Ark.lar ben oyuna dün basladım 6 lvl warriorum.Size birkaç sorum olacak,bu oyunda knighttaki gibi pazar açmak eşya satmak mümkün mü ? mümkünse nasıl yapacagım ? Bir de ben spearcı olmak istiyorum fakat elimde balta var kac lvlde ,nerden spear bulabilirim ? Birde npclerdeki weapon fiyatları bana biraz pahalı geldii 11 lvllik kılıca 25k istiyor.
Spear tavsiye etmiyorum çünkü 36 levele kadar bit a slow olduğundan.Çok fazla damage alıyorsunuz.Siz dual serisinde şaşmayın
geri dönüyorum
ya bu spirit corelar ne işe yarıyor ben elime ne geçerse satıyordum millet sürekli sormaya başladı bikaç tane de verdim hatta ama sürekli istiyorlar demek ki bir işe yarıyor.... hatta bir kere adamın biri 100k vermeyi teklif etti ama artık satmıyorum bu kadar değerli olduğuna göre önemli bir işe yarıyordur....
quote:
Orjinalden alıntı: mclarenbq
ya bu spirit corelar ne işe yarıyor ben elime ne geçerse satıyordum millet sürekli sormaya başladı bikaç tane de verdim hatta ama sürekli istiyorlar demek ki bir işe yarıyor.... hatta bir kere adamın biri 100k vermeyi teklif etti ama artık satmıyorum bu kadar değerli olduğuna göre önemli bir işe yarıyordur....
onlar 30 lvl kaskı var mesela o görevde senden 30 tane spirit core istiyo 40 ta falanda vardı galiba düşürmesi zor oluyo bence ya da ben yapamıyorum
Spirit Core, Mare Core , Broken Core vs. hepsi işe yarıyor.. 30 lwl'de kask veriyor.. 35 ve 40'ta da veriyor sanırım.. Toplaması biraz dert oluyor bence cıkarsa satmayın...
Şimdilik iyi gidiyoz 8 lvl fighter
selam arkadaslar.ben teos serverindan KOLERA.ultimate mode lv38 archer.size tek tavsiyem ozellikle normal modeda iken wariordu asasdi bunlarla ugrasmayin.party yapicak char acin.biran once hard mode a gecin.normal modeda acicaginiz hic bi char zaten pvpde ise yaramaz.guard,priest yada mage. bu 3unden birini acin ve toplu kesim yapilan exp partylerinde biran once kasilin ve hm olun.hmde acicaginiz chari kafaniza gore acabilirsiniz.ki ondada benim tercigim mageden yanaydi.ama wariorda iyi oluyo Allah icin.ultimate mode a gectiginiz zaman ise kesinlikle ama kesinlikle ne istiyosaniz onu acin.kasmayi dusunmeyin cunku o sizin son chariniz olacak.tek amaciniz pvpde guclu olmak olsun.(bazi cok akilli arkadaslar var sirf umde hizli lvl atlamak icin mage felan aciyolar.onlarin halini pvpde gormenizi isterim ^^)simdilik bu kadar benden.ha bide hard mode da 1-15 ve 20-30 pvpsine iyice doyun.cunku ultimate modeda aman olmiyim diye tirsa tirsa pek tadi cikmiyo ^^
merhaba arkadaslar
ıce archer dıye bı kavram varmıs full ınt e verılıp ıce arrow ısmındekı skıllı kullanıyorlarmıs ve en hızlı bu karakter kasıyormus pvp de ıse yaramayan bır karaktermıs ama lvl kasmak ıcın ıdeal dıyorlar denıyenınız kullanananız varmıdır bıraz bılgı verebılecek bırı varmıdır
konu hakkında bılgısı olan ?
Shaiya'nın Türk forum siteside açılmıştır isteyene pm'den verebilirim..Özellikle oyunu bilen bilgili arkadaşlara ihtiyaç var moderatör yapmak için..
beyler Stat poıntlerı bırı acıklıyabılırmı?
Assasıne hangı statları vermelıyım bılennn ?
quote:
Orjinalden alıntı: clubneo
selam arkadaslar.ben teos serverindan KOLERA.ultimate mode lv38 archer.size tek tavsiyem ozellikle normal modeda iken wariordu asasdi bunlarla ugrasmayin.party yapicak char acin.biran once hard mode a gecin.normal modeda acicaginiz hic bi char zaten pvpde ise yaramaz.guard,priest yada mage. bu 3unden birini acin ve toplu kesim yapilan exp partylerinde biran once kasilin ve hm olun.hmde acicaginiz chari kafaniza gore acabilirsiniz.ki ondada benim tercigim mageden yanaydi.ama wariorda iyi oluyo Allah icin.ultimate mode a gectiginiz zaman ise kesinlikle ama kesinlikle ne istiyosaniz onu acin.kasmayi dusunmeyin cunku o sizin son chariniz olacak.tek amaciniz pvpde guclu olmak olsun.(bazi cok akilli arkadaslar var sirf umde hizli lvl atlamak icin mage felan aciyolar.onlarin halini pvpde gormenizi isterim ^^)simdilik bu kadar benden.ha bide hard mode da 1-15 ve 20-30 pvpsine iyice doyun.cunku ultimate modeda aman olmiyim diye tirsa tirsa pek tadi cikmiyo ^^
ben sanki seni gördüm az önce irisde :P jessecuster charımın ismi darklarda 30 üstü um olduğunu bilmiyordum, tebrikler xD
quote:
Orjinalden alıntı: clubneo
ya arkadaşlar ben Lestat's House'n tam yanında bir köprü var onun ucuna sıkıştım benim adamın ayaklar havada duryor ve hiç bir yere kıpramıyor.kaldım burda napıcam sanırım kurtulmanın tek yolu ölemek ama ölemiyorum ki ya uff
aynı bug bendede oldu bu yüzden oyunu bıraktm
quote:
Orjinalden alıntı: tiwaly
aynı bug bendede oldu bu yüzden oyunu bıraktm
çözmenin yolu kolay bence ama bi kişinin yardımı gerek biri canavarları yanıma çekse bana saldırsa canavarlar ölürüm şehre ışınlanırım yada bu oyundda şehre ışınlanama hapı ilacı falan yok mu?
ee yok mu cevap? bu oyuun da şehre ışınlanma ilacı gibi bişey var mı?