Şimdi Ara

Shaiya Online(aeriagames) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
0
Favori
120.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: * Deniz *

quote:

Orjinalden alıntı: K.chaLi

Ben bless dolmadan item basamıyoruz sandım.. 5-6 tane lapisim var ama silaha ve zırhlara basamıyorum; kalkana felen basabiliyorum.. Her item icin ayrı bir lapis mi almak gerek hala anlayamadım....

Bu arada Spirit Core ve Mare Core satılıyor pazarda.. Ne işe yarıyor? Bende de var şuan satmayı düsünüyorum...

Bazı lapisler zırha bazıları silahlara basılabilir.Ayrıca Spirit core level 30 helmet görevidir

Tmm zaten benim aldıklarımda da yazıyor.. Mesela Weapons, shoes , uppear armor vs.. diye ama blacksmithte basmaya kalktıgım zaman slot boşalmıyor. Hepsi kırmızı oluyor... Almadıgım lapis kalmadı artık...

• Şunu söylemeyi unuttum noble heroic birkaç çeşit daha var onlara basabilirsiniz.Normal itemlere basılmaz
  • slm ben geldim ya diger tum charlarimi(18 lwl mage-20 lwl ranger-15 lwl fighter-17 lwl defender) durup dururken banladiklari icin simdi yeniden ranger kasiyorum su an 9 lwl lim statlari 4 str 1 dex olarak veriyorum zaten lwl basi 1 stat dexe geliyo boylece duz mantik her lwl basi 2 dex 4 str vermis oluyorum bence bole iyi
  • Devildev seni Elite Turk ten mi attılar o noktayı anlayamadım
  • Güzel oyunmus gerçekten 1 ayda 35 oldum pagan kasıyorum.Oyun güzel gerçektenya oynanabilirlik kolay kasmak kolay normal mode'dayım 50 yapıp hard modea geçiem 30a kadar kasıp bırakırım herhalde hard mode'da kasmak zorlaşıyormuş galba..Oyunun bi güzel yaında %10'unun Türk olması yabancılar gerçekten yardımsever insanlar hatta bu oyun sayesinde ingilizcem gelişti Benimde bir sorum olucak bu upgrade olayı nası oluyo onu çözemedim ben lapislerle falanda nası olucak yani bi ayrıntılı anlatırsanız çok sevinirim mesela basamayınca item yanıyomu lapis gidiyormu falan vsvs.
  • guild teos taydı.union of fury force'nda.
    oyun hakkındaki yorumum :başlarda çok zevkli gelsede (özellikle beni mest eden şey crit te sallanan ekran ve skill hareketleri) sonralar xp nin iyice azalması ve questlerin ve itemlerin çok kıstılı olması nedeniyle oyundan soğudum.mesela 25ten 35 e kadar aynı silahı kullandım daha güzeli yoktu oyunda.
    ayrıca level atladığınızda haritada sadece 1 quest görmek %0 xp ye sahipken moralinizi bozuyor ayrıca bununda konuşma görevi olması ikiye katlıyor..
    2-3 günde bi şevkle 35 lvl ve 10m gold kastım ama sıkıldım bıraktım

p.s: nick xsorenz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibadeath. -- 17 Temmuz 2008; 12:15:35 >
  • bn daha yeni başladım her yeri gezdim ilk haritada canavar yoq e lwl nasıl atlıcam güzel kızın tarafındanım(karanlık) teos mu taosta mı neyim 1 lwlim yrd pls
  • hiç kimseler yok oyunda normal der dolulua ama kimseler yoktur isteyene ss çekem nedenini bilen varsa yazsın

• S.a
    Oyuna başladım.Priest actım ama stat point ler ve skill ler hakkında bilgim olmadıgı icin abuk subuk bastım.
    Stat larda hangi lerine vericegimi soyliyebilcek biri warmı
  • Ben 3-4 günlük bir seyahate çıkıyorum sorularınızı yanıtlamayabilirim kusura bakmayın.

@ghostomer

Aleyküm selam tamamını wis verebilirsin.
  • Common Builds

Fighter | Warrior
    +3 STR, +1 REC, +1 DEX
    +3 STR, +2 DEX

Defender | Guardian
    +1 STR, +3 REC, +1 WIS
    +5 REC

Archer | Hunter
    +2 STR, +1 DEX, +2 LUC
    +1 DEX, +4 LUC

Ranger | Assassin
    +2 DEX, +3 LUC
    +2 DEX, +2 LUC, +1STR
    +3 STR, +2 DEX

Priest | Oracle
    +5 WIS

Mage | Pagan
    +5 INT
    +4 INT, +1 WIS

genellikle bu şekilde yapılıyormuşhttp://shaiya.wikia.com adresinden aldım güzel bilgiler var bakmanızı tavsiye ederim...
  • bnada bi cvp verin yaw hiç kimseler yoq oyunda hiç canavar yoq 1 . lwlle mi ilgili???
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1aras1

bnada bi cvp verin yaw hiç kimseler yoq oyunda hiç canavar yoq 1 . lwlle mi ilgili???

Arkadaşım doğdugun yeren çık dolaş bir tabiiki canavar var
  • merhaba arkadaslar
    arkadasım oyuna yenı basladı assasın karakter olusturdu takıldıgı noktalar var
    combo nasıl yapılıyor bazı skılllerı dogru sıraladıgında combo olusuyormus ama tam olarakda sıralamayı duzeltememıs
    bu ısın dogru yolu nedır
  • arkadaslar oyunda 2 ırkın birbirleriyle savasmi varmi.? Pvp sistemini nasıl degerlendiriyorsunuz?
  • valla oyuna benim baglanmami saglayan en buyuk sey pvp sistemidir eger puan vermek gerekirse 10 uzerinden 9 veririm neden 10 degilde 9 veririm cunku pvp sisteminin bi kotu yani var oda pvp esnasinda adamin cani mi azaldi hemen kacarak pvp den ayrilabiliyo sende onu olduremeden pvp bitiyo hic sevmiyom bu yonunu ama yinede eglenceli
  • quote:

Orjinalden alıntı: devildev

valla oyuna benim baglanmami saglayan en buyuk sey pvp sistemidir eger puan vermek gerekirse 10 uzerinden 9 veririm neden 10 degilde 9 veririm cunku pvp sisteminin bi kotu yani var oda pvp esnasinda adamin cani mi azaldi hemen kacarak pvp den ayrilabiliyo sende onu olduremeden pvp bitiyo hic sevmiyom bu yonunu ama yinede eglenceli

Seni oyunda göremiyorum ne oldu bıraktınmı ?
  • ya bilmiyom adamlarimi banladilar diye oyundan sogudum belki gelirim yine oyuna ama belli olmaz yarin floransia fie bi oyun acilcak ona bakarim begenirsem ona devam etcem begenmezsem shaiyaya simdilik shaiya oynuyorum oyundaki adim RaggoN
  • bende dün başladım oyuna teos serverinde Light tarafındayım gerçekten süper bi oyun tavsiye ediyorm oynamayanlara 15 level rangerım adım Deldurath 1-15 pvpsinde takılıyorm dün gece 500 tane adam keşmişim :) 1000 yapmaya çalışıcam rank atlasın buddy e ekleyin

bi kaç sorm olucak sizce ranger a devam edeyimmi yoksa bu sadece bi pvp karakteri olarak kalsınmı?başka ne gibi karakter önerebilirsiniz? hem pve hemde pvp de güzel olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldour -- 20 Temmuz 2008; 15:32:01 >
  • kill yapmayi birak ks yap 15 lwl sin 19 lwl olunca yeni set ve silah takacaksin o zaman daha guclu olacaksin o zaman yine pvp yapabilirsin ama su an 20 lwl e kadar ks yap

ve rangere devam et
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.