Şimdi Ara

Shaiya Online(aeriagames) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
0
Favori
120.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıkışan arkadaşlar, normal chat kısmına /town yazarsanız ve 10 saniye kıpırdamazsanız en yakın şehre ışınlanıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arch Stanton

sıkışan arkadaşlar, normal chat kısmına /town yazarsanız ve 10 saniye kıpırdamazsanız en yakın şehre ışınlanıyorsunuz.

yya bu şimdi mi söylenir daha yeni kastım başka char. neyse çok saol bu charımı kuzene veririm bende sağolasın
  • Arkadaşlar Teos Serverındayım Light tarafta
  • Rising force online kasıyorum şuan ama eskiden epey ilerletmiştim kendimi

Lailah dark tarafındaydım galiba oyunla ilgili sizlere çok önemli bilgiler verebilirim. Şuan Uptade yapıyorum

O zamanlar ben oynarken hiç türk yoktu ondan bırakmıştım ama şimdi galiba epey kişi gelmiş

rising forcede canım sıkılınca buna geçer bunda kasarım birazda 40+ ıydım galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 16 Ağustos 2008; 14:32:21 >
  • ya bişiy sorucam AT ne işe yarıyor, sadece hızlı gitmeye mi yoksa bi de HPveriyo mu, bi de at üstündeyken hayvanlarla ne biliyim PVP'de kötülerle savaşabiliyoz mu? bi de ATa 2kişi nası biniyo, daha doğrusu biniliyo mu?

şimdiden teşekkürler :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: det_ReSeD

ya bişiy sorucam AT ne işe yarıyor, sadece hızlı gitmeye mi yoksa bi de HPveriyo mu, bi de at üstündeyken hayvanlarla ne biliyim PVP'de kötülerle savaşabiliyoz mu? bi de ATa 2kişi nası biniyo, daha doğrusu biniliyo mu?

şimdiden teşekkürler :D

Mountlar sadece hızlı gitmeye yarıyor, eğer mount üzerindeyken saldırıya uğrarsanız (mob veya player tarafından) mount otomatik olarak kapanıyor, iki kişi binme olayı sanırım hard mode mountlarda var (rare nm mountlarda da olabilir ikisini de kullanmadığım için emin değilim).
  • Oyun ücretsiz mi? Yani knight veya srodaki gibi premium zorlaması var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PASATURK

Oyun ücretsiz mi? Yani knight veya srodaki gibi premium zorlaması var mı?

Hayır premium zorlaması yok.
  • Oyunu bu sabah yukledi 2-15 arası patchleride yukledim iki sorunum var bırıncısı fıghter actım dex mı luc mu verıyım crıtık ıcın fighterde dex olarak okudum ....
    ıkıncısı ekledıgım resımdekı sorun ınvertoyum gozukmuyo ıcındekılerın resımlerı cıkmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyacafe -- 24 Ağustos 2008; 13:33:05 >

• 3 str 2 dex gidiceksin.Fighter ın luc la işi olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: wandy

quote:

Orjinalden alıntı: tiwaly

aynı bug bendede oldu bu yüzden oyunu bıraktm

çözmenin yolu kolay bence ama bi kişinin yardımı gerek biri canavarları yanıma çekse bana saldırsa canavarlar ölürüm şehre ışınlanırım yada bu oyundda şehre ışınlanama hapı ilacı falan yok mu?

Arkadaşım normal chat moduna /town yaz 10 sn hiç kımıldaman dur o seni şehre atar =)
  • beyler ben şimdi shaiya yı yeni yükleidim oyun bi türlü patch yüklemiyor dowlnoad ready yazıyor kalıyor öle bazen de yüklemeye kalktıgında hata veriyor nasıl manuel yükliyebilirm ?
  • yada böle oluyorr

http://img264.imageshack.us/img264/8515/shaiyaai9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossboww -- 29 Eylül 2008; 13:16:45 >
  • oyunu bugun indirdim ilk izlenimim metin2 vagri bi oyun oldugu yönunde,ayrıca oyunda meslekler varmı?fıgter vs zımpırtısından ayrı bir meslek trader,hunter,thief sro daki meslekler balıkçı vs wow daki meslekler bunlar gibi yani.
  • beyler acil yardım ya bi acount alamadım şifre yazamıyorum ne bicim bir iş bilen biri varsa bana yardımcı olabilirmi
  • cvp verecek bir kimse yokmu yaaa
  • item mall kullanıcaksanız mükemmel bi oyun ama kullanmassanız çok eşitsizlik var....
  • Selam arkadaslar oyunu indirdim yükledim ancak birkac sorum olacak
    1-Oyunda classımı 2H wepaon olarak ayarlıcam bunun icin warrior olmam lazım ama adam acaren warrior diye birşey yok bende fighter actım dogrumu ? 2H olmak istiyorum
    2-Mode easy olarak sectim bunun anlamı nedir ? İleride normal mode gecebilirmiyim ? adam acarken hard ve ultimate mode secilmiyorduda.
    3-1-15 arası pvp 20-30 arası pvp felan yazmıssınız bu pvpler nedir yani söyle demek istiyorum pvp girince birbirimizle savasıcagız galiba ancak ne kazanıcam?
    Şimdiden teşekkürler hemen cevabınızı bekliyorum oyundayım ona göre yeni adam acıcagım
  • Arkadaslar bilen yokmu ?
    Birkac sorum daha olacak
    1-Ben normal mode'de fighter actım bu adamımı hard mode yapınca mage veya priest yapabiliyormuyum ?
    2-Birde su mounthlarla ilgili sorum olacak.Bu binekleri kac levelda nasıl alıyoruz ?
  • ya beyler bn oynu ykledm ama 2saattır kac defa sılp yukluyorm olmadı olmuyo ya game.exe bı hata ıle karsılastı ozr dılerz fln dıo kapatıo :S ve game hack has been found dıye hata werıyor ne yapmam lazm ltfn acıl yrdmcı olrmsnz xS
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.