom lv3 e kadar(zehirleme büyüsü birebir de çok işe yarıyor boss olsun pvp olsun)
    earthquake lv 1 sadece(isteğe bağlı bunun yerine fire curtainde açabilirsiniz stormla birlikte fakat oynamayı bilenler için önermem çünkü 30 da daha süper olan earthspike açılıo bu yüzden 8 lv de açılan rock mountain i de açın demedim.)
    health asist. lv3 e kadar kesinlikle açın her türlü durumdan kurtulmanızı sağlar damageler lv1 de 1 dkliğine hp den deil sp den lv2 de mp den lv3 te mp ve sp bitene kadar
    bi de ..... potential vardı passive skill ama special da lv1 de %10 lv2 de %17 lv3te %25 hp ye düşüldüğünde aktive oluyordu.çok yararlı yaptığı şey kullandıktan sonra belli bir süre beklemeniz gereken büyülerde eğer büyünün max. bekleme süresi 5dkden az ise hiç beklemeden tekrar kullanabiliyorsunuz.benim taktiğim genelde canı düşürüp health asist. devreye sokuyorum böylece ölmem neredeyse imkansız oluo çünkü çok fazla mana var böylece hepsi manadan gittiğinden sorun olmuyor aynı zamanda daha önce deneyemedim fazla ve denediklerimden genellikle olumsuz sonuç aldığım bu bekleme süresi olmadığı için direk bu potential modu health asist. le destekledikten sonra rakibe aralıksız Turb. yada Earth spike patlatmanız böylece direk folloş oluolar :D:D
    meteor açın kesinlikle en sevdiğim skilllerden ama kötü yanı cpyi çok kasıyor
    lightning aoe sunu açın bu genel olarak canavarlara ortalama üzeri vurduğundan yine kullanışlı bir skill
    divension bu isteğe bağlı zor durumlarda sıkıştğınızda mana ihtiyacınız oluınca buun kullanabilirsiniz.
    şuanlık aklıma gelen bunlar bi haftadır ram yandığından giremiyorum çift ramdi tek başına kalınca yetmiyor oyun için :D

• -_GHoST-_-MaCHiNe_-

Güzel rehber olmuş sen mage mi kastın daha önceden
  • arkadaslar ranger kasmis birisi ranger rehberi ve skill rehberini hazirlayabilirmi
  • Bu rehber işleri felen hikaye bence... 2h silahla kullanılan skiller, dualler ile kullanılan skilller vs. diye ayrılıyor ama normal skill kullanmadan saldırın, 160-170 dmg alıyorsanız; lwl 2'ye gelmis skilli kullanıp yine aynısı 160-170 dmg vuruyosun.. Arasında hiç bir fark yok.. Tek fark skill kullanınca Sp gidiyor o kdr...
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.chaLi

Bu rehber işleri felen hikaye bence... 2h silahla kullanılan skiller, dualler ile kullanılan skilller vs. diye ayrılıyor ama normal skill kullanmadan saldırın, 160-170 dmg alıyorsanız; lwl 2'ye gelmis skilli kullanıp yine aynısı 160-170 dmg vuruyosun.. Arasında hiç bir fark yok.. Tek fark skill kullanınca Sp gidiyor o kdr...

2h ve dual silahlardaki fark biri master skilini açınca very fast olur diğeri fastta kalır ayrıca fark ilerki levellerde daha iyi anlaşılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

quote:

Bu rehber işleri felen hikaye bence... 2h silahla kullanılan skiller, dualler ile kullanılan skilller vs. diye ayrılıyor ama normal skill kullanmadan saldırın, 160-170 dmg alıyorsanız; lwl 2'ye gelmis skilli kullanıp yine aynısı 160-170 dmg vuruyosun.. Arasında hiç bir fark yok.. Tek fark skill kullanınca Sp gidiyor o kdr...

2h ve dual silahlardaki fark biri master skilini açınca very fast olur diğeri fastta kalır ayrıca fark ilerki levellerde daha iyi anlaşılıyor.

Yok aslınada ben dual ve 2h arasında fark olmadıgını degilde.. Skill ile normal vurus arasında fark olmadıgını soyledım...

Mesela ben 19 levelim ; rising crash ile 200-210 vuruyorum; ama onu kullanmasamda düz vurarak yine 200-210 vuruyorum...

+ Bu oyunda sadece basladıgın haritada mı oynuyorsun.. 20 levelden sonra kasılacak yerler hakkıda bilgisi olan varsa yönlendirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 11 Temmuz 2008; 21:05:17 >

• quote:

Yok aslınada ben dual ve 2h arasında fark olmadıgını degilde.. Skill ile normal vurus arasında fark olmadıgını soyledım...

Mesela ben 19 levelim ; rising crash ile 200-210 vuruyorum; ama onu kullanmasamda düz vurarak yine 200-210 vuruyorum...

+ Bu oyunda sadece basladıgın haritada mı oynuyorsun.. 20 levelden sonra kasılacak yerler hakkıda bilgisi olan varsa yönlendirsin..

Tabi bir sürü map var ben şuanda map 3 teyim mesela 1. haritada Colorons Lair diye bir yer var oraya gidiyorum arada ,Senin artık zindanlara girmen lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

quote:

Tabi bir sürü map var ben şuanda map 3 teyim mesela 1. haritada Colorons Lair diye bir yer var oraya gidiyorum arada ,Senin artık zindanlara girmen lazım

Bende zindanlardayım.. Cloron's muydu neydi tam hatırlayamadım.. Başka maplerin olması güzel.. Oyunda birde para sorun.. Nerde kasacaz parayı... Millet pazarda milyonlardan bahsediyor ben pot zor alıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 11 Temmuz 2008; 21:27:11 >

• Para kasmak pot almamaya dikkat edebilirsin.Ben 20.000 lik pot alıyorum ama 2 günde 5 m topluyorum.İlerki levelerde daha iyi para toplarsın
  • merhaba arkadaşlar, bugün oyunu kurdum ve warrior bir karakterle oyuna başladım. oyun oldukça güzel uzun süre oynayabilirim. yalnız bir sorum olacak warrior karakterin stat puanlarını nasıl dağıtmalıyım ben 3str 2dex ve iki levelde bir con eklemenin mantıklı olacağını düşündüm önceden oynadığım oyunlardaki warrior yapılandırmalarına bakarak ama sizin fikrinizi almadan fazla ilerlemememin daha iyi olacağını düşündüm. genel bir fikir edinmek için 7. levele kadar geldim, bir iki quest yaptım ve şimdi karakter yapılandırmak gibi daha detaylı bir iş için size danışayom dedim, cevaplarınızı bekliyorum olmazsa yeni bir karaktere başlarım, şimdiden teşekkürler
  • 3str 2 dex iyi kıyafetlerine full rec basarsın silahlara dex assault bastınmı gayet iyi bir karakter olabilir
  • teşekkürler cevap için, peki level 10a kadar 2 levelde bir 2 dexden birini rec olarak verdim baştan mı başlayayım yoksa idare edebilir miyim bu şekilde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arch Stanton -- 12 Temmuz 2008; 19:57:33 >
  • Fighters'ta dex neden veriyoruz ? Sadece Str ve Rec vermemiz gerekmiyor mu?
  • oyunda olan var mı
  • bana biri hangi serverde oynadığınızı söyler mi
  • @ Arch Stanton

Kaybının fazla olmadığını düşünüyorum bence yeni bir karakter açmana gerek yok.

@ K.chaLi

Dex veriyoruz çünkü miss atmasın diye ayrıca mobların sanada miss vurmasını sağlıyorya Rec i daha sonra zırhlarla lapislerle kapatacaksınız.

@gener76

Lailah serverıde Light taraftayım.Benimle birlikte birde Devildev arkadaşım var
  • cevaplar için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.