Şimdi Ara

Shaiya Online(aeriagames) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
0
Favori
120.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 35 levelle kadar pvp de ölseniz dahi bir item düşmüyor.Fakat 35 ten sonra itemler düşüyor
  • Frost BattleField (15-30lwl) nereden ısınlanacaz?

Vs.lerde yenilirsek üstümüzdeki paraya bisi oluyo mu?

Adam kesmenin karaktere ne faydası var? ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 20 Temmuz 2008; 17:10:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.chaLi

Frost BattleField (15-30lwl) nereden ısınlanacaz?

Vs.lerde yenilirsek üstümüzdeki paraya bisi oluyo mu?

Adam kesmenin karaktere ne faydası var? ..

20-30 border a Arktuis Vill den gidebilirsin

pvp bölgesinde karşı taraf tarafından öldürüldüğünde inventory deki itemlerden rastgele birinin düşme riski daima var genelde karşı taraftan birini öldürdüğümde en fazla 300 gold aldım buda fazla bi sorun oluşturmaz diye düşünüyorm tabi bu 1-15 için düşüncem daha 20-30 yapamadık 1k kill yapalım inşallah orayada gideriz :D

adam kesmenin söyle bi faydası var aşağıdaki tabloda açıkça verilmiş her bi rütbe atladığında sana ekstradan stat point veriyor

Shaiya Online(aeriagames)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldour -- 20 Temmuz 2008; 19:02:49 >

• heryere baktım ne adam varrr ne canavar
  •  Shaiya Online(aeriagames)

merhaba arkadaslar bu hata yuzunden oyuna gıremıyorum bu hatayı duzeltmenın yolunu bılen var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

Shaiya Online(aeriagames)

merhaba arkadaslar bu hata yuzunden oyuna gıremıyorum bu hatayı duzeltmenın yolunu bılen var mı ?

Cs felen oynuyorsan; Sxe acıksa bu uyarı cıkıyor...
  • makına yenı formatlı tek yukledıgım oyun shaıya baska bır sey yuklu degıl pc ye oyun acısından
  • Ben GameGuard kadar salak bi koruma programı görmedim.GG tarafından korunan hiçbir oyunu oynayamıyorum.Tam oyun açılacakken dump.wmimmc.sys yazılı bi mavi ekran iniyor.Sinirlerim bozuldu.
  • arkadaşlar yeni başlicam'da yorumlari okudum fakam karişti herkez baska bi sey soylemiş nerdeyse .3 4 sorum var

1.Hangi job acayim?Kolay canavar kessin ileride saglam olsun
    2.Statlari nasil vermeliyim
    3.Skill'lerin hangilerini almaliyim
  • bütün görevleri yapmak zorumlumu ? :S
  • bu basıma gelen hata konusunda bılgısı olan daha once karsılasmıs olan sızce sebebı nedır ne yapmam gereklı
    anlam veremedım gıttı
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

bu basıma gelen hata konusunda bılgısı olan daha once karsılasmıs olan sızce sebebı nedır ne yapmam gereklı
    anlam veremedım gıttı

pc'inde antivirüs programi filan varsa devre dişi birak
  • quote:

Orjinalden alıntı: yelloha

arkadaşlar yeni başlicam'da yorumlari okudum fakam karişti herkez baska bi sey soylemiş nerdeyse .3 4 sorum var

Oyunda solo kasmak acısından Fighters,warrior diğerlerine göre daha iyi... Magede açabilirsin iyi vuruyor ama çok dmg alıyor ve saldırıya ugradıgın zaman kitleniyor. Priestler, defenderlar'da genelde party ile kasmak zorunda. Aslında birazda oyunu nasıl oynadıgına bağlı... Eğer Pvpleride düsünüyorsan bence warrior ve ya rogue aç. Hp potları geç doldugu icin; Hplerinin yüksek olması ve az dmg almaları ile avantajlılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 22 Temmuz 2008; 13:47:02 >
  • bılgısayarda hıc bır antıvırus programı yuklu degıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: yelloha

arkadaşlar yeni başlicam'da yorumlari okudum fakam karişti herkez baska bi sey soylemiş nerdeyse .3 4 sorum var

Hızlı kasmak istiyorsan hiçbir karakterde takılma Fighter aç
  • abi bnada cvp verin ya hiçbişey görükmüyo heryeri didik didik ettim hiç ne adam ne canavar belki url de hata vardır indirme sitenizi bna iletin anlamadım gitti
  • Ark.lar ben oyuna dün basladım 6 lvl warriorum.Size birkaç sorum olacak,bu oyunda knighttaki gibi pazar açmak eşya satmak mümkün mü ? mümkünse nasıl yapacagım ? Bir de ben spearcı olmak istiyorum fakat elimde balta var kac lvlde ,nerden spear bulabilirim ? Birde npclerdeki weapon fiyatları bana biraz pahalı geldii 11 lvllik kılıca 25k istiyor.
  • iris haritasında dükkan açıp dropları satabilirsiniz. irise gidip "b" ye basarsınız çıkan pencerenin en altında "open individual shop" butonunu görürsünüz, ona tıklayıp açılan pencereye itemları koyabilirsiniz, unutmayın yalnızca irisde shop açabiliyoruz. elinizde balta olduğuna göre sizin classınız warrior, spearı hunterlar kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam, eğer hatalıysam arkadaşlar düzeltirler zaten :p. npcdeki itemlar başta pahalı geliyorlar sahiden ama sonraki levellerde daha iyi para kazanmaya başlarsınız, şimdilik görevlerden aldığınız ve yaratıklardan düşen eşyalarla idare ederseniz daha iyi olur.
  • Level 20'ye kadar görev silahlarını ve ya sana cıkan silahları kullan.. Sonra satıcıdanda alabilirsin; 25 k 50 k en başlarda pahalı gelebilir.. ama 20 levelden sonra günde 500k felen rahat kasarsın...
  • Birde arkadaşlar sizce de oyun skiller açısından biraz kısır değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.